Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Pff...ja uzeo mob u vipu i ne stize mi update...a na sajtu ga ima...koji show program.^^
862bdc93f70282606f6b63b79d75527c.jpg

Ovaj kod mene iz vipa,stigao juce

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Evo kod kolege na Telenoru stigao Oreo [emoji108]

Sent from my S8 using Tapatalk

Definitivno postoji problem sa cell stand by i na DBT Oreu.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Definitivno postoji problem sa cell stand by i na DBT Oreu.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ja sam posle novembarskog naucio da ne stiskam UPDATE. Doduse bio sam korisnik nexus i oneplus telefona pa mi se oprasta neznanje. :D

Preporuka je cekati da se to sredi?

Moze li neko posle pola sata aktivnog korišćenja da napise temperaturu baterije i procesora?
Aplikacija phone info

Poslednja izmena:
Prijatelj ima s7. Nije zahtevan korisnik i ne igra mu verzija androida neku ulogu. Stigao mu Oreo pa me pita šta da radi. Citam ovu temu i ne znam šta da mu kažem pa da čujem savete iz prve ruke. Zahvaljujem unapred.

Telefon mi od danas,.mozda i juce vibrira sam od sebe, zavibrira kao kad stigne poruka a nikakvog obavestenja...nigde nista. Ima li neko ideju o cemu je rec?

Isto problem sa cell standby. Preko 20%. A trajanje baterije mi prepolovljeno. Koliko vidim po forumima, nema leka za to.

Telefon mi od danas,.mozda i juce vibrira sam od sebe, zavibrira kao kad stigne poruka a nikakvog obavestenja...nigde nista. Ima li neko ideju o cemu je rec?

Jel imaš case? Meni se tako dešavalo na nexus 5 da je case preuzak pa je stiskao tu kombinaciju dugmića za bug report, pojavi se toast poruka koja traje mikro sekundu i onda nestane.

Sent from my Redmi 5 Plus

Jel imaš case? Meni se tako dešavalo na nexus 5 da je case preuzak pa je stiskao tu kombinaciju dugmića za bug report, pojavi se toast poruka koja traje mikro sekundu i onda nestane.

Sent from my Redmi 5 Plus
Nemam nista, bas sam razmisljao o tome ili da ja ne pritisnem nesto ali ne..

Edit:
Kod mene cell standby 10%...skinut sa punjaca jutros u 06:30..malo bolja situacija nego kod ostalih ali opet mnogo.

Poslednja izmena:
Cell standby je bug u grafičkom prikazu. Čitao sam dumpfile od kolege sa foruma. Veliki procenat je bio, a baterija se troši 0.6% po satu na telefonu.

Za pismene je Djilkosh sve rekao, a druga je stvar što nešto postoji i *mjau**mjau**mjau**mjau* naše koke a nije naš petao [emoji16]
Evo i kod mene nudi ažuriranje na Oreo, iz Vipa je telefon, ali ga neću poslušati, jer može savet kako da izbacim notifikaciju dosadnu koja se ne skida iz padajućeg menija [emoji848]

Preko Tetrapaka sa S7 poslato

Neki package disabler (ja koristim onaj iz Adhell 2), i disable-uješ procese koji imaju update u imenu (ima ih valjda 2).

Kod mene još nije stigao Oreo, telefon je iz redovne prodaje, nije preko operatera.
Battery drain me ne interesuje, to se da srediti. Toliko ga iščekujem da bih ga ažurirao po cijenu toga da telefon bude neupotrebljiv :)

Ja ću ostaviti za sada, kontam da će izaći neka mini zakrpa kao i uvek.

Ojeah skidam ja pa javljam utiske
769a554d76aa4300a518dd1c593b0d45.jpg

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Meni ne radi profesional mod u kameri

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Stigo i na CH pre tri dana nego me muci ovo... Mnogo mi dobro radi sad 7.0Screenshot_20180610-234105.pngScreenshot_20180610-234110.jpg
Ne znam da li ima neki prog za blokiranje update-a na non-root uredjaje

Poslednja izmena:
@dule020 naravno da ima...package disabler pro+ kod mene radi bez problema.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Neki free? :l

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Kod mene na oreu nema problema sa cell standby-em,sve normalno.

Nisam merodavan,ne volim samsung[emoji12] .Cerka mi otela honor9 a uvalila s7e.Radi sve ok,vizuelno oreo(bar meni) lepsi,nema stucanja....

@dule020 naravno da ima...package disabler pro+ kod mene radi bez problema.

Sad jedino da ne pravi probleme, jer update je skinuo, ali nisam mu dozvolio da instalira tj odlagao sam.. Pa me zanima da li mogu nekako da obrisem to sto je skinuo i da iskljucim sa pro ver programa? Cisto da mi se ne mantaju 1.2gb po telefonu :)

@dule020 E to već ne može; možeš factory reset i čim upališ telefon prvi put odma ideš na package disabler i blokiraš dva procesa koji imaju update u nazivu.

Ovo je obican S7? Izbaci taj WA, ima da prelazis 10h SoTa :)
Svaka cast, dobio si gomilu zavidnika upravo :) Ne rizikuj, bolje zavidnici, nego da ti Samsung zezne SoT :p

Da obican. Sad mora da se macujem sa ovim update-ma :d Da nije tog wa ne bi nikad toliko drzao tel u rukama :D

Nazad
Vrh Dno