Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

e4afadde2a6b1b71d5f3993cf1f832f3.jpg

Skinut jutros u 10 sa punjača i imam 1h sot-a i 6h awake-a...

Radio sam ceo dan, koristio par poziva poruka i pomalo neta

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nema šta, to je taj rad... Čekamo majski update...

Sent from S7

Jel ima neko exynos verziju s7? na kp vecina prodavaca ima sd820

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

@BIA skoro svi ovde su sa exynosom.
@Prisic rekoh ti ja da ce da podivlja opet ;)

Aha cool, evo nasao sam ima mladen obican s7 i to silver sa exynosom uzeo sam zeni :)

Kakvi su dugmici na s7,nadam se da nista nije labavo i zveckavo, na s6 home dugme je imalo bas dosta hoda.?

Ni najmanje. Cvrst telefon bez klimavih tipkica.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Hvala momci za info

Interesuje me jel kod svih nasih operatera S7edge dolazi sa Exynos-om? Ima li gde da se vidi za koje trziste ide koji procesor? Ako je suditi po youtube klipovima bolje uzeti Exynos...
Covece ne mogu da verujem provrteo sam 30,40 strana u nazad i non stop se prica sot i leak-ovima baterije,stvarno sramota sta mora da se trpi na ovakvim uredjajima. Samsunga imam od S1 modela i izmenjao sam ih dosta i non stop ista prica. Oce li vec jednom srediti ove telefone od 600,700 evra.Neverovatno...

Interesuje me jel kod svih nasih operatera S7edge dolazi sa Exynos-om? Ima li gde da se vidi za koje trziste ide koji procesor? Ako je suditi po youtube klipovima bolje uzeti Exynos...
Covece ne mogu da verujem provrteo sam 30,40 strana u nazad i non stop se prica sot i leak-ovima baterije,stvarno sramota sta mora da se trpi na ovakvim uredjajima. Samsunga imam od S1 modela i izmenjao sam ih dosta i non stop ista prica. Oce li vec jednom srediti ove telefone od 600,700 evra.Neverovatno...
Ja sam uzeo od Telenora i kod njih je koliko znam multiregion SEE oznakom i exynos su svi...baterija bar kod mene odusevljen sam ispod 6h sot ne moze da prodje i fon lagano gura 24h bez punjenja... [emoji3] [emoji6]

Ja sam uzeo od Telenora i kod njih je koliko znam multiregion SEE oznakom i exynos su svi...baterija bar kod mene odusevljen sam ispod 6h sot ne moze da prodje i fon lagano gura 24h bez punjenja... [emoji3] [emoji6]

Jel si na Aprilsom ili onom martovskom?

845b0f7b6d9c9206452fc3e00e032388.jpg

Koji od ova 2 martovska nema Android system drain?

Ako uskoro ne izadje update, moracu da se vratim nazad... Ovo postaje iritantno.... Nista nisam spec.radio na fonu, a baterija curi..

70b8396dd55531f2c4562184a2046426.jpg

2833d6a56b40a9ee976fd4088d6ce4f4.jpg

Sent from S7

Hahaha već su počeli taktički da uništavaju S7. Koji šljam radi u tom Šljamsungu pa to nije realno.
Za divno čudo 6.0.1 radi vrhunski na S5 posle užasnih par update na 5.0.x. Više ne radim update nema sile.

Hahaha već su počeli taktički da uništavaju S7. Koji šljam radi u tom Šljamsungu pa to nije realno.
Za divno čudo 6.0.1 radi vrhunski na S5 posle užasnih par update na 5.0.x. Više ne radim update nema sile.
Evo okacicu post iz htc 10 teme posto se tice i s7e

Legao sam da spavam sa 80% baterija na htc 10
I sa 60% na s7e
Sve moguce iskljuceno.
Probudio se sa 59% na s7e i sa 63% na htc 10

Android system je na 30% kao i na s7e
Sem sto na s7e baterija nije iscurela

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

@TozABG ma ti si na snapdragon verziji, to se ne racuna ;) ...btw koliko si otprilike spavao?

Nego drugari jel postoji neka mogucnost da mi samsung phone info aplikacija na s7 i note 5 telefonima pokaze koliko su puta ubodeni na punjac i slusalice...note 4 i svi predhodni su ovo prikazivali bez problema :(

Pa snapdragon ima kraci vek baterije nego exynos.
Oko 9 sati

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

@TozABG ma ti si na snapdragon verziji, to se ne racuna ;) ...btw koliko si otprilike spavao?

Nego drugari jel postoji neka mogucnost da mi samsung phone info aplikacija na s7 i note 5 telefonima pokaze koliko su puta ubodeni na punjac i slusalice...note 4 i svi predhodni su ovo prikazivali bez problema :(

Ima onaj battery doktor prikazuje sta zamislis :D

Ja kad skinem sa punjaca S7e na 100% budim se posle 10h sa 97-98% .

Meni odlazi mnogo vise; sigurno vise od 1% po satu i to bez screen on funkcije (bas cu vcrs da proverim). To me i cudi sto kontam da telefon ne bi mogao da izvuce dva dana bez da ga koristim uopste!?!

Hocu phone info na koji sam navikao, ne battery doctora ;)

Btw imas opciju edit, nema potrebe da pises vise postova zaredom u 2 min razmaka.

Poslednja izmena:
Stavio sam rucno preko odina poslednji fw "pdq" sa majskom zakrpom (sa xda foruma). Nema vise android system draina ( bio mi je sa aprilskim 30-40%), sve radi perfektno i baterija rastura. Slobodno moze da se flashuje jer ne okida knox a ko ne zeli da se bakce sa ovim nek se strpi par dana da krenu nadogradnje za ostale regione. Inace ovo je za mexico, to je jedini region koji je dobio majski update za sada.

Stavio sam rucno preko odina poslednji fw "pdq" sa majskom zakrpom (sa xda foruma). Nema vise android system draina ( bio mi je sa aprilskim 30-40%), sve radi perfektno i baterija rastura. Slobodno moze da se flashuje jer ne okida knox a ko ne zeli da se bakce sa ovim nek se strpi par dana da krenu nadogradnje za ostale regione. Inace ovo je za mexico, to je jedini region koji je dobio majski update za sada.

Taj Meksicki Telcel koji si ti instalirao je takodje aprilski...niko jos nije dobio majski sem t-mobil i verizon cini mi se [emoji6] [emoji3]

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Pa nije valjda toliki noob da ne zna da procita iz settingsa koji je mesec.

@zota81 moze da bude za maj i ako je izdat u aprilu. ;)

Nazad
Vrh Dno