Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Danas 90% vremena kući i wifi. Oko sat vremena trening sa muzikom i BT sluškama.
Screenshot_20170702-194808.jpgScreenshot_20170702-194818.png

Sta je ovo sunce mu....? Nije padao, nije puko. Stalno ima tu crnu fleku. Imam garanciju, jel moze ovo da prodje u servisu?
70679cad31309662429756f67ed31a92.jpg

Što ne bi moglo. Nosi i nek ti završe ako je tako kako kažeš.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ova fleka mi izlgeda previše geometrijski pravilna da bi bio problem sa ekranom :)
Kada ga restartuješ da li se kod "intro" ekrana prikazuje?

Koji se firmware pokazao najbolji za ne-edge S7? Navodno je neki Australijski najbolji po pitanju baterije ili tako nešto....?

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk

Covek misli da to nema veze sa fizickim delom ekrana nego sa softverskim :D

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Isto je imao čovek i sa s6 edge ovde...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Kako to moze da bude softverski ? Nek napravi SS pa ce videti.Poznato je da s7 edge ima cestih problema sa ekranom.Crn ekran se resi soft resetom,ali ovo je fizicka crna mrlja.Ja barem tako mislim.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Kad cu ja dobiti update koji je skoro bio po mom CSC ?
3ab81b14cc2a47682c9db7d40b5628d2.jpg

Kasnite momci, kod mene 1. Jun :D

Na kp ima s7 za 240e, zakljucan na nekom americkom operateru. Koliko kosta otkljucavanje?

Moze li da se osvetle fizicka dugmad ili kako se vec zovu back i ovo sa leve strane za app,ako moze kako?

Uradio sam factory reset, jer ga nisam radio od kada sam prešao sa Androida 6 na 7 (prešao sam maltene čim je izašao ali me mrzelo da instaliram sve opet).
Nisam razliku neku primetio, bar ne na bolje
:) ali problem mi je što mi je izbrisao Google Assistant i ne mogu da ga vratim...

Instalirao Play Store 8 tačka nešto, nije pomoglo, update-ovao Google Play Services na verziju 11.0.62 i i dalje ništa. Jel zna neko kako da ga vratim?

Poslednja izmena:
Moze li da se osvetle fizicka dugmad ili kako se vec zovu back i ovo sa leve strane za app,ako moze kako?

Moze. Skini Galaxy button lights 2 sa play store.

E to već ne znam. Jednostavno, šta god mu radio, ne možeš da isprazniš bateriju do uveče :) kada ionako ide na punjač.

I ja sam na Telenoru,ali kazu da zavisi od CSC a ne od operatera.

A sta je to csc i gde mogu da vidim koji je?

Pa kako maj. Pada brže posle 50% to je sigurno, ali će barem 6 ipo, 7 sati da sabije. Koja to tema, baš da probam?Jel imaš FB/messinger, what's app, viber?

Imam sve navedeno, vidi se u logu fejs.
Tema je SD Black, ikonice su mi ružne pa sam vratio fabričke.

Jel vam se promeni boja lampice za obavestenja kada je telefon 100% napunjen u zelenu? Pre se menjalo, sad sam ga ostavio kad vidim da je 100% jos 15-20min i ne menja se, i dalje stoji crvena.

Od pre par minuta mi je zvuk na zvucniku za razgovor nesto drugaciji, kao da je loseg kvaliteta ili ne znam kako da opisem...restartovao sam telefon, gasio, podesavao sam samo slusalice i posle toga se zvuk promenio..ima li neko predlog sta moze biti..?

Evo sad probam, sa SIM 1 gde mi je privatni MTS se cuje takav zvuk a sa SIM 2 Telenor je normalan zvuk. Menjao sam i na 3G MTS karticu i opet isto...Jedino ako je moguce nesto da je do mreze?

Poslednja izmena:
Moguce da je do mreze, mts je u raspadu ovih dana po Ns!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Vraceno na 2G i radi normalno, cim podesim 3G ili LTE koji je inace pun signal kod kuce opet smetnje i to prvi put od danas popodne. Ranije, pre 2 godine imao sam problema sa Note 3 slicnih, dolazili iz MTS-a merili signal, kazu da je super, menjao karticu...sve isto dok se nije posle odredjenog vremena sve vratilo u normalu samo od sebe..

Nazad
Vrh Dno