strasilo85
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 01.02.2015
- Poena
- 55
Kako ja citam po oglasima nisu sve. Ima ih dosta sim free ali ne sve.
Imam problem sa pomocnim tasterima, tj ne radi mi svetlo na njih ni vibracija. Skinuo sam aplikaciju Galaxy Button i probao da ih upalim da rade stalno, ali nista. (Tasteri funkcionisu, samo svetlo i vibracija ne radi)...Da li se to nekom desavalo, da li postoji neka opcija gde se to pali i gasi, ili su sijalicice crkle?
Nije, gledao sam, pogaseno je. Kada je taj mod upaljen oni i dalje svetle, samo se vibracija ugasi, a meni ne svetle uopste. Sinoc sam palio "ultra power saving" mod i od kada sam vratio na normalno tasteri ne rade kako treba.
Sličan problem ima i NT4, kada se upali taj UPS i ugasi kasnije GPU ostane zaključan na manjem clocku..
Nista nam drugo ne preostaje nego factory resetE upravo sam i ja to uradio! Bio sam na putu i ukljucio ultra power saving mode da bi mi izdrzala baterija do kuce i od tada ne rade ton i vibracija na pomocnim tasterima...
Kako ti je crkla kamera ? Kako si uspeo da ga prodas sa crknutom kamerom ?![]()
Kako si zakljucio da je ois crkao tj kako to uopšte moze da se proveri ?Pa ja nisam vise imao volje da ga zadrzim uopste. Dugo nisam imao losiji telefon, a svakih 6 mjseci mijenjam u prosjeku. Jedino sto je dobro je kamera, sve ostalo daleko ispod nivoa te cijene. Sa P8 sam progledao, mnogo bolji fon.
Ili se jednostavno preskoce. Ima toliko zahvalnijih modela.Zato se ti telefoni kupuju kada im cene popadaju na iole realnu vrednost, znaci na oko 300-350e max.Jeste da onda malo zastare ali boze moj
![]()
Kako si zakljucio da je ois crkao tj kako to uopšte moze da se proveri ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari