Da li još neko ima problem sa aplikacijom tele banke od kad je izašao ovaj novi update? Meni uopšte neće da je instalira tj piśe da uređaj nije podržan.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Pa što tako? Ja mislio malo promenu na iOS.Da se pridružim S8 klubu. Digao sam ruke od ios-a verovatno zauvek. Progledao sam [emoji3]
Hvala @Proday što mi je otvorio oči. [emoji6]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Da odgovorim sam sebi...Settings -> Display -> Navigation bar -> Unlock with home button (upaliti)...nema više smaračkog swajpovanja!!Dobro nam došao Srele, i vreme ti bilo! Nego moram da pitam nesto pošto sam juče formatirao tel i radio sve nanovo; imam gear fit u thrusted devices za otključavanje telefona, možda tripujem ali mislim do juče da kada sam stisnuo na home dok je tel zaključan i aod na ekranu da je direkt ulazio u sistem, a sada moram još dodatno da swajp radim...jel ima neka opcija za to ili šta. Finger je dovoljno da se prisloni pozadi kad je tel zaključan i može odma da se koristi, sa ovim home jok. Jedino što ke drugačije je što sam imao i iris registrovan sada ne, mada mislim da to nema veze.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Take a look at "theme Galaxy - Theme Maker for Samsung Galaxy"Je l postoji program za pravljenje tema za Samsung? Ja sam pre pravio za Sony tel, na Samsungu sam delimicno nov, ako neko zna neki program nek kaze. Hvala!
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ajde probaj paš da vidiš šta je kukanje
Ah da, i još jedan benefit od factorija
Razlika je malo veca ako si non - stop u galeriji, ovako vrlo mala...Ako je tako,odmah ide na max.
Mislio sam da je razlika mnogo veca u potrosnji baterije.Nevezano za bateriju,bas ima da ga koristim nekoliko dana u max i da vidim kolika je razlika gledajuci ga tako u odnosu na FHD+.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Nešto ti vuče bateriju, probaj da ustanoviš šta. Bbs, gsam...Kakvi su vasi utisci sto se tice baterije? Meni na s8+ ne moze da izdrzi cijeli dan. Rezolucija ekrana nije mi na WQHD+,Always on display ugasen, i tako te neke sitnice koje trose bateriju jos vise. Zahtjevniji sam korisnik ali opet dosta manje izdrzi telefon nego na s7edge. Telefon je bez zamjerke sto se bilo cega tice,ali baterija mi malo ide na zivce [emoji28]
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari