Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Postoji li tema za tu aplikaciju, ili da pitam ovde: juče instalirao, do sada blokirao 3799 nečega, šta toliko blokira, majku mu?! :D

Za popodne :D Našao sam u međuvremenu temu, hvala ti :)

Hvala na odgovoru. Blokada app mi trazi ovu dozvolu. Prvi put vidim da jedna app trazi ovakvu dozvolu. Da li da prihvatim?
bd6fc18b81036bbf341c025bc6b78e65.jpg

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Naravno,takav je princip rada aplikacije. Stalno ces imati ikonu VPN uključenu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

To za VPN ikonicu nije do same aplikacije, Android je takav. Kada se koristi VPN interfejs, mora da postoji ikonica da korisnik moze da je ugasi. Moze app da proverava cesto da li je aktivna, ali ne moze da zabrani gasenje :)

Ako adhell više ne radi, postoji li nešto što zaista ubija sve reklame i svuda? Ovu blokadu sam sad prvi put probao i odmah sam primetio da ne blokira neke reklame/vesti u browserima. Aklamator i Contentexchange. Ne znam ni da li to spada i vodi se kao klasična reklama ali hoću browser na telefonu u kojem imam punu kontrolu kao na desktopu (ublock origin) da mogu ja ručno da blokiram apsolutno sve što poželim, čak i elemente koji nisu reklama a ne da zavisim od tamo nekih filtera i da li će ih apdejtovati.

blokada kod mene na chromu(oreo) radi besprekorno... ni r od reklame

from komsa's A5 (7)

S7 ne vidi bt sluške Meizu, kako da rešim?
Drugi mob vidi normalno.

Koji je nacin da se otkljuca telefon, s7, ako je zakljucan sa gmail nalogom?

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

blokada kod mene na chromu(oreo) radi besprekorno... ni r od reklame

from komsa's A5 (7)
Ali blokira i dosta stvari koje ne bi trebalo 0a moraš dosta toga u whitelist, zahteva dosta vremena.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Neke kineske stranice i servise koji su mi neophodni. Još sam nešto primetio, ne mogu da se setim.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ja sam morao samo EthMonitor da stavim na belu listu, sve ostalo radi kao sat

Ali zato ne blokira Bljuc vesti i preporuke koje idu u sklopu nekog Aklamatora i ContentExchange-a...

Pozz svima,znam da je stara tema i stari telefon,ali mi treba info koje je najbolje staklo za s7 edge? Ako uopste postoji takvo,citao sam po netu sve i svasta,ali nekako najvise verujem kolegama odavde :)
Prvo sam imao neku foliju koja se odlepila,pa neko staklo koje je bilo lose,los odziv i na kraju se samo odlepilo,sad imam neku futrolu na preklop,ali to ne volim
Dakle,da li vredi porucivati nesto sa alija ( i sta?) da li vredi ona neka varijanta sa lepkom koji se sipa preko ekrana,pa se lepi staklo odgore ili nesto trece....?

Nema stakla ni za s7 obican, bacih pare bezveze na aliexpres..
Koristim ga bez icega
Skoro da sam se vratio na iphone zbog stakla, bar mozes kupiti staklo za 2$, za samsung kao da nece da naprave
Ili naprave i kosta 50e

Poslednja izmena:
Malo sam se igrao sa gcam u low light. Prednju kameru neću da komentarišem koliko je bolja na gcam, pa jedno je 10 god gcam ispred Samsunga po tom pitanju. Što se tiče zadnje kamere isto sam se oduševio. Slikano je sa ociscenim sočivom, ista je razdaljina u pitanju, i isti ugao slikanja, i fokus je na cvijetu. Isto je nevjerovatna razlika. 2x sam slikao jer sam mislio da je nema šanse da je tolika razlika. Evo primjer.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
c1bc8d55cab50bd2f725adf7e55f49f1.jpg
7b49b3d5ba639d90bcb9dc2f35e35138.jpg

Prilozi

• IMG_20190206_131624.jpeg
    IMG_20190206_131624.jpeg
    41.5 KB · Pregleda: 109
  • 20190206_131616.jpeg
    20190206_131616.jpeg
    36.6 KB · Pregleda: 107
Poslednja izmena:
Ima razlike, ali me nervira sto moram 2 sekunde da cekam da bi okinuo fotku

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Meni nekad treba i do 5, ali isplati se kad vidiš kakvu sliku dobiješ. Sad na mi8 gcam slika duplo brže.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Jel možete da pristupite samsung cloudu?
7386896458a42890e88cbc5a7a9b5091.jpg

Radio sam na zeninom a5 fabricki reset, ostadosmo bez notesa gde su joj bile sve sifre za naloge, bez whatsapp bekapa, iz ne znam kog razgloda iako sam sve uredno bekapovo.
Udjem na svoj s7 i vidim ne radi mi cloud :S
Sta se to desava?

Poslednja izmena:
Meni Samsung cloud sljaka, i preko 4g i preko WiFi.

Sve ok i kod mene, i na edge 7 i na note 9.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Kompletan cloud ne radi, sve sto ima veze sa samsung cloudom blokirano :S
A koristio sam ga samo za kontakte i tako te sitnice

Neko pametan ovde postavio koje procese je pogasio sa package disabler pro, i zato mi je pravio problem.

Poslednja izmena:
Da li neko na S7 ima problem sa citacem otiska prsta?
Desava mi se da povremeno ne radi. Nije kao da nisam stavio prst kako treba, nego ne reaguje uopste i nece proraditi sve dok ne otkljucam sa sifrom.
A ako sam uporan i ne pomeram prst tada kad ne radi, telefon se sam resetuje.
Ako ignorisem to i otkljucam sa sifrom, u toku dana ce se sigurno sam resetovati telefon.
Citao sam da se i drugima to desava, pa su ljudi menjali maticnu, citac i da im je i dalje ostao problem.
Ne secam se da mi se desavalo pre Orea.
Inace, telefon je kupljen u Amerikama, pa mu je firmware Panama (TPA).

Koji custom rom da "nabudzim" u s7 edge? Koristim Superman rom i stavio bih ga opet ali vidim da je razvoj zaustavljen-poslednja verzija 18.08. A njega vec imam pa bi malo i da promenim, ima li sta vredno od romova?

Može li link ka uputstvu kako da najlakše tugujem S7 edge? Telefon je za naše tržište. Root bi instalirao samo zbog reklamacija i da pobrišem gomilu smeća.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Damn that autocorrect [emoji1787]

Nazad
Vrh Dno