Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

1. Google assistant radi isto to. Uslikaj sliku, drzi home dugme i uspeo si.
2. Polovan racunar za 150e itekako moze da se kupi. Obavljace sve sto i dex samo bolje i sa vise opcija. Pravac Kupujem-prodajem i da vidis kako moze da se sklopi racunar za 150e. Stavise ima i nov u radnji da se kupi za 150-170e sa sve garancijom.
3. S3 je imao face recognition a on je izasao tu negde.
To sa svajpom moze da odradi i launcher tako da i nije neki pomak u softveru [emoji6]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

1.Jeste tako je nikakav pomak...
2.Nisam mislio da ne može da se kupi PC za te pare, više sam mislio na veličinu,prenosivost i lagodnost korišćenja telefona na TV-u ili monitoru
bez kupovine dodatnog računara i drajvera i programa koji rade- ne rade isto to ...
3.Vidiš potpuno sam zaboravio na tu opciju kod S3 ... mada sam siguran da nisu ostali na tom nivou 🙂

A ove igrarije sa launcherima mi je preko glave, volim default i sviđa mi se ta promena i kako radi sve to ukupno na mom S7 ...predpostavljam da će na S8 raditi isto tako dobro ako ne i bolje.
Uglavnom izneo sam svoje viđenje nekih stvari koje su promenili, stavio sam akcenat na prve dve stvari koje sam naveo kao generalni i po meni dovoljan pomak
unapred.Ovo o čemu komentarišemo su sporedne stvari za nekoga bitne za nekoga ne.Uvek ću se složiti da su mogli više ali mislim da je za sada dobar upgrade izbacivanje home tastera i solidno veći ekran u kućištu istih dimenzija kao prošlogodišnji model S7 edge kao i duplo više interne memorije ....

Opasce prodaja al' juce malo. Kad vidi prosecan korisnik ekran od 6.2 inca upakovan onako i kad vidi cenu ima da pomisli da kupuje spejs satl. Prodaju odredjuje dizajn i marketing kod prosecnog korisnika.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Suština svega.
Moćno izgleda telefon, nema šta. Prosečan korisnik će da se naloži na prvu, ne zanima ga šta je u tom telefonu uopšte, ni softverski ni hardverski.

Kad će stići ovi telefoni kod nas?
Baš me zanima kako leži u ruci, i kakav je za korišćenje sa ovako malim bezelima.
Kontam da nije baš zgodno, ali ipak treba to proveriti.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Biće u poslovnicama plavo belih od 24.04 ...
I mene najviše zanima kako leži u ruci ali ako si koristio S7 edge ili neki edge do sada onda već znaš da
je pri korišćenju manje više kao i non edge u suštini, stvar navike.
Postoji mogućnost da se pojavi u T.C. Ušće od 20 aprila kad počinje i preorder dostava korisnicima tj. kupcima

Poslednja izmena:
Najverovatnije ce vec od 17. biti postavljeni demo modeli u Brand store u Uscu i TC Big.

To sa tim svajpom za meni i to je uveo Google sa Android N-om. To nemoj prepisivati Samsungu kad je to opšta opcija za sve Androide koji budu dobili N..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ma glupost koja mi se dopala a nisam je imao ni na S7e ni na S7 sa N ...

Poslednja izmena:
Prodzarah malo S8+ sada. Odlicno lezi u ruci i nije preterano glomazan iako nemam sake ko lopate 🙂 Bok je jako tanak a opet zaobljen sa obe strane pa to doprinosi dobrom hvatu. Nije los uzivo mada mi se N7 vise svidjao i bio je socniji.

Fino ... koji tel. imaš trenutno (ako nije tajna) i da li možeš da ih uporediš u fizičkom smislu ?

Fino ... koji tel. imaš trenutno (ako nije tajna) i da li možeš da ih uporediš u fizičkom smislu ?
Imam S4. Ovaj S8+ deluje malo bolji 🙂
Slikao sam jedan uz drugi ali je slika ocajna. Okacicu kada dodjem kuci.

Poslednja izmena:
Jel se pojavio negde u Srbiji, da može da se pročačka? Nisam pratio temu...

Pojavio se na kupujem prodajem 😀

evo slike. iako na slici novi model deluje dosta vece, moram da priznam da su majstori ergonomije. tako su ga skrojili da moze opusteno da se koristi i super je osecaj zbog zaobljenosti i jako tankog boka. nisam siguran da bi mi bio prvi izbor u poredjenju sa S8 ali nije nemoguca misije da se koristi, cak i za ljude sa prosecnim sakama.

Prilozi

• viber image.jpg
    viber image.jpg
    88.2 KB · Pregleda: 280
Imas PhoneBuff pa gledaj. Iste aplikacije na svim telefonima,ne vidim nijedan razlog zasto bi to bilo bzvz?

To klipovi nemaju veze sa brzinom telefona u svakodnevnom radu.

Ja koristim paralelno oneplus 3 i iPhone 7 i oneplus 3 je prilično brži u svakodnevnom radu od ip7.

Koliko nas svakodnevno, odnosno vise puta dnevno koristi aplikaciju lapse it u kojoj iPhone uvek napravi razliku?

A10 je prebrz procesor, ip brže učitava igre i malo brže odrađuje neke zahtevne zadatke i to je to. U realnom radu su to minorne razlike u korist jednog ili drugog telefona.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pa ne bih se bas slozio da je razlika samo u igrama i zahtevnijim programima. Sve aktuelnije je 4k snimanje,a razlika u grejanju prilikom snimanja i brzini ucitavanja snimaka nije bas zanemarljiva. A kako stvari stoje,do kraja godine ce biti jos veca. Jednostavno,skoro duplo veca razlika u single core-u je neshvatljiva,pogotovo sto se radi o 7 meseci starijem SoC-u. A koga zanima zasto je upravo to bitno,moze da se informise.

tu se jos vodi polemika sta je bitniji za apk koje su pisane za android.
sve u svemu exynos baca malo vise od s835 u geekbench testu 2100 i 6600

Poslednja izmena:
Narucio S8+ black
Valjda ce 21og stici [emoji14]

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Op op opa, ko iz topa 🙂 Da stigne i da budes sretan sa istim!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ako nekog interesuje cena uredjaja u Usa.
840$ je S8+, za preorder se dobija 100$ off.
Tako da ispadne 740$ + porez u zavisnosti u kojoj drzavi se kupuje, neke leve drzave nemaju porez al uglavnom je oko 7%
Tako da racunajte 800$

Uz uredjaj se dobija VR i Oculus contents.
Pored toga imate opciju da doplatite 99$ za AKG Y50BT headphones i 256gb Evo+ karticu.
Te 2 stvari kostaju 300$.

USA.. kada vidim šta sve daju uz s8 i g6 nije mi dobro. Bitno je da ovde dobiješ pripejd karticu 🙂

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Gde to ima za 840$-100$ S8+? Mislis na onu BestBuy opciju??

Ta opcija nije -100$ ako kupis bez ugovora, nego je -0$.
A koliko vidim, recimo ATT trenutno ima samo opcije 80$/90$ mesecno, i i dalje ima onaj "Device line" od 20$, sto u prevodu dodje - 750$ za telefon +110$ za tarifu 😉 Za toliku cenu fon treba biti FREI i to duplo 🙂
(nikad nisam skroz pokapirao tu AT&T logiku, tj. ne kapiram u sustini sta se placa - poludeo bih da zivim u USA)

Poslednja izmena:
Ta opcija nije -100$ ako kupis bez ugovora, nego je -0$.
A koliko vidim, recimo ATT trenutno ima samo opcije 80$/90$ mesecno, i i dalje ima onaj "Device line" od 20$, sto u prevodu dodje - 750$ za telefon +110$ za tarifu 😉 Za toliku cenu fon treba biti FREI i to duplo 🙂
(nikad nisam skroz pokapirao tu AT&T logiku, tj. ne kapiram u sustini sta se placa - poludeo bih da zivim u USA)
Fora je u USA sto bez obzira koliko placao paket placas telefon isto ko i svi.
Recimo evo kako ti izgleda moja linija u verizonu.

Unlimited 4G lte 100$
Unlimited pozivi i poruke (device line) 20$
Sto znaci 120$ neograniceno sve
4G je do 4 uredjaja, znaci za naredna 3 uredjaja placam samo device line. Na mom accountu ima 4 uredjaja, znaci 4x20$+100$=180$ odnosno 45$ po uredjaju(osobi).
Plus 30$ rata za telefon(24 rata)
Posle 12 rata mozes da izaberes da otplatis mob i uzmes novi S9, ili da im vratis S8 i da ti daju S9 bez promene mesecne cene.

Znaci ja za moj jedan telefon placam 45$ unlimited sve i 30$ ratu za telefon, sto je 75$ i tipa 5$ porez, i 10$ osiguranje
90$ sve ukupno sto je za USA smesno za najbolju mrezu 4g i najnoviji telefon sa sve osiguranjem za isti.

U USA ne mozes da kupis unlocked telefon bar ne u pocetku. Tako da imas da biras kog operatera hoces, da l kupovo direkt od njih, Walmartu, Best Buyu i slicno.

Nemas u usa 50 razlicitih tarifa ko u Srbiji.
Kod svih operatera imas bulvalno jednu unlimited tarifu i to je to. Razlikuje se cena za broj uredjaja i nista vise.
Ako vas je 4 na jednom accountu onda je jeftinije nego da vas je manke. Nar u Verizonu

Ovo za device lines nisam lako pokapirao, bas zasto sto dok ne kupis, i ne vidis u accountu/bill, nije lako da se skonta tacno (nisam vidjao nista slicno drugde, najblize je u stvari kod nas Telenor Porodica/Vise)

Ali otprilike sam toliko i kapirao da je 😉 Kada je iphone/S2 izlazio, 100-200$ te je kostao u AT&T-u, cini mi se da je i u S5/iPhone4/5 doba bilo tako nesto. Sada, em je skuplja tarifa (ranije je tarifa bila 45$, ali je device line bio 40$), em placas telefon kao da ga kupujes prosto.

Mozes kupiti Unlocked u T-Mobile (750$ za S8), BestBuy ce za koji dan i njega dodati u Pre-order.

Nije neka cena inace naspram Evrope - 800EUR je S8, kada se izuzme VAT da bude poredivo sa USA, to je 666EUR=700$, dok S8 ispada 798$ bez VAT-a.

Nazad
Vrh Dno