Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Ne radi uooste pinch to zoom.Odgledao sam video,obrisao keš,force stop i restart,ali još ne radi...Probaću opet

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Updejtuj youtube apk.. ako ne može ni tako sacekaj par dana verujem da će proraditi :)

E hvala,sačekacu.Držite li vi video enhancer uključenim,ima li to veze sa HDR-om?

Ja držim. Posvijetli dobro video kada ga prikazuje.

Da li još neko ima problem sa aplikacijom tele banke od kad je izašao ovaj novi update? Meni uopšte neće da je instalira tj piśe da uređaj nije podržan.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

"nije podržan" ni na praistorijskom AQG5 koji je poslednji pušten za telenor CSC. instaliraj preko APK fajla i radiće.

Da se pridružim S8 klubu. Digao sam ruke od ios-a verovatno zauvek. Progledao sam [emoji3]
Hvala @Proday što mi je otvorio oči. [emoji6]

Dobro nam došao Srele, i vreme ti bilo! Nego moram da pitam nesto pošto sam juče formatirao tel i radio sve nanovo; imam gear fit u thrusted devices za otključavanje telefona, možda tripujem ali mislim do juče da kada sam stisnuo na home dok je tel zaključan i aod na ekranu da je direkt ulazio u sistem, a sada moram još dodatno da swajp radim...jel ima neka opcija za to ili šta. Finger je dovoljno da se prisloni pozadi kad je tel zaključan i može odma da se koristi, sa ovim home jok. Jedino što ke drugačije je što sam imao i iris registrovan sada ne, mada mislim da to nema veze.

Da se pridružim S8 klubu. Digao sam ruke od ios-a verovatno zauvek. Progledao sam [emoji3]
Hvala @Proday što mi je otvorio oči. [emoji6]

Pa što tako? Ja mislio malo promenu na iOS.

Ajde probaj paš da vidiš šta je kukanje

Je l postoji program za pravljenje tema za Samsung? Ja sam pre pravio za Sony tel, na Samsungu sam delimicno nov, ako neko zna neki program nek kaze. Hvala!

Dobro nam došao Srele, i vreme ti bilo! Nego moram da pitam nesto pošto sam juče formatirao tel i radio sve nanovo; imam gear fit u thrusted devices za otključavanje telefona, možda tripujem ali mislim do juče da kada sam stisnuo na home dok je tel zaključan i aod na ekranu da je direkt ulazio u sistem, a sada moram još dodatno da swajp radim...jel ima neka opcija za to ili šta. Finger je dovoljno da se prisloni pozadi kad je tel zaključan i može odma da se koristi, sa ovim home jok. Jedino što ke drugačije je što sam imao i iris registrovan sada ne, mada mislim da to nema veze.

Da odgovorim sam sebi...Settings -> Display -> Navigation bar -> Unlock with home button (upaliti)...nema više smaračkog swajpovanja!! :)

Ah da, i još jedan benefit od factorija...par narednih dana opet mogu da uživam u 100/100 u device maintenance aplikaciji bez da me ucenjuju sa instalacijom malware programa! :)

4c77ed4cbbb4c04227e5a24005552830.jpg

Poslednja izmena:
Druže vraćanje na favrički je palo zbog substractuma, pokušavao da namestim da mi one notifikacine budu tamne (pitao sam u temi) pa sam uspeo da namestim sve crno da bude (ali bukvalno)...osim aod ništa nisam video pa je morao reset!

Hint: ne čačkajte nikad sistem u pomenutom programu ;)

Ma znam, stavio sam smajlije bem mu sve. Substractum nisi ni trebao da probaš, na klotarama radi diskutabilno, za izbegavanje je, jeste moćan, ali substractum samo na klotari radi kako tako (što se tiče mog iskustva, sada ne ubacujem ni na A1).

Vidi, sa onim dodatkom za samsung, super on meni radio (instagram, whatsup...sve crno) osim notifikacija koje me primarno i nerviraju...pa sam nastavio da čačkam dok nisam načačkao ;)

Inače što duže imam ovaj s8 sve se više zaljubljujem u njega i prezadovoljan sam kako radi. Da su turili recimo 4000mah u njega nekako (i stereo zvuk, doduše ovo može sa rutovanjem al ne bi da se igram), imao bi savršen telefon definitivno!

Poslednja izmena:
Kakvi su vasi utisci sto se tice baterije? Meni na s8+ ne moze da izdrzi cijeli dan. Rezolucija ekrana nije mi na WQHD+,Always on display ugasen, i tako te neke sitnice koje trose bateriju jos vise. Zahtjevniji sam korisnik ali opet dosta manje izdrzi telefon nego na s7edge. Telefon je bez zamjerke sto se bilo cega tice,ali baterija mi malo ide na zivce [emoji28]

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Kad vidim ovo ekran nije na najvišoj rezoluciji kao uštedeće se baterija, a razlika par procenata [emoji1]

Kupiš telefon sa 2k ekranom i stavlja se na duplo manje. Kupiš Ferrari i staviš mu plin.

Sent from dark edge

Ako je tako,odmah ide na max.
Mislio sam da je razlika mnogo veca u potrosnji baterije.Nevezano za bateriju,bas ima da ga koristim nekoliko dana u max i da vidim kolika je razlika gledajuci ga tako u odnosu na FHD+.

Ako je tako,odmah ide na max.
Mislio sam da je razlika mnogo veca u potrosnji baterije.Nevezano za bateriju,bas ima da ga koristim nekoliko dana u max i da vidim kolika je razlika gledajuci ga tako u odnosu na FHD+.

Razlika je malo veca ako si non - stop u galeriji, ovako vrlo mala...

Gledao sam testove za S7/edge, pa verujem da je tako i na S8/+. Ne znam da li sam video na xda ili 4pda, bas je neki lik uporedjivao.

Ekran sija pa sija, to sto je smanjena rezolucija nista ne znaci. Jedino gde znaci mozda je kod igrica, ali posto ne igram, ja razliku u bateriji nisam osetio.

Kakvi su vasi utisci sto se tice baterije? Meni na s8+ ne moze da izdrzi cijeli dan. Rezolucija ekrana nije mi na WQHD+,Always on display ugasen, i tako te neke sitnice koje trose bateriju jos vise. Zahtjevniji sam korisnik ali opet dosta manje izdrzi telefon nego na s7edge. Telefon je bez zamjerke sto se bilo cega tice,ali baterija mi malo ide na zivce [emoji28]

Nešto ti vuče bateriju, probaj da ustanoviš šta. Bbs, gsam...

Kod mene je max rezolucija uvek; razlike u potrošnji nema (dokazano)...jedino 720p donosi benefite po pitanju autonomije ali to je već žali bože (sticker u viberu pola ekrana bude). ;)

Mislim da bolje radi na full hd rezoluciji , to jest ima manje dropovanih frejmova.
Tw *** ..

Meni je od poslednjeg updatea SOT pao sa 6-6.5h na 5-5.5h, ali i dalje fura opusteno dan i po uz solidnu upotrebu, tako da sam ja baterijom prezadovoljan. Mada, moguce da SOT losiji jer sam u medjuvremenu presao sa tamno ljubicaste teme na nesto svetliju plavu.

Pitanje za touchwiz...znam da je bila mogućnost da se swajpom od dole ulazi u app drawer, a swipe od gore se spušta notification panel, jel su to opet prepravili pošto sam probao zadnji update pre nego što sam stavio novu i ne nađoh nigde opciju?!

E da to...sad ću da probam da iskopam...tnx za info!

Upravo nabacio Nilkin frosted, kakva perverzija od kejsa. Gore i dolje izdignut da se može telefon spustiti ekranom prema dolje, a sa strane edge savršeno izgleda. Grip fantastičan. Telefon kao da nema ništa na sebi.

Poslednja izmena:
Vrh Dno