Alfa i njegovi Google servisi... Sad je i framework ubacio [emoji16]
Originalno ne moze samo staklo. U tom Pro Mobiju jedino displej sa staklom, što ti se nikako ne isplati. Ima na netu nekih koji rade "reparaciju" tako sto ti zamene samo staklo oko 75e je ceo zahvat, mislim da je radio to neko ovde sa foruma i da mu je skroz okej ispalo.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Lično, ne bih doplacivao za p20. Ništa tu posebno nećeš dobiti. Ako te služi ovaj s7e, zaista ne vredi.Pozdrav, treba mi Vase misljenje.. Da li dodati 100e za nov p20 iz telenora?
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Pa nemam pojma, cini mi se da je bolja baterija i kamera. A i garancija..Lično, ne bih doplacivao za p20. Ništa tu posebno nećeš dobiti. Ako te služi ovaj s7e, zaista ne vredi.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Jel radi gcam na noroot?Pazi, ja ne bih doplacivao za p20, ali to sam ja. Sa gcam ćeš dobiti verovatno i bolju kameru od p20, a bateriju... Pa ako te ..be, jednostavno je zameni u promobi. Jeftinije te izadje, a dobiješ fazon nov telefon.
Jel neki port sa xda ili samo sa play-a da skinem?Da, da, naravno da radi
i da rizikuje garancijuVojkane, to bi bilo da se samo smanjuje trajanje. ali sta sa onim buildom kada je baterija procvetala, i 10h izdrzi SoT?
Trajalo 2 nedelje i smrc.
Probaj da predjes na MicroG ili skroz izbacis Google Apps neko vreme. Ako ne dobijes ozbiljan pomak u trajanju baterije, javi, castim pivo or wev.
Ili se plasis da sam u pravu?![]()
XdaJel neki port sa xda ili samo sa play-a da skinem?
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Uzmi ti nokiju 1100. Nemaš šta da se stresirašDa li neko ima iskustva i zna da mi kaže oko samsungovih glupih aplikacija smem li to da maknem iz superman roma ili moram da ostavim? Ako je poželjno da nešto ostane, koje su to?
Mislio sam da je to sve jednostavno i očišćeno, a ono ni tamo ni vamo ne znam šta da radim. Moguće ih je deštiklirati ali stoji upozorenje da onda mogu da se javljaju "force closes". To me asocira na win kad "optimizuju" i ubijaju servise i uklone internet explorer pa bude više štete nego koristi. Nije da mi ovo mnogo smeta, ali apdejtuje se i smara.
Prvenstveno me zanima da li je bezbedno (i poželjno) ukloniti ant radio, ant + plugin, samsung internet i device maintenance. Ostatak spiska su glupi samsung health i wearable gear, pa text to speech, experience home, email, link sharing, music i my files.
Mislim da ANT+ moze da ti zatreba, ali neces odmah primetiti. To je servis za koriscenje radija (muzickog).Prvenstveno me zanima da li je bezbedno (i poželjno) ukloniti ant radio, ant + plugin, samsung internet i device maintenance.
Sve ovo mozes, sem mozda Experience Home, nisam siguran sta je to, nisam vidjao kod mene.Ostatak spiska su glupi samsung health i wearable gear, pa text to speech, experience home, email, link sharing, music i my files.
Uzmi ti nokiju 1100. Nemaš šta da se stresiraš
Druze jel mozes da okacis fajl ili direnktan link za dl.. Slab sam sa vremenom, a konstantno me baca na neke leve teme tamo na xda...Xda
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari