Ovo ne volim kod Samsunga i androida, pored optimizacije i veka trajanja, cena drasticno pada. S8 + sada se moze naci za 620e sa dve godine garancije, a tek je proslo 4 meseca od pojavljivanja, sledece godine u ovo vreme je oko 450e nov!
Konfuzno totalno ... ništa bez srpskog jezika .Proradio bixby, prvo apdejtujte, jes da jos uvek morate da mu govoritd na engleskom ali radi..bice i srpski valjda brzo
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Stavi se onda ono 3D tečno staklo kao dodatna zaštita. Ja sam stavio mesec dana nakon kupovine, i na prednju i na zadnju stranu.Zato ekrani trebaju što manje da se brišu , jer će tako oleo premaz duže trajati. Npr prebrisete ga jednom u 7dana finim pamukom bez prejakog stiskanja i to je to.
Oleo će sigurno da traje oko god dana
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Maltene kao kod svakog moba. I ip7 je imao sličan pad cene.
Što je sa jedne strane i dobro.
Koje je to staklo sa obe strane?Stavi se onda ono 3D tečno staklo kao dodatna zaštita. Ja sam stavio mesec dana nakon kupovine, i na prednju i na zadnju stranu.
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Koju ti uopšte cenu računaš kao početnu, vidim nekih 900 evra, to pričaš o prvih 5 komada prodatih u prva dva dana? Pa i iPhone košta 1000e prvi dan a evo sad je 500e. S7 i Edge drže istu cenu već pola godine. Ako neko drži cenu onda je to Samsung od S6. Da li zato što poslednje dve godine nije bilo Note serije ili zato što više nisu plastikaneri, videćemo uskoroDa, samo sto Iphone-u, za godinu dana pala cena 130e, a ovom za 4 meseca 250e. A da ne pricamo kada prodje tih godinu dana koliko ce tek padati dok ce iphone drzati stabilno cenu sa minimalnim padom.
Uspravni samsung, što je došao uz s7 i edge!Sta preporucujete od bezicnih punjaca?
S8+ TT
Ultimateshield na s7 i sve preporuke za isti!...ne vidim zašto i na s8 ne bi bio odličan.Da li je neko ikada probao na s8 ove "mokre" screen protectore ?![]()
[youtube]omzIHs1hi4E[/youtube]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari