Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Ja ne vidim svrhu mobilnog. Imam goluba pismonosu i obavlja posao kako treba. Baterija mu traje 2-3 dana dok se ne ugasi.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Meh, skupo, moras da ga hranis, ja lepo zalozim vatru i dimnim signalima.

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Sta god hejteri rekli, S8 je zaista najbolji Samsung telefon do sada.

Sent from mTalk

Samsung u principu I ne treba da napravi neko cudo od telefona, samo treba da ne *asere kao sa Note 7 I prodace telefon u 50+ milliona lagano. Iz razloga jer je konkurencija, moze se reci jadna.

Kad su pregrmeli S4/S5 period, kada su Sony/LG/HTC pravili konkurentne a ne bih pogresio ako bih rekao I bolje telefone od Samsunga, sada nemaju cega da se boje.

Konkurencija je jadna zato sto google nece ozbiljno da naljuti samsung iako ovi zutaci ladno stave svog asistenta u mob i nikome nista.
Samsung se toliko opustio da jedva cekam da ga huawei skine sa drugog mesta

Edit: specijalna ms verzija :)

All Galaxy S8 units, regardless of where you buy yours from, ship with some Microsoft apps bundled: OneDrive, Skype, and Office. However, the Microsoft Edition handsets take the bloatware game to a whole new level, adding Cortana and Outlook on top of those.
http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s8_microsoft_edition_comes_with_even_more_bloatware-news-24292.php

Poslednja izmena:
Mozete da pisete koliko god hocete ali S8 je PRELEP i PREJAK. Ubejivo najlepsi i najjaci telefon na trzistu trenutno. Sada kad pogledam S7 edge pored njega,deluje mi kao da je izasao pre 7 godina :)
Jedino se meni ne svidja pozicija senzora za prst. Ostalo 10ka.
A o tome promasaj i ostalo je smesno :)

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ma definitivno cu ga uzeti, ovo je stvarno prvi Samsung ikad da mi se svidja. UI sredjen, dizajn prelijep.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Samo ne znam za sta sluzi ovo dugme ispod +- bocno?

Poslednja izmena:
Da malo prekinemo ovo raskenjavanje i jedenje govana u temi, danas sam se igrao par sati sa oba modela, uzivo je potpuno neverovatan telefon, plus mi je mozda malo prevelik, iako volim vece telefone, ali je obican prava mera.

Sve je potpuno fluidno, kamera je fantasticna, lezanje u ruci savrseno, a ekran, boze, kakav ekran i kako je sve uklopljeno, domaci zadatak svima. O softveru i raznim precicama, forama i fazonima necu ni da pocinjem, ima bas dobrih inovacija :)

Koje su cene u normalnim drzavama
I jel ima neka razlika izmedju plus modela osim ekrana i baterije

^^800 s8 i 900e s8+ . skoro iste cene kao kod nas u gigatronu.
Rqzlike samo baterija i ekran

Zar ti ne radis u samsungu, ili tako nesto?
Radim, ali me svakako niko ne placa da po forumima hvalim uredjaje. Samo kazem sta mislim i kako zaista jeste :) a svi se nesto rasprdeli kako nista ne valja i sta je sve bezveze, prosto neverovatno, citam i ne verujem koja kolicina hejta, vecina iz ciste zavisti valjda, ne znam, kad ne mozes nesto da kupis pa ajde da se oseres po tome jer ti je dosadno...

Oni sa CNN-a (a i mnogi drugi) racunali pravu cijenu iPhone-a, Galaxy-ja, Note-a, Pixel-a itd... ukupno za djelove i sklapanje ih je sve doslo od 210 do 260 dolara.
Da ne shvatiš ovo kao odbranu nečije cenovne politike, ali voleo bih da vidim kako ti novinari razmišljaju i kako dolaze do tih cifara.
Predstaviti telefon kao sumu svih delova je isto kao i reći da je čovek 80 kilograma mesa i kostiju.
2 telefona mogu da imaju isti proc (npr Snapdragon 835), ali HTC neće imati popust kao Samsung koji ga proizvodi po Qualcommovom dizajnu?
Neko ko kupi 10 miliona procesora neće imati istu cenu kao neki levi proizvođač koji kupi 500.000.
Ako Apple ugradi Samsungov OLED, njegova cena je veća nego ako ga Samsung proizvede za sebe i ugradi u telefon.
Gde su tu troškovi razvoja određenog čipseta? Ako 1000 ljudi radi na razvoju novog Ax SoC-a za ajfon, kako ove troškove ugraditi u cenu telefona?
Da li su troškovi isti za nekog kineskog proizvođača koji je stavio klot android i za nekog renomiranog proizvođača koji razvija Sense UI ili Touchwiz?
Gde je tu buduća softverska podrška? Neko će obezbediti tim programera i softversku podršku za određeni model naredne 3 godine, dok drugi model neće dobiti nijedan apdejt.
Gde su troškovi marketinga? Neko će kampanju voditi preko društvenih mreža, a drugi će biti generalni sponzor svetskog prvenstva u fudbalu.
Da li je cena telefona ista ako se prodaje preko lanca retail prodavnica na ekskluzivnim lokacijama i ako se prodaje preko interneta?
Ima tu mnoooogo više parametara od zbira cena pojedinačnih komponenti i to je prilično površno razmišljanje...

Vule, reci ti nama onako da niko ne vidi, koja je kvota tamo među vama zaposlenima da će i ovaj model da eksplodira ? :)

Ja bas gledam sad. Npr s8 je u interdiscountu za prednacivanje 719fr a u svim ostalim radnjama od 799fr. Ne znam u cemu je fora pa su spustili cenu za prednarudbine

S3 sam uzeo prvi mesec kako se pojavio. U Telenoru uz paket od 1700 i nešto dinara uređaj je bio 44000. To je bilo manje od 400eur po tadašnjem kursu.
Danas s8 običan, uz prenesi play + L (1750 din), kod njih košta 89000 (preko 700 eur).
Telenor je 100 e skuplji od mts uvek.

Samsung u principu I ne treba da napravi neko cudo od telefona, samo treba da ne *asere kao sa Note 7 I prodace telefon u 50+ milliona lagano. Iz razloga jer je konkurencija, moze se reci jadna.

Kad su pregrmeli S4/S5 period, kada su Sony/LG/HTC pravili konkurentne a ne bih pogresio ako bih rekao I bolje telefone od Samsunga, sada nemaju cega da se boje.
Bravo majstore.Slazem se, mislim da su generaciju ,generaciju ispred iphone,a dve ispred ostalih.Mogu i da uspore, jednostavno nemaju konkurenta.Huawei je lepo krenuo,ali se sapleo...

Vule, reci ti nama onako da niko ne vidi, koja je kvota tamo među vama zaposlenima da će i ovaj model da eksplodira ? :)
Nije valjda da je ovo i dalje aktuelna fora? Bilo je problema sa 30 od 2.500.000 telefona, shvatas koji je to mizeran procenat, ali je napravljena fama oko toga jer je Samsung jedini izasao i priznao gresku, napravio opoziv. Sta cemo sa svim onim ajfonima koji su se zapalili na punjacu, slomili u dzepu, gubili signal ako se drze na odredjen nacin? Ovcama je receno da je to ok i da ga drze drugacije, procenat reklamacija ajfona 6 i 7 bolje da ne znas, ali niko o tome ne prica i ne dize se frka.

Ali ako si zaista zabrinut za bateriju na S8, ne moras brinuti, sve ce biti u najboljem redu :)

Cika Vule direktno sklapao u kineskoj fabrici, radni sto pola metra do safety mreze, nemas brigas kompanjero sve ce radi. Vi produkt menadjeri, najgori ste od sve dece.

Kako kao zaposlen u samsungu nazivas potencijalne kupce s8 ovcama ?

Nazad
Vrh Dno