Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ja sam bio na neka dva...bas srce bateriju...jedino ako je nesto novo u skorije vreme izlazilo

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Zato i pitam.. Imao onaj neki SAC 23 hvale ga u poslednje vreme al nemam vremena da se zezam sa flesovanjem ako nece da valja

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Dali Adhell uklanja reklame samo za Samsung browser ili za bilo koju aplikaciju koja je na telefonu instalirana ?

Dali Adhell uklanja reklame samo za Samsung browser ili za bilo koju aplikaciju koja je na telefonu instalirana ?
Za sve.

Da li neko ima preporuku za tempered glass? Nije bitna cena... bio je skoro kod nas da se uzme dobar za 4-5k dinara ali nema sanse da se setim gde ili ko je pravio...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Stigao novi update!
245663df9d8f41e1e5cb13e4bef6bda0.jpg

Instalirao sam adhell, sjajna app. Vidim da je i app disabler integrisan. Nema nigde reklama, milina jedna

Pozz drugari evo i ja da pitam nešto presao sam pre dve nedelje sa g2 na s7 kupio sam ga od jednog lika nov. 390e Nije bila otvarana kutija kupljen iz prodavnice sa garancijom na telenor ugovor. Sad neznam kako je kod vas ali imam osećaj da mi se baterija brzo prazni i malo traje dok brat ima a5 (2017) i baterija mu duplo izdrži više. Sad dali je ovaj tel bio korišćen u prodavnici pa ga oni spakovali? Pošto sam našao u galeriji dve slike jedne starije zene slikano prednjom kamerom. Ja sam uradio reset posle.Screenshot_20170626-063730.pngScreenshot_20170626-063751.pngScreenshot_20170626-063805.png

Poslednja izmena:
Instalirao sam adhell, sjajna app. Vidim da je i app disabler integrisan. Nema nigde reklama, milina jedna

Ma da. Baci nekad oko u podforum aplikacije za Android uređaje, tamo su pričali o tome.

Postoji li neki nacin da update-ujem softver na s7e a da ne izgubim aplikacije, kontakte i poruke. Jos uvek je na 6.0.1 i kad odem da proverim nema update-a softvera. Pokusao sam i preko Smart Switch-a i situacija je ista. U Smart Switch-u mi pise da je software up to date PK1(VDH).
Nece nista izgubiti svakako updejtom, bukvalno nista od toga sto si naveo.gubis fabrickim resetom a ne updejtom sa 6 na 7 android.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Da ali treba da ostavi home.csc kad bude upucavao odinom u suprotnom ce ipak da izgubi!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Meni samo na SofaScore aplikaciji ne blokira reklame. Ajd nek mi neko javi ko ima instaliranu tu aplikaciju da li i njemu ima reklama ili ne.

SofaScore ima posebne reklame i nista nece blokirati nijedan program. Ako ti je bitno i koristis je, plati, nagradi ih ili posalji (bese troje ili petoro ljudi treba da instalira preko tvog linka i skinuce se reklame).

Ovo sto djilkos kaze msm da vazi i za tapatalk, posto i u njemu vidim reklame.

Baterija odlična sa zakrpom 1. maj. Ništa nisu pokvarili. Sve popaljeno, automatika za osvetljenje, 4G, Fejs i žderači su ti... Korišćenje posao (nije u kancelariji), Ada, kuća, trening (muzika preko BT)...
Eto, ne zeznu uvek nadogradnju, ne prave uvek problem google servisi zbog kojih nas je @Djilkosh_Ns napustio, a ni ne zna koliko drljaju na iOS jer ne može da vidi :d

Prilozi

• Screenshot_20170626-213522.jpg
    Screenshot_20170626-213522.jpg
    299.5 KB · Pregleda: 148
  • Screenshot_20170626-213532.png
    Screenshot_20170626-213532.png
    65.3 KB · Pregleda: 148
Majski update obican S7.... Meni je ovo max što se tiče screen on i korišćenja. Skinut sa punjača jutros u 7.15.... Evo 22.45 - ende.... I vidim da je ovaj package disabler šarena laža jer su mi stvari aktivne koje prikazuje Android system a kao paketi ugašeni
aa7ebca0d274bf1201ea29f7e66a9845.jpg
9b5c2f7d33eda1d89ad5d950c7829727.jpg
76602e5f7a6b3481019c110975babf0a.jpg
f68854a5fb29161e45923da726772bf0.jpg

Sent from S⅞

Au vex tebi kontam da je baterija prilično popustila sa kapacitetom. Koliko je star tel?

Ma ti disabler-i ništa ne pomažu osim vizuelno ;)
Vidi Vex prebaci sve na komp šta imaš bitno i odradi factory reset iz rikaverija pa od nule podesi telefon!

Loš je to sot za S7, sigurno da može bolje ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Čini ti se, definitivno nije isto kao rut i uninstall ;)
Kupio dve takve aplikacije i nikada sot nije bio bolji, samo je đubre sakriveno ...

Ta gore aplikacija je već jednom brisana sa marketa pre godinu dana.

Poslednja izmena:
Isti taj imam. Pogaseno brdo stvari i od tada je prodisao fon. U running services nema bloata niti mi je android system pravio problem a pisao sam pre mesec dana i kacio SS. Tako da, sigurno radi svoj posao, a evo skoro 400 sati uptime nema naznake laga, ili neceg drugog.

Au vex tebi kontam da je baterija prilično popustila sa kapacitetom. Koliko je star tel?

Mislim da ima godinu dana,mozda i malo jace, moracu da pogledam racun :) Ako je verovati onoj accubattery app, kaze da mi je health baterije na 70 i kusur %.

Ma ti disabler-i ništa ne pomažu osim vizuelno ;)
Vidi Vex prebaci sve na komp šta imaš bitno i odradi factory reset iz rikaverija pa od nule podesi telefon!

Loš je to sot za S7, sigurno da može bolje ...

Radio sam reset kad je bio update sa MM na N 7.0 .... Mada su prosla par update- ova od tada... Ne primecujem ovako neke anomalije, jedino me kosta vreme da probam da ga osvezim.

Package Disabler Pro (Samsung) radi odlično, kupljena verzija na nekom popustu, nemam zamerki:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ospolice.packagedisablerpro
Mora da se omogući sve što traži, da se daju dozvole gde treba i onda gasi sve app, nema greške.

Taj i imam,i eto, SS ne laze da procesi ipak ostaju upaljeni ;)

Evo konkretno Ant+ Hall disabled, Knox folder container 2 disabled, a u Android system piše da troši bateriju ;-)
710561393b74836eeadd2933ccf3c076.jpg
72b1ca1c258b74e1c8e7b8fdd98fe7e6.jpg

Sent from S⅞

Ma pisalo se vec o tom package disableru, ko tam da samo skriva aplikacije, a iste rade ko sretne negde u pozadini!

70% je negde oko 2000mah ako se ne varam...zato i jeste rez "očajan". I ja sam tu na 2200..bio sam u promobi traže 5500din da zamene bateriju pa se razmisljam

Mislim da ti ne znaci da su upaljeni procesi u android system. Nasao sam npr samsung setup wizard koji sigurno nije upaljen. Pre ce biti da su to svi servisi koji se nalaze u android system sto ne znaci da su upaljeni. Proveri u running services meni je vecina procesa tamo bila upaljena pre nego sto sam ih ubio sa disablerom.

Ma pisalo se vec o tom package disableru, ko tam da samo skriva aplikacije, a iste rade ko sretne negde u pozadini!

70% je negde oko 2000mah ako se ne varam...zato i jeste rez "očajan". I ja sam tu na 2200..bio sam u promobi traže 5500din da zamene bateriju pa se razmisljam

Pa i meni pokazuje na oko 2200 Mah... 5.5k? Jel bar originalna baterija?

Pa neka još malo, pošto ne planiram da menjam fon, 7ica mi je extra ( parne Galaxy - e preskačem :)) pa tamo na jesen možda zamenim bateriju i fon kao nov :)

Sent from S⅞

Koliko se pojedini opterecuju trajanjem baterije, aplikacijama u pozadini i sl... Pa ovo je toliko dobar telefon da je prosto bzv da se cima oko toga. Evo ja nista nisam gasio, disable-ovao, svašta nesto od aplikacija, igrica i baterija mi drži od ujutro 06:30h do uvece 23:00 skoro nikad ispod 20%. Ne gasim mobilni net, 20-50 poziva dnevno, sihronizacije, vesti, YT, fotkanje... Evo raspolozivo 1.7 RAM memorije. Pa on radi sa pola snage kod mene kao heavy user-a.

Sent from my iPad using Tapatalk

Vrh Dno