Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Hmmm, i mojima je pocelo tako nesto da se prikazuje (mada nisu tech savvy, da ih pitam sta je instalirano ne bi znali da mi kazu.. a nisam tamo da vidim iz prve ruke). Ja sam takve reklame primetio samo UNUTAR nekih aplikacija, ali to je samo dok su one aktivne i foreground.

Ako ti nista ne izgleda sumnjivo ovako, a imas 6.0+ Android (na S7 99% sanse), udji u Settings pa Permission manager. Koliko videh do Lollipop-a je permission bio SYSTEM_ALERT_WINDOW, a na MM+ je valjda "Apps that can appear over other windows" pod Special access (Settings->Apps->Menu->Special access).

Sve sam pogledao, nema ništa što bi ukazivalo na neku aplikaciju, čudno mi je to što se reklame prikazuju preko celog ekrana, u bilo kom meniju telefona, bilo da su to poruke ili pozivi ili fb ili viber... Da li postoji neka fora poput onog adhell-a, sećam e da sam ja to ubacio dok sam koristio Samsung telefone? Sada na Huaweiu koristim private dns "dns.adguard.com" i milina, ali na s7edge nema private dns

P30 Pro

Mislim da nisi detaljno pregledao sta je sve instalirano.,bez ljutnje. Neka aplikacija ili nesto pravi problem. Ne moze biti iz čista mira posle tek resetovanog telefona.

Sent from my SM-T585 using Tapatalk

A ti si siguran da neupucena osoba nije instalirala nesto mozda i neznajuci? :p

Iskreno ja tipujem i na neke osnovne apps, tipa FB, Viber mozda, ako se ne nadje drugi krivac. Steta sto ne moze da se izbaci lista aplikacija u TXT file da pogledamo ovde.

Odradi clear cache i data za chrome, moguće je da je dozvoljeno nekom sajtu da baca reklame ili notifikacije.

Factory reset bez vraćanja aplikacija, pa onda jednu po jednu vraćati, pa pustiti par dana, pa nastavi sa instalacijom ostalih.

za reklame preko celog ekrana, skoro sam trazio resenje za koleginicu. Vrlo jednostavno. Definitivno neka od aplikacija je problem. Njoj je super led ili tako neka pravila probelm.

Kako da saznas, sledeci put kada se pojavi reklama otvoris play store, pa na my apps and games, installed>sort by - last used - i tu ces da vidis koja je aplikacaja koriscena pre nekoliko trenutaka, a ti je naravno nisi koristio. izbrisi aplikaciju i resen problem.

Pričamo o instaliranim, neće mu praviti problem sistemska.

Hvala svima na sugestijama, nismo trenutno zajedno pa ću pogledati kad se budemo videli :) Da li je moguće da Xperia tastatura pravi problem, to je jedino što je skinuto van playstore-a?

P30 Pro

Poslednja izmena:
Od pre neki dan beaming service mi ubija bateriju. Kako rešiti ovo zlo?

Prilozi

• Screenshot_20190814-104342_Settings.jpg
    Screenshot_20190814-104342_Settings.jpg
    275.8 KB · Pregleda: 124
Goigle PS je neko vreme ubijac.
Mislim trenutni bas ubija 18.3.82, ima i clanaka ;)

Moj GP je 18.3.85, i skinuo je 7% od punjenja. Beaming service je do sada skinuo 33%. Telefon je baš topao.
Skinuo sam i junsku zakrpu (poslednju), ali isto. Wipe cache partition sam jutros uradio, i ništa. Resetovao par puta, isto.

Dzaba pricam vise od godinu dana ;)

Ma ne radim ja update :) poslednje je bila kada sam radio Oreo pre 6 meseci, i tada sam onemogućio bilo koji update.
Bio sam na odmoru, vratio se pre 5 dana i izgleda da je od tada krenulo. Niti sam ista instalirao, niti update-ovao sem jutros, nadajući se da će da pomogne, ali ništa.

Google PS se autoupdateuje i to ne moze da se ugasi sem da se disabluje skroz.

Nije do toga... Probao sam sad da disable-ujem Play Store, i dalje beaming service skida procente.

Eee i ja sad vidim 12% uzelo, na 40% potrosenih.

Znači, ipak nije do mene. Telenor je u pitanju, zvanični Oreo, poslednji update. E sad, šta je u pitanju... Vidim na netu da se nešto ne piše o tome.

Jel pocelo nakon Sammy updatea?

Ja nisam ni znao za to ranije.
A mislim da mi baterija traje duze sa zadnjim apdejtom.
Posto ranije nisam mnogo cesto prebacivao 4h sot, sada vidim da mi ide preko.
Ali sam presao na dark temu, i to je doprinelo.

Poslednja izmena:
Jel pocelo nakon Sammy updatea?

Na koji mislis? Od marta kada sam stavio Oreo, blokirao sam sve update, i sve je funkcionisalo odlicno do pre 4-5 dana, kada sam dosao iz inostranstva. Nista mi nije jasno.

Danas nešto gledam na gsm arena...ovaj s10e bukvalno u milimetar i skoro gram sa s7; divan osećaj kad možeš da sedneš u auto dok ti je telefon u džepu!

S7 sam nosio najduže od svih telefona, nadam se sa ovim bar upola toliko da izdržim :)

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Znači koje džubre... da li neko primećuje zašto?

Prilozi

• Screenshot_20190814-192912_One UI Home.jpg
    Screenshot_20190814-192912_One UI Home.jpg
    177.4 KB · Pregleda: 80
Store azurira sam gluposti :)

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Baš tako...nažalost!

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno