@Opušteno što bih bio razočaran, pa 600mAh veću bateriju imaš i manji displej![]()
Pa jel 5.5 nije manje od 5.8?! [emoji6] S8 daleko daleko bolje leži u ruci i opušteniji je rad sa njim (odma da kazem da koristim nova launcher pro i da svajpujem notifikacije sa vrha bez potrebe za istezanjem prsta; da je stock drugačije bi bilo). Takođe fp ne koristim, imam gearfit2.Kako manji, na S8 je 5.8, spram 5.5 inči na S7E? :d Šta je marketing
Nije širok kao na S7E, mada mi je praktičnij za korišćenje na S8, ali dođe manji ako posmatraš širinu.
Deki ovo ni meni nije jasno ali neću da se bunim, samo neka ostane ovako. Imao sam juče oko 40min poziva, youtube sam gledao preko sat vremena i strimovao muziku na bt slušalice oko 3h (na putu do teretane, treningu i nazad do stana). Jedino što nemam instalirano je facebook i msg aplikacije, to otvaram preko samsung browsera, sve ostalo aktuelno i vrlo upotrebljavano (mene čudi što viber recimo nije na ss).Sta ste vi radili sa 7-8h SoT, a da maltene nista nije u battery usage od appova i nema poziva, koliko vidim?
YouTube 2% samo?
Sta ste vi radili sa 7-8h SoT, a da maltene nista nije u battery usage od appova i nema poziva, koliko vidim?
YouTube 2% samo?
Svaka cast kada mozete to, ja dnevno imam dosta razgovora i na kontu toga sot ne prelazi 4h... Zna razgovor lepo da pojede bateriju, malo cudno naspram drugih starijih modela, ali, tako je.Uz pomoć BK Disabler isključio sav bloatware koji ne koristim, umesto fb koristim Fast Dark, sync i gps off, a sve ostalo normalno koristim, Nova, Viber itd itd, Sot svaki put preko 8 sati bez ikakvih problema
A, OK, znaci ne pokazuje usage po aplikaciji kako treba bas. Nema sanse da 1h YT ne potrosi primetno bateriju kroz CPU usage.Deki ovo ni meni nije jasno ali neću da se bunim, samo neka ostane ovako. Imao sam juče oko 40min poziva, youtube sam gledao preko sat vremena i strimovao muziku na bt slušalice oko 3h (na putu do teretane, treningu i nazad do stana). Jedino što nemam instalirano je facebook i msg aplikacije, to otvaram preko samsung browsera, sve ostalo aktuelno i vrlo upotrebljavano (mene čudi što viber recimo nije na ss).
Bragi Dash. Sad imaš i noviji Pro model ali dosta su paprene...mada je definitivno jedna od boljih investicija u životu samo ako ima mogućnosti!Koje koristis bt slusalice i sta je uopste za preporuku?

Koji firmware je u pitanjuČoveče pa ovom telefonu je "nemoguće" potrošiti bateriju...5+ h sot i još 33%...podseća me na s7 kada se pojavio sa martovskim firmwerom. Ubio me grom ako ikad uradim update ičega ovde. Dok mi je device idle proces iznad android sistema i android os-a još uvek ima nade da će da valja
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Taj browser trosi bateriju i kada ga ne koristim. Pa je deinstaliranUz pomoć BK Disabler isključio sav bloatware koji ne koristim, umesto fb koristim Fast Dark, sync i gps off, a sve ostalo normalno koristim, Nova, Viber, UC Browser itd itd, Sot svaki put preko 8 sati bez ikakvih problema
Obnovio si se a ćutišOdgovorio je već, AQG5
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari