Ja sam posle novembarskog naucio da ne stiskam UPDATE. Doduse bio sam korisnik nexus i oneplus telefona pa mi se oprasta neznanje.Definitivno postoji problem sa cell stand by i na DBT Oreu.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Jel imaš case? Meni se tako dešavalo na nexus 5 da je case preuzak pa je stiskao tu kombinaciju dugmića za bug report, pojavi se toast poruka koja traje mikro sekundu i onda nestane.Telefon mi od danas,.mozda i juce vibrira sam od sebe, zavibrira kao kad stigne poruka a nikakvog obavestenja...nigde nista. Ima li neko ideju o cemu je rec?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Nemam nista, bas sam razmisljao o tome ili da ja ne pritisnem nesto ali ne..Jel imaš case? Meni se tako dešavalo na nexus 5 da je case preuzak pa je stiskao tu kombinaciju dugmića za bug report, pojavi se toast poruka koja traje mikro sekundu i onda nestane.
Sent from my Redmi 5 Plus
Nemoj da branis oreo, necemo ga skinuti, los je. xdCell standby je bug u grafičkom prikazu. Čitao sam dumpfile od kolege sa foruma. Veliki procenat je bio, a baterija se troši 0.6% po satu na telefonu.
Neki opsti utisak?Kod mene na oreu nema problema sa cell standby-em,sve normalno.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
@dule020 naravno da ima...package disabler pro+ kod mene radi bez problema.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Ovo je obican S7? Izbaci taj WA, ima da prelazis 10h SoTaStigo i na CH pre tri dana nego me muci ovo... Mnogo mi dobro radi sad 7.0Pogledajte prilog 252772Pogledajte prilog 252773
Ne znam da li ima neki prog za blokiranje update-a na non-root uredjaje
Ovo je obican S7? Izbaci taj WA, ima da prelazis 10h SoTa
Svaka cast, dobio si gomilu zavidnika upravoNe rizikuj, bolje zavidnici, nego da ti Samsung zezne SoT
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari