Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

I još par drugih problema :)
Isto je i za note 4 (samo što je u tom slučaju exynos verzija bila jača) 99% ljudi u temi ima exynos verziju (naši operateri)...

s_830c31fd81a943f5aec632e7d3131f23.jpg

s_d769f2acf5a54cfbb8461c8948c9b150.jpg

s_2b257a1615ee42c184f724391c778137.jpg

:)

http://v.youku.com/v_show/id_XMTQ3NzcyMDg4MA==.html?x

Neki spanac. Uskoro ce klip i na youtube

[youtube]RbLejCHWhIE[/youtube]

Bez zvuka isti klip

Poslednja izmena:
Ok izgleda, standardno dobar sa s6 mi se vise svidjao obican nego edge, ovaj put cu ici sa edge definitivno.

Svidja mi se što su stavili napomenu da slobodna dostupna memorija zavisi od softvera.

I KNOX je tu (ko rutuje telefon od 800€ izgubi garanciju) :D

Колико сам чуо, то за KNOX не важи у ЕУ, али важи у Америци и Србији. За остале земље се нисам распитивао.

Колико сам чуо, то за KNOX не важи у ЕУ, али важи у Америци и Србији. За остале земље се нисам распитивао.

Jel si siguran ?
Mislim da je to globalno - za nas sam siguran da posle rutovanja nema garancije ...
Mada može i to da se "sredi" :)

Steam na YT je proradio. Kontam da ce za 10-15 min da pocnu.

Poslednja izmena:
Evo kako izgleda preko programa. Mogu da se biraju uglovi.

99aa7358b1606f7efb31b2d41c5e49de.jpg

f18eff67ac1e4828714c5f910f09470e.jpg

fOnF4VD.png

OTlxdn8.png

Zanimljivo da je LG prezentaciju u samom peak-u pratilo oko 60k ljudi, dok ovu kockicu trenutno prati preko 100k ljudi:

Ro5R0d1.png

Mislis 140k. :)

Dobrodosao nazad @emixe :)

Zanimljivo da je LG prezentaciju u samom peak-u pratilo oko 60k ljudi, dok ovu kockicu trenutno prati preko 100k ljudi:

Jako bitan podatak u zivotima stanovnika ove planete! :d

Sunce ti, tek ga odmjutirali a vec poceo da botuje :)

^^^^ Što botuje, ti botujes za Sony, Telep za Nexuse, Danilo za LG, svako voli nekog proizvođača. Tu nema ništa čudno.

Poslednja izmena:
Idemooooo...ja samo za bateriju navijam, za ostalo me briga :)
P.s sreca pa prenos ne koci samotako

Realno, ne vidim ni jednu iole vecu prednost LG G5 u odnosu na ovaj S7 osim cinjenice da ce vrlo verovatno biti jeftiniji po domacim oglasima.

Svaka cast Samsungu sto je za samo godinu dana uspeo da predstavi telefon kakav je trebao
da bude S6 :) Ako MT bude radio krsteno ovaj S7 ce biti u najuzem izboru kada budem menjao fon.

Što botuje, ti botujes za Sony, Telep za Nexuse, Danilo za LG, svako voli nekog proizvođača. Tu nema ništa čudno.

Ima jedna ''mala'' razlika - niko od nas nikada nije oznacen od strane administracije kao bot niti smo ikada mjutirani :)
A ti i se penzionisao izgleda pre vremena ili delimicno promenio ''radno mesto'', kinezi su sad in :) Jedno je biti fan, fanboj (svi smo mi to na ovaj ili onaj nacin) a botovanje je sasvim druga prica ali to je neka druga tema.

Poslednja izmena:
Na 144p ne koci. :d

S820 QuickCharge, USB type-C za početak na G5 bolje i to na prvu loptu :D

Vrh Dno