Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ima li neko problema sa WiFi da neće da dobije internet kada se nakači da neki ssid, dok drugi telefon radi bez problema? Moram da se prekačim na drugi ssid, pa da se vratim na taj problematičan da bi radilo. Nekad i po nekoliko puta. To sam primetio na Superman i Batman romu. Ima li neki rom sličan ovima a da to radi kako treba?

Posedujem model G930F, ali PEEL REMOTE koji je super za razne uredjaje po kuci radio na S4, na ovom S7 jok, jel ima neko savet kako da sredim stvar, u pitanju, imam stock 7.0 sistem i nemoguće je da ga povežem sa TV, klimom, STB uređajem... svaki savet dobro došao [emoji5]

Preko Tetrapaka sa S7 poslato

Ako koristi IR a verovatno koristi, onda neces moci jer s7e nema IR

Nemam edge, u pitanju je običan model S7 tačnije G930F zato mi je i čudno.

Preko Tetrapaka sa S7 poslato

A moje iskustvo je da na S7 senzor svetla u odnosu na prethodne nikad bolji.... Upoređujem kod žene na primer na A5 2016- dal senzor, dal softver - očaj živi.

Sent from S⅞
Takođe, s7 odlično radio na automatici, evo s8 kontam još i bolji!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

ma super je stvar što pamti tvoja podešavanja... praktično ima ugrađen lux autobrightness u rom :)

Meni se redovno dešava da kad udjem u poluzamračenu sobu smanji osvjetljenje na minimum.

Home CSC ako hoćeš da zadržiš trenutni, a CSC ako hoćeš od tog rom-a koji si skinuo.

Posle 10 meseci
0678551b8b5e3ceb384a78ecb54b0cb2.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Vojkane, da l' da postavljam SS? :d

Taj Accubatery health je glupost netačna. Telefon mi je star 40 dana i kao već je baterija oslabila 20%, a cepa i do 6 SoT za 24h.

edfee73c329b56fe40636077785f588a.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mislis AccuBug :)

Taj Accubatery health je glupost netačna. Telefon mi je star 40 dana i kao već je baterija oslabila 20%, a cepa i do 6 SoT za 24h.

To što je star 40 dana ne znači da pre toga nike stajao negde na polici godinu i više dana i da je od toga baterija propala...ja sam imao takav slučaj na s7e, nosio u promobi na reklamaciju i dobio novu.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
Pa ako ne valja baterija kako objašnjavaš to što odlično drži i što se sa fast charging puni 1,5h?

Nisam ja skroz u prici oko telefona, nisu bas moj segment. Hahahahahha, telefon sam kupio rootovan i sada bih hteo da ubacim Nugat. Sa Sammobile sam skinuo Firm... sta je onda bolje da mi bude sto fise kao fabricki.. csc ili home :)

Zbog čega na 4g nemam mobilni internet a kad prebscim na 3g imam normalno?

Pozdrav
Danas sam kupio telefon, hocu odmah root+twrp (stock rom) da brisem bloat..
E sad me interesuje koji je najbolji metod za root? Da li se brise interna memorija? Da li ce biti problema mozda sa frp? (Ili moram da brisem google acc). Da li trebam da flash neki novi bootloader ili ne ? Cf auto root ili flash preko twrp..?

Ne znam da li znas da neces imati garanciju kada okines knox i da nema povratka ?

Kupiti onaj usb multimer i spojiti na punjac. Racuna napon/struju, samim tim vrijeme punjenja (T) i kapacitet mAh (struja • vrijeme punjenja). Kakav Accu, Ampere i ostalo.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Zbog čega na 4g nemam mobilni internet a kad prebscim na 3g imam normalno?

Можда твоја картица није 4g?

Што се тиче питања за root и остало. Тренутно немој да мислиш на то. Полако, има времена.

Možda al cunkicionisalo je na iphonu5, dok je bila u njega. Moram provjeriti onda kod opetatera.

Јеси ли сигуран?
Колико дуго имаш ту картицу?
Можда немаш домета ту где се налазиш. Или је картица цркла делимично.

Oнда 99% није 4g.

Primijetio sam da mi zadnja 2 dana ne radi Led lampica. Sad kad sam kucao, *#0*#, I išao sa testiram Led, nije mi radila. U opcijama Display mi je uključena opcija Led indicator. Je li moguce da mi je crkla ili je nešto zabagovalo?

Nazad
Vrh Dno