Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Pa onda koristi betu 1, a kad izađe zvanična verzija onda flešuješ nju i to je to.
U svakom slučaju, ne gine ti factory reset bez obzira da li sa bete 1 prelazio na 6.0.1 pa na 7.0 ili ideš direktno na 7.0. Da li ćeš pre ili kasnije to odraditi, na tebi je.
A ovo da moraš da rutuješ sam ti napisao odmah, u prvom odgovoru.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ovako nešto je lepo videti :)
Sistem koji još uvek nije otišao na 2gb :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Može to još bolje. [emoji4]
95ee583d417bba6993469328a7b28d70.jpg

6995381f5663a7113d18ad32c32fdde0.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Zna li neko šta je ovo?
Da nije priprema za N?
75f67bd3ef6c43dc9d889b2012bf0313.jpg

S7 EDGE

Čitao sam da su negde poslali još jedan apdejt, neki manji tipa par desetina megabajta. Zakrpa, ne brini se, nije Nugat :D

Od avgusta nisam dobio nijedan update, a vidim da drugima normalno stizu, da li je ok da s ovim preko Odina fleshnem tel..
http://www.sammobile.com/firmwares/confirm/114857/G935FXXU1BPL2_G935FBTU1BPK3_BTU/

Pritom mislim najvise na okidanje Knox-a i da li ima veze sto je GB CSC, za razliku od ovog koji je kod mene i koji je kao za Adria regiu ili kako vec ide to... Najvise mi je zbog dobijanja N, jer ce sigurn i on kasniti ko zna koliko...

Poslednja izmena:
Možeš da flešuješ koji hoćeš sa SamMobile. Nećeš okinuti Knox i dobijaćeš apdejtove normalno.
Jedino će ti se CSC promeniti, biće BTU umesto dosadašnjeg. Kad biraš odatle neki rom, gledaj da ne bude ˝brendiran˝ tj da nije sa neke mreže čisto da ne bi dobio i njihove aplikacije. Sve ostalo je OK.

Od avgusta nisam dobio nijedan update, a vidim da drugima normalno stizu, da li je ok da s ovim preko Odina fleshnem tel..
http://www.sammobile.com/firmwares/confirm/114857/G935FXXU1BPL2_G935FBTU1BPK3_BTU/

Pritom mislim najvise na okidanje Knox-a i da li ima veze sto je GB CSC, za razliku od ovog koji je kod mene i koji je kao za Adria regiu ili kako vec ide to... Najvise mi je zbog dobijanja N, jer ce sigurn i on kasniti ko zna koliko...
Pisao je neko nedavno kako da se flesuje a da se ne promeni CSC. Valjds treba onaj home fajl da se stavi od tog novog firmware-a, prelistaj samo malo

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Ne znam mozda gresim ali cisto sumnjam da ce da izbace n pre izlaska s8 jer ne bi bilo logicno da na starijim telefonima izadje n pre izlaska n8?

Ja i hocu da se promeni CSC sa ovog trenutno TOP na neki drugi na kojem cu dobiti makar neki update.. Upet kazem, nije da mi je sad toliko do ovih security zakrpa, ali me smara ako cu na nougat cekati opet nesto dugo.. Mogu i njega kasnije da fleshnem, ali danas imam viska vremena, pa bi da se igram... Probacu da ovo sto sad skidam, a ako se lepo secam to ide pod AP u odinu, da fleshujem samo njega, pa sta bude bice.. :D

^ Hoce sigurno, mnogi su vec krenuli sa zvanicnim najavama za pocetak 2017. , nece dozvoliti sebi da flagship koji vadi fleke fijaska sa N7, kaska..

Poslednja izmena:
Koja je najbolja zaštita za staklo za S7 Edge? Snajka se ponovila, a opet će joj klinci polomiti ekran.
Ovaj u radnji je spominjao neki sprej za staklo, valjda ono kao za kola keramički nano premaz šta već. Jel valja to? Traže 15 evra da nanesu, jel to mnogo?
Šta uzeti od minimalističke zaštite za zadnju stranu?

Pisao je neko nedavno kako da se flesuje a da se ne promeni CSC. Valjds treba onaj home fajl da se stavi od tog novog firmware-a, prelistaj samo malo

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Da, ja sam pisao i isprobao. Kad se frešuje drugi CSC treba staviti HOME CSC od roma koji jeste u telefonu i nakon flešovanja drugog se neće promeniti CSC. Ali nije to poenta, ako sam dobro razumeo, čovek hoće da promeni CSC jer ne dobija apdejtove...

Koja je najbolja zaštita za staklo za S7 Edge? Snajka se ponovila, a opet će joj klinci polomiti ekran.
Ovaj u radnji je spominjao neki sprej za staklo, valjda ono kao za kola keramički nano premaz šta već. Jel valja to? Traže 15 evra da nanesu, jel to mnogo?
Šta uzeti od minimalističke zaštite za zadnju stranu?

Čuo sam za taj sprej, navodno je to to, ali nisam nikada video uživo da je neko time namazao i probao da izgrebe ili udara po telefonu.
Što se silikona tiče, imam Spigen Crystal Clear, lepo legne na telefon. Meni ne treba, pa se razmisljam da ga prodam. Cena mu je oko 10$ + 13$ šiping. Za staklo ja koristim Spigen foliju i evo od septembra mi je na telefonu. Case friendly je, tako da može menjati i silikone ili šta već bude koristila.

Ne znam mozda gresim ali cisto sumnjam da ce da izbace n pre izlaska s8 jer ne bi bilo logicno da na starijim telefonima izadje n pre izlaska n8?
Grešiš [emoji1] do kraja januara će svi imati N a možda bude i mnogo ranije
A S8 neće u februaru nego u aprilu

S7 EDGE

Poslednja izmena:
U .zip-u koji sam skinuo su i BL AP CSC CP.. Da li da sve uvlacim za flesh ili samo AP i CSC?

Poslednja izmena:
Sve moraš da postaviš na svoje mesto.

Jel neko ovo uzimao, probao za telefone?
Deluje kao extra resenje, gledam neke testove, isto kao i folija ako ne i bolje.
Kako se ovo uklanja sa telefona?

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=CiwDuGrPOLk[/YOUTUBE]

Završio sam vec, hvala.. sve proslo kako treba I odmah stigao update poslednji..Screenshot_20161225-142256.png

Ajd neko ako je prskao taj sprej ili planira da prska neka javi utiske :)

Nazoveš, pitaš. Ja sam ovo video samo na netu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslao sam im mail, ako odgovore javljam koliko para za S5 i S7 edge.
Ne mogu verujem da niko nije probao te tečne zaštite, propao je ovaj bench. :d

Pitanje je kako se skida ova vrsta zaštite?

Ili se zacementira još bolje :D

To je prevara sigurno, pogotovo cim se pojavilo u Srbiji, ovde samo to prolazi. :)
Ti nano premazi nema sanse da pomazu kod grebanja, ali verovatno pomazu da otisci prstiju budu manje vidljivi, i da se odbija voda koja se prospe na ekran. Nesto kao rain repellent koji koristim za odbijanje kise na kolima. U to mogu da poverujem.

To je prevara sigurno, pogotovo cim se pojavilo u Srbiji, ovde samo to prolazi. :)
Ti nano premazi nema sanse da pomazu kod grebanja, ali verovatno pomazu da otisci prstiju budu manje vidljivi, i da se odbija voda koja se prospe na ekran. Nesto kao rain repellent koji koristim za odbijanje kise na kolima. U to mogu da poverujem.

Znam da se to vec par godina stavlja na kola, kazu da je extra zastita, mnogo bolja od voska.

pametnom dosta..

Pusti nas seljacki marketing, gledaj preko sta rade i kako.

Zato što je verovatno glupost
S7 EDGE

A kao folije su se dobro pokazale za Egde modele?

Poslednja izmena:
Vrh Dno