Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Loznica brate, tako da napišem (kazem) što si toliko loše nastrojen prema članovima koji su u državnom aparatu....?
Šta tu loše ima, svako se za sebe izborio, ne znam sto to uvek potenciras taj svoj izraz....
Čast svakom.... Da me neko pogrešno ne shvati...

Huawei Mate 9

Pozdrav za sve članove na forumu, od danas sam i ja zvanično član foruma, iako već duže vremena pratim dešavanja u temama o samsung s7 i s8 telefonima.
Ovde sam da bih naučio nešto novo, iako sam mnogo toga saznao o navedenim telefonima zahvaljujući članovima ovom foruma, inače planiram kupovinu telefona i u nedoumici sam, da li uzeti s7 ili biti još malo strpljiv i sačekati s8.
Najradije bih uzeo s8, ali mi se dizajn prednje strane telefona nekako ne sviđa, bar mi tako deluje sa ovih slika, možda će drugačije biti uživo. Najviše me brine kako koristiti telefon koji je praktično ceo "u ekranu". Postoji li uopšte na S7e neka opcija za isključivanje touch-a na tim ivicama i može li se nesmetano koristiti telefon a da se pritom slučajno ne otvori neki meni,aplikacija,opcija putem tog edge dela displeja? Izvinjavam se zbog malo duže poruke, nadam se da će mi biti oprošteno za početak :)

Pozdrav za sve članove na forumu, od danas sam i ja zvanično član foruma, iako već duže vremena pratim dešavanja u temama o samsung s7 i s8 telefonima.
Ovde sam da bih naučio nešto novo, iako sam mnogo toga saznao o navedenim telefonima zahvaljujući članovima ovom foruma, inače planiram kupovinu telefona i u nedoumici sam, da li uzeti s7 ili biti još malo strpljiv i sačekati s8.
Najradije bih uzeo s8, ali mi se dizajn prednje strane telefona nekako ne sviđa, bar mi tako deluje sa ovih slika, možda će drugačije biti uživo. Najviše me brine kako koristiti telefon koji je praktično ceo "u ekranu". Postoji li uopšte na S7e neka opcija za isključivanje touch-a na tim ivicama i može li se nesmetano koristiti telefon a da se pritom slučajno ne otvori neki meni,aplikacija,opcija putem tog edge dela displeja? Izvinjavam se zbog malo duže poruke, nadam se da će mi biti oprošteno za početak :)
imaš opciju za isključenje edge opcija. Mene su nervirale na s7e Edge opcije i to sam isključio jer sam ih često, slučajno uključivao.

E to je onda olakšavajuća okolnost, baš sam se pitao može li to nekako da se isključi jer praktično je nemoguće koristiti telefon i non stop paziti na ivice da se slučajno nešto ne uključi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

E to je onda olakšavajuća okolnost, baš sam se pitao može li to nekako da se isključi jer praktično je nemoguće koristiti telefon i non stop paziti na ivice da se slučajno nešto ne uključi.

još gore je ako pomisliš da ga skoro ni jedna futrola ne štiti od pada na stranu. :D

E to je tek posebna priča, nisam neko kome ispada telefon, ali ovi edge displeji deluju kao da će se slomiti od same pomisli na pad [emoji1]

Ne mozes skroz da iskljucis touch na ivicama ali samsung je valjano potrudio da to pokrije softerskim putem.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ma važno je da makar neka opcija postoji i da to završava posao, inače bi u suprotnom bilo baš nezgodno.

Molim te, nemoj citirati prethodni post. Uđem na temu, pet novih strana a pola su citati prethodnog posta..
Što se tiče s8, snapdragon priča se gura u USA. Bilo bi lepo od Samsunga ako ne ukake sa 101 verzijom kao LG sa G6

According to the information that we’ve received, the Galaxy S8 and Galaxy S8 Plus will be available in Orchid Gray(Grayish Purple), Coral Blue, Arctic Silver and Midnight Black variants. At this point, we don't have any more information about the devices that we are yet confident enough to share.

http://www.techdroider.com/2017/03/...nd-s8-to-come-in-these-color-options.html?m=1

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Koliko je duži s8+ .. nerealno .

Samsung-Galaxy-S8-and-Galaxy-S8-Plus-leaked-shots.jpg

Samsung-Galaxy-S8-and-Galaxy-S8-Plus-leaked-shots.jpg

Ovaj manji već izgreban pozadi ,gg5 u najavi :)
A vidim i napred je izgreban..

Poslednja izmena:
[emoji2] Vidim ja da će S7 još dugo ostati u mom vlasništvu.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Brate mili izgleda kao da je od drveta pravljen. Ja mislim da nas neko zaje*ava sa ovim slikama [emoji1]

Niko da prokomentarise koliko ovaj blic strci.

Sreća zbog milion ogrebotina :)
Ali dobre su slike da se vidi koji je daljinski ustvari s8+

Ali realno, koja je onda poenta edge-a, osim izgleda (a i to kome se svidja), i da ne spominjem mana krhkijeg telefona, svi poiskljucivali notifikacije i opcije edge-a, a kad je bilo kupovati svi poletjeli obavezno samo S6/7E varijanta, nema veze sto je skuplje, al mora biti E, probali su spocetka malo cackali i to je to, kod svih ljudi koje poznajem a da ih posjeduju, kod 100% njih je iskljuceno sve. KOD 100%, toliko...

Vizuelno kul izgleda i bez edge funkcija, futuristicki, pogotovo iz profila.. samo da nije na gadnom samsung obliku.

Sent from TT

Koliko toliko veci ekran i STB,jaca baterija,lepsi izgled meni dovoljno razloga da odem na s7 edge.
E sad ako se razbije ekran to je vec druga prica.

Stvarno ne mogu da pređem preko mesta za fingerprint senzor. Čak i da sam u Samsung fazonu, ovo je deal breaker za mene.

An-80s-era-yuppy-with-one-of-the-first-cell-phones.jpg
Ovako nekako zamišljam da ce ovaj + model izgledati dok razgovaras [emoji3]

Sent from OnePlus 3T

Ali realno, koja je onda poenta edge-a, osim izgleda (a i to kome se svidja), i da ne spominjem mana krhkijeg telefona, svi poiskljucivali notifikacije i opcije edge-a, a kad je bilo kupovati svi poletjeli obavezno samo S6/7E varijanta, nema veze sto je skuplje, al mora biti E, probali su spocetka malo cackali i to je to, kod svih ljudi koje poznajem a da ih posjeduju, kod 100% njih je iskljuceno sve. KOD 100%, toliko...
A mene npr ne dotiče kako drugi koriste telefon sve dok meni odgovara. Ja te edge funkcije koristim svakodnevno i dobro mi dođu, možda ne koliko olovka na Note ali svakako da mi olakšavaju upotrebu.
Svako za sebe treba da gleda, spram svojih potreba, a ne da se obazire na druge ili podleže njihovom misljenju.

Ako je istinit taj klip GPU 80k na antutu :)

A mene npr ne dotiče kako drugi koriste telefon sve dok meni odgovara. Ja te edge funkcije koristim svakodnevno i dobro mi dođu, možda ne koliko olovka na Note ali svakako da mi olakšavaju upotrebu.
Svako za sebe treba da gleda, spram svojih potreba, a ne da se obazire na druge ili podleže njihovom misljenju.

Pa ja se slazem sa tim u potpunosti, svako bi trebalo shodno potrebama ( i mogucnosti) da uzme sta mu odgovara, ti iskoristavas mogucnosti koje ima, vjerovatno si i namjenski isao na to pri kupovini, i sve 5, ja sam osuo paljbu na ove sto su uzeli edge samo zato sto je eto "cool", a iskoristivost 0, i sto je jos gore, njihovo koristenje flagship telefona se svodi na par fotki na automatici, viber i face.

Pa ja se slazem sa tim u potpunosti, svako bi trebalo shodno potrebama ( i mogucnosti) da uzme sta mu odgovara, ti iskoristavas mogucnosti koje ima, vjerovatno si i namjenski isao na to pri kupovini, i sve 5, ja sam osuo paljbu na ove sto su uzeli edge samo zato sto je eto "cool", a iskoristivost 0, i sto je jos gore, njihovo koristenje flagship telefona se svodi na par fotki na automatici, viber i face.
Apsolutno te nije razumeo jer je subjektivan i brani svoju igračku. Imao sam taj s7e i taj edge je za mene bio njesra..Takodje i za moje kolege i prijatelje. svi su to iskljucili. Zato sto lako napravis listu favorite aplikacija u jedan folder i ne treba ti edge,koji samo troši bateriju i ukljucuje se u šaci ako dodirneš ivicu ( sto se često dešava)

Sent from who gives a shit?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno