Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Koju bi boju preporucili za s7 edge,silver ili crnu?Oduvek sam bio za crne telefone,ali na slikama nekako silver deluje lepse,pa da cujem vase misljenje.

Послато са Nexus 5 уз помоћ Тапатока
Silver tebra...najaca boja stim da nosis tel bez silikona...da se vidi zasta si dao tolike pare.[emoji4]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Silver tebra...najaca boja stim da nosis tel bez silikona...da se vidi zasta si dao tolike pare.[emoji4]

U svakom slucaju cu staviti neku masku preko njega,ali verovatno provodnu bas iz tog razloga da ne krijem toliko lep telefon :)

Koju bi boju preporucili za s7 edge,silver ili crnu?Oduvek sam bio za crne telefone,ali na slikama nekako silver deluje lepse,pa da cujem vase misljenje.

Uzmi koji god, samo nemoj sa razlupanim ekranom (u fazonu "ima dve crtice, ali se ne primećuju" :D) za vrlo povoljnih 350 evra :d

Crna je najelegantnija varijanta a silver ima taj neki wow efekat na prvi pogled ali meni recimo smeta refleksija na silver i gold varijanti . Biraj sta ti se svidi na prvi pogled, imas u svakom telenoru vipu pa ces videti sta ti lezi najbolje.

Kupljen je s7e titanium silver, I imam 2 god samsungove garancije. Za sad sam bas zadovoljan sa tel. A siva boja je stv ubitacna. Sjutra cu da stavim ono tečno staklo i to je to.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Jel neko radi test jel manje troši baterije na 1920x1080 rezoluciji u igrama i generalno nego WQHD modu?

Tapatapaapaa by✊ S7edge ✊

Nisam radio konkretno test ali ako se koriste grafički zahtevniji programi poput igara osetio sam razliku u smislu baterije i to dosta, a opet ne utice mnogo na izgled.

Da li ima neko da je koristio 6S+ i S7 ili da je presao sa jednog na drugi telefon? da mi pusti PP da ga pitam oko par stvari?

Opet ja,jos jedno pitanje,da li je tacno da se home dugme lako grebe na oba modela?

Opet ja,jos jedno pitanje,da li je tacno da se home dugme lako grebe na oba modela?

Lako se grebe ako imas jos nesto u dzepu posto nema gorila glass-a da ga stiti. Normalnim koriscenjem neces izgrebati home dugme.

Coral Blue. Najlepsi.

Znam da se ovome davno pisalo, ali sad ne mogu da nađem. Dakle imam Novu Prime, i kad zakljucam ekran sa duplim dodirom na ekranu, onda mi traži PIN da otkljucam tel, jer na otisak ne reaguje. A kad zakljucam tel na power dugme onda otisak radi extra. Može li mi neko reci kako da to napravim.

Može,moraš da rutuješ telefon ili da staviš na onaj timeout u novi i onda će moći da se otključa na otisak.
Ja ne mogu da držim na timeout jer ako pipnem ekran on ostane aktivan i pojavi mi se navbar u dnu što me nervira poprilično :)

Sent from my Honor 8

Necu da ga rutujem tek sam ga danas kupio, ne gubi mi se garancija. Iskljucicu tu opciju. Hvala svakako.

Probaj da staviš na timeout, možda ti bude ok tako.
Jedino što ne možeš u prvih 5 sekundi nakon zaključavanja da otključaš na otisak nego mora na power dugme.

Sent from my Honor 8

Probaću, mada mislim da ce i mene to brzo iznervirati :D

Koliko parica izadje zamena zadnjeg dela s7 edge, ortakinja ga izlomila kao dete zvecku...jel zna neko koliko je u ovlasceni servis a koliko kod ovih drugih ?

Ako misliš na zadnje staklo, oko 6-7000din je zamena u ovlašćenom servisu.

Zadovoljan sam baterijom. Danas sam vršio torturu nad njim. I viber video pozivi preko sat vremena, i duo oko 20min, oko 5h je bio na mobilni net i napolje na dosta jako osvetljenje, testirao sam kameru. Normalne upotrebe ide lagano preko 6h. Još ako stavim neku crnu temu. Ali danas sam upoređivao kameru sa P9, i P9 pravi bolje slike sa prednjom kamerom, mnogo bolji detalj ima, i to se bas vidi kad se zumira. Nisam očekivao takvu razliku,dok S7e po meni ima ljepše boje. Evo ss baterije.

ad825a43b5b7efa22d63003c01474264.jpg

e4e99d3b9eb644543a64e8b074d30585.jpg

Bice ti jos bolja baterija dok se sistem stabilizuje i pocne da stedi bateriju kad ne koristis neke aplikacije a one rade u pozadini. Sto se kamere tice prednja kamera na s7 nije nista posebno.

Da, prednja nije u vrhu, ali pogledaj da ti nije ono "ulepšavanje" podignuto za koji stepen. Mislim da je po default-u na 2-3 podeoku.

Nije, to sam odma smanjio. Posebno je losa uveče, dje lice bude totalno vostano. U toku dana je ok, dok se ne zumira. U svakom slučaju zavrsavace posao :)

Mi na BTU nismo dobili ni februarski apdejt a po svojoj prilici nećemo dobiti ništa ni u martu. Ne liči mi ovo na Samsung. Ne znam kakva je sutacija sa drugim csc-ovima. Znam da je see došao sa februarskom zakrpom.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ja sam XEO i ni traga od apdejta.

Pa ako ti je baš tolika kriza, najlakše je flešovati neki drugi CSC sa februarskom zakrpom.
Kapiram da će stići ovih dana svakako.

A šta tačno donosi ta zakrpa, sem onih security gluposti?

Pa ako ti je baš tolika kriza, najlakše je flešovati neki drugi CSC sa februarskom zakrpom.
Kapiram da će stići ovih dana svakako.
Pa to, sacekacu jos koji dan ako nista onda ce odin da radi.

Sad sam malo čačkao kameru i vidio da ima da se skine Rear camera Selfie. I probao sam to, i mogu reci da ja vise prednju kameru ne koristim. Odlično su napravili, sad je kvalitet slike vrhunski.

Nazad
Vrh Dno