Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Sa kojom verzijom procesora dolaze s7/edge exynos ili sdragon u mts preko ukovora..

Hvala.. Bro :d

Ne jos uvek, to i ja cekam, mozda nekad proradi, za sada koristim intesin app za placanje telefonom

Ne jos uvek, to i ja cekam, mozda nekad proradi, za sada koristim intesin app za placanje telefonom
Je'l moze kartica iz telenor banke za taj wave to pay ili mora bas intesina?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Verovatno će moći kad Telenor napravi app, ovo je napravila Intesa..

Telenor ima app kojom maze da se placa i diže novac sa bankomata

Tapatapaapaa by✊ S7edge ✊

Uradio sam update ovaj nougat patch za 1 fevruar,jel ima nesto novo u ovaj update?

I dalje nista od uplate za Uk preko odina?

Tapatapaapaa by✊ S7edge ✊

Poslednja izmena:
Imao sam oko 2h video poziva na Duo i Viber što se vidi i po potrošnji. Ali i pored toga baterija gura super.

eae208af69150428ad8f1e6f51387cb6.jpg

b8b27b8004166bd869b783a816b8b43b.jpg

Postovani, na samsungu s7 imam sledeci problem oko bluetooth-a: cim kliknem na ON u notification bar-u ili direktno iz settings-a, nakon par sekundi se vrati u OFF, i nece nikako da se ukljuci, vec se sam ukljuci mozda kroz par sati, i onda normalno radi, a cim ugasim i upalim telefon, opet imam problem sa ukljucivanjem. Preko ODIN-a sam probao drugi firmware da ubacim, i opet sve isto, cak sam iz recovery-ja uradio WIPE data/cache, tj. na svaki moguci nacin sam brisao iz telefona sve i resetovao, ali i dalje isto. Da li neko zna sta bi moglo biti?

Postovani, na samsungu s7 imam sledeci problem oko bluetooth-a: cim kliknem na ON u notification bar-u ili direktno iz settings-a, nakon par sekundi se vrati u OFF, i nece nikako da se ukljuci, vec se sam ukljuci mozda kroz par sati, i onda normalno radi, a cim ugasim i upalim telefon, opet imam problem sa ukljucivanjem. Preko ODIN-a sam probao drugi firmware da ubacim, i opet sve isto, cak sam iz recovery-ja uradio WIPE data/cache, tj. na svaki moguci nacin sam brisao iz telefona sve i resetovao, ali i dalje isto. Da li neko zna sta bi moglo biti?
Verovatno je problem hardverske prirode. Nosi ga na garanciju.

Hteo sam da ubacim oficijalni Nougat,preko supermena,doslo je pred kraj i ne mrda.Ovako mi stoji Screenshot_1.jpg vec par minuta.Sta da radim?Dal smem da raskacim?

P.S resio sam.Raskacio kabel,usao u download mod,i preko novije verzije Odina sve je proslo bez problema :).

Poslednja izmena:
Hteo sam da ubacim oficijalni Nougat,preko supermena,doslo je pred kraj i ne mrda.Ovako mi stoji Pogledajte prilog 225631 vec par minuta.Sta da radim?Dal smem da raskacim?

P.S resio sam.Raskacio kabel,usao u download mod,i preko novije verzije Odina sve je proslo bez problema :).
Ja jos nisam cuo da neko menja supermana za official [emoji4] em je brzi u radu,bolji zvuk i baterija na supermanu

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ja jos nisam cuo da neko menja supermana za official [emoji4] em je brzi u radu,bolji zvuk i baterija na supermanu

Evo sad cujes :).Restratovao mi se iz cista mira dva puta u zadnjih nedelju dana,pa reko da ubacim oficijalni.

Meni nije niti jednom,nije to do roma sigurno

Meni se na oficijalnom restartovao danas jednom dok sam koristio jutjub.

Ne postoji tako nešto na većini android-a, to koliko sam primetio to ima samo Lg... Imali su stari android telefoni tako nešto... Ako sam te lepo razumeo na šta misliš.

Samo tako. Tako je na stock Android-u, tako na Huawei emui, Xiaomi miui, Samsung tw...

Da li je okej dati 450e za nov nekorišćen S7 sa 2 godine Telenor garancije?

Koliko bi vredeo s7 u eksta stanju sa garancijom operatera starog 9 meseci?

Ja sam uzeo star 2 meseca, s tim sto je bio bukvalno nekoriscen, i sva oprema je bila neotpakovana, za 400e. Proceni spram toga.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Vrh Dno