Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Eh sad.. :D Kazem zbog doplate [emoji14]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

jeste ali flagship je flagship..... ne može bez doplate

from komsa's edge

@Opušteno što bih bio razočaran, pa 600mAh veću bateriju imaš i manji displej ;)

Kako manji, na S8 je 5.8, spram 5.5 inči na S7E? :d Šta je marketing ;)
Nije širok kao na S7E, mada mi je praktičnij za korišćenje na S8, ali dođe manji ako posmatraš širinu.

Sta ste vi radili sa 7-8h SoT, a da maltene nista nije u battery usage od appova i nema poziva, koliko vidim?
YouTube 2% samo?

Pa koliko treba da bude? Ja sam koristio ceo dan vacap, viber, fejs da listam news feed. I to je svaki dan. Malo yt. Naravno i tapatalk..

Kako manji, na S8 je 5.8, spram 5.5 inči na S7E? :d Šta je marketing ;)
Nije širok kao na S7E, mada mi je praktičnij za korišćenje na S8, ali dođe manji ako posmatraš širinu.
Pa jel 5.5 nije manje od 5.8?! [emoji6] S8 daleko daleko bolje leži u ruci i opušteniji je rad sa njim (odma da kazem da koristim nova launcher pro i da svajpujem notifikacije sa vrha bez potrebe za istezanjem prsta; da je stock drugačije bi bilo). Takođe fp ne koristim, imam gearfit2.
Sta ste vi radili sa 7-8h SoT, a da maltene nista nije u battery usage od appova i nema poziva, koliko vidim?
YouTube 2% samo?
Deki ovo ni meni nije jasno ali neću da se bunim, samo neka ostane ovako. Imao sam juče oko 40min poziva, youtube sam gledao preko sat vremena i strimovao muziku na bt slušalice oko 3h (na putu do teretane, treningu i nazad do stana). Jedino što nemam instalirano je facebook i msg aplikacije, to otvaram preko samsung browsera, sve ostalo aktuelno i vrlo upotrebljavano (mene čudi što viber recimo nije na ss).

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

YouTube 2% samo?

Uz pomoć BK Disabler isključio sav bloatware koji ne koristim, umesto fb koristim Fast Dark, sync i gps off, a sve ostalo normalno koristim, Nova, Viber, UC Browser itd itd, Sot svaki put preko 8 sati bez ikakvih problema

Poslednja izmena:
Koje koristis bt slusalice i sta je uopste za preporuku?

Uz pomoć BK Disabler isključio sav bloatware koji ne koristim, umesto fb koristim Fast Dark, sync i gps off, a sve ostalo normalno koristim, Nova, Viber itd itd, Sot svaki put preko 8 sati bez ikakvih problema
Svaka cast kada mozete to, ja dnevno imam dosta razgovora i na kontu toga sot ne prelazi 4h... Zna razgovor lepo da pojede bateriju, malo cudno naspram drugih starijih modela, ali, tako je.

Poslednja izmena:
Kakvih crnih 8 sati... [emoji23]
a23839890eead5297a408c0980d8eb04.jpg

Deki ovo ni meni nije jasno ali neću da se bunim, samo neka ostane ovako. Imao sam juče oko 40min poziva, youtube sam gledao preko sat vremena i strimovao muziku na bt slušalice oko 3h (na putu do teretane, treningu i nazad do stana). Jedino što nemam instalirano je facebook i msg aplikacije, to otvaram preko samsung browsera, sve ostalo aktuelno i vrlo upotrebljavano (mene čudi što viber recimo nije na ss).
A, OK, znaci ne pokazuje usage po aplikaciji kako treba bas. Nema sanse da 1h YT ne potrosi primetno bateriju kroz CPU usage.

Podseca me na Note 3 skoro ^^

Situacija kod mene je sledeca :
8a851aec616c7c670653d6996f5e0846.jpg
b3ff31ccc2bb770f910e9a66efa3bc9d.jpg
6e0cb4ee18981df1c96c628918f56cdf.jpg

Koje koristis bt slusalice i sta je uopste za preporuku?
Bragi Dash. Sad imaš i noviji Pro model ali dosta su paprene...mada je definitivno jedna od boljih investicija u životu samo ako ima mogućnosti!

Vidim pricate o trajanju baterije.. evo ako nekog zanima koliko obican S8 moze da izgura uz minimalno koriscenje.. (jos se nisam prebacio na novi fon, pa ga ne koristim mnogo :d)
Mob je uglavnom na idle, wifi off, nocu airplane mod, Always ON sat ukljucen preko dana, par kratkih razgovora i poneka poruka...

Screenshot_20170813-231054.png

Čoveče pa ovom telefonu je "nemoguće" potrošiti bateriju...5+ h sot i još 33%...podseća me na s7 kada se pojavio sa martovskim firmwerom. Ubio me grom ako ikad uradim update ičega ovde. Dok mi je device idle proces iznad android sistema i android os-a još uvek ima nade da će da valja :D

Koji firmware je u pitanju

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Odgovorio je već, AQG5

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Uz pomoć BK Disabler isključio sav bloatware koji ne koristim, umesto fb koristim Fast Dark, sync i gps off, a sve ostalo normalno koristim, Nova, Viber, UC Browser itd itd, Sot svaki put preko 8 sati bez ikakvih problema
Taj browser trosi bateriju i kada ga ne koristim. Pa je deinstaliran

Poređenje snimanja zvuka to jest koncerta , s8 VS g6 ( Hi fi verzija ) VS mi6.

[youtube]CeRmyouPmeI[/youtube]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Da se i javim . Kupio danas S8+. Kakav telefon .... sad samo da nađem neku maskicu. Inače platio sam ga 620 €

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

neka je sa srećom [emoji16][emoji16][emoji16]

from komsa's edge

Nisam video da je neko govorio o ovome, zapazio sam da moj S8 ima za nijansu slabiji prijem wifi signala od prethodnika, u prostoriji gde mi sa drugim telefonima pokazuje nekih 7-8 različitih mreža, S8 ih vidi 3-4.
To sam zapazio već nekoliko puta na različitim mestima, jedino što mi pada na pamet da je proizvođač namerno softverski podesio da se ni ne nude mreže sa slabijim signalom .

Poslednja izmena:
Da li ste znali da se pri promeni ekrana na S8 (+) u Samsung servisu menja:
1. Ekran
2. Ledja telefona
3. Metalni okvir
4. Baterija

Jedino je malo cudno sto stavku 3 nisu napisali u fakturi i nisu rekli da je zamenjena iako ocigledno jeste.

Meni su menjali displej na s7e i isto sam dobio bateriju. Za ovaj okvir ne znam, tj nisam imao ogrebotine da bih video neku razliku.

Nije ni cudo sto onda refurbished telefon izgleda ko nov:D

A na šta bi vam uzeli 300€ ako nemate osiguranje???
Mora nekako da opravdaju cenu
Mada dobra je mašina neće to lako da se kvari sem ako u startu ne dobijete faličan model

Poslednja izmena:
Vrh Dno