Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Ja s8 nosim bez nalepnica i bez futrole od prvog dana na ekranu ni jedna ogrebotinica ali zato pozadi milion malih jedva primetnih i dve malo vece.

Cudno je sto uvek kazu da je napred i pozadi isto staklo ali meni se skoro uvek pokazalo da nije.

Doduse na sto uvek spustam telefon na ledja pa mozda zato.
I kod mene isto, nazad je katastrofa. A nigde ga nisam ispuštao.. Morao sam dbrand da uzmem.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Da li neko ima probleme sa pozivima? U toku razgovora se izgubi zvuk i druga strana nista ne cuje. Tek nakon restarta proradi ali se javi opet nakon par sati. Drugi put mu evo radim vracanje na fabricka i isto.

Pod garancijom je ali ako je nesto softwerski sitno da ga ne saljem.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Sad nakon dugog reseta mi je ponudio azuriranje cim se nakacio na wifi. Oko 700mb, valjda je to ispravka.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Pozdrav,
Može li preporuka za MicroSD karticu za S8?

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Nesto se ne secam da sam snimio, ali:
da li se nekom desilo da je crkao notification LED na S8 starom 10 dana :smash:

Probao servisni meni, pise ono RED BLUE .... ali dioda ne svetli, factory reset, aaaajde da probam, nece, ni prilikom restarta ni na punjacu nigdeeeee...... :)

Izem ti vic :)

Jeste zvanicno,registrujte se tu i dobice te ugovor od triglav osiguranja od dana registracije i narednih 12 meseci vazi garancija na displej po ceni od 99 eura.Sto se tice validnosti zvao sam MTS(moj operater) i oni su mi potvrdili to.

Koju ekonomsku računicu oni imaju da po duplo nižoj ceni menjaju displej, odnosno daju garanciju na isti?

Послато са SM-G930F

Pa imaju jer niko neće namerno da lomi displej. Ako njih 1000 uplati po 100e a 200 ih realno polomi eto ti računice

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Šta njih 1000 uplati po 100e? Ništa se ovde ne plaća dok se ne polomi ekran, tada je zamena 100e ukoliko je telefon registrovan na tom sajtu. Razliku servisu placa osiguravajuca kuća.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Aha , mislio sam da se plaća 100e na 12m. Nisam lepo skapirao kolegu

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Šta njih 1000 uplati po 100e? Ništa se ovde ne plaća dok se ne polomi ekran, tada je zamena 100e ukoliko je telefon registrovan na tom sajtu. Razliku servisu placa osiguravajuca kuća.

Ti ako se prijaviš na bilo koje osiguranje moraš da plaćaš premiju za njega što u ovom slučaju izađe 99€ godišnje - slomio ti ekran ili ne. U suprotnom kakav bi benefit osiguravajuće kuće bio da ti samo naplati 99€ ako slomiš ekran koji vredi 150-200€!?

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

Ovde premiju placa Samsung Srbija. Premija je možda uracunata u cenu telefona, a možda i nije, možda je to benefit koji Samsung Srbija daje svojim kupcima.

Naravno da je uracunata a i kao vid reklamiranja im dobro dodje da prodaju jos koju hiljadu primeraka, pa to je bilo i sa sedmicom

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Upravo sam se registrovao, pokriven je lom displeja nastao bilo gde u svetu, ali zamena se mora vršiti u Srbiji. Koga interesuje ugovarač osiguranja (onaj koji plaća premiju) je Samsung. Pokrivena je samo jedna šteta u periodu od jedne godine od dana registracije.

Pozdrav drugari, pre 5 dana sam kupio s8 od nekog lika iz Raske, doneo je telefon iz Amerike, imao je svu opremu osim kutije, kaze da nije mogao da prenese zbog carine(nebitno je to), telefon nisam azurirao, kako je dosao kod mene tako i radi, sve u fullu radi, ali kada ukljucim kameru da snimim na UHD, snimak secka, do cega moze da bude to ?

Tj samo kad startujem snimanje prvu sekundu secne malo, posle snima normalno, ali snima bas usporeno, tipa uzmem da pomeram prst gore dole, bas se vidi kasnjenje, el to tako normalno ili ?

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno