Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

Imam problem sa pomocnim tasterima, tj ne radi mi svetlo na njih ni vibracija. Skinuo sam aplikaciju Galaxy Button i probao da ih upalim da rade stalno, ali nista. (Tasteri funkcionisu, samo svetlo i vibracija ne radi)...Da li se to nekom desavalo, da li postoji neka opcija gde se to pali i gasi, ili su sijalicice crkle?

Ja sam sam se svoje S6 rjesio jedva. Ocajan kvalitet za te pare. Masovne prituzbe i problemi sa kamerom (HW), sa tasterima. Da ne nabrajam da fon od 500e nema multitasking, a pri tome mu je zauzeto 80% rama. Presao na P8 i progledao bukvalno.

Jel ima S6 onaj ultra battery mod što ima S5?

ima

Imam problem sa pomocnim tasterima, tj ne radi mi svetlo na njih ni vibracija. Skinuo sam aplikaciju Galaxy Button i probao da ih upalim da rade stalno, ali nista. (Tasteri funkcionisu, samo svetlo i vibracija ne radi)...Da li se to nekom desavalo, da li postoji neka opcija gde se to pali i gasi, ili su sijalicice crkle?

I meni se to desilo pre par dana, i jos ne rade(zvuk i vibracija). Ni ja nisam uspeo da nadjem resenje. Moze li neko da pomogne??

Verovatno vam je uključena ušteda energije. To je u podešavanjima baterije prva stavka - "Režim štednje energije".

Nije, gledao sam, pogaseno je. Kada je taj mod upaljen oni i dalje svetle, samo se vibracija ugasi, a meni ne svetle uopste. Sinoc sam palio "ultra power saving" mod i od kada sam vratio na normalno tasteri ne rade kako treba.

Mozda je "crklo", ko i meni kamera....

Kako ti je crkla kamera ? Kako si uspeo da ga prodas sa crknutom kamerom ? :)

Bolje pitanje za koliko si ga prodao sa crknutom kamerom ? Ako nijr tajna

Nije, gledao sam, pogaseno je. Kada je taj mod upaljen oni i dalje svetle, samo se vibracija ugasi, a meni ne svetle uopste. Sinoc sam palio "ultra power saving" mod i od kada sam vratio na normalno tasteri ne rade kako treba.

E upravo sam i ja to uradio! Bio sam na putu i ukljucio ultra power saving mode da bi mi izdrzala baterija do kuce i od tada ne rade ton i vibracija na pomocnim tasterima...

Sličan problem ima i NT4, kada se upali taj UPS i ugasi kasnije GPU ostane zaključan na manjem clocku..

Sličan problem ima i NT4, kada se upali taj UPS i ugasi kasnije GPU ostane zaključan na manjem clocku..

Izgleda da je i ovde slican problem. Primetio sam i da mi je osvetljenje na auto modu dosta slabije u mracnim prostorijama, a primetio sam i da procesor ne radi 100%, tj sporije mi radi. Definitivno nije skroz ugasio UPS

Poslednja izmena:
Evo upravo sam uradio factory reset i sve radi normalno.

P.S. Vise ne palim Ultra Power Saving mod

Kako ti je crkla kamera ? Kako si uspeo da ga prodas sa crknutom kamerom ? :)

Sve se moze kad se hoce, i svaka roba ima svog kupca :) Za 380eura. Al je u garanciji, pa nek se on ganja sa tim. Ja Samsung vise ni fen za kosu!

Nije bas crkla, nego je izgleda crkao ois motoric ili sta vec.

Pa ja nisam vise imao volje da ga zadrzim uopste. Dugo nisam imao losiji telefon, a svakih 6 mjseci mijenjam u prosjeku. Jedino sto je dobro je kamera, sve ostalo daleko ispod nivoa te cijene. Sa P8 sam progledao, mnogo bolji fon.

Verujem ti, tako sam se i ja razocarao Note-om 4 i prodao ga posle 15 dana.

Ljudi se brze razocaraju i negativno iznenade kada nesto plate 600e i odmah shvate da to nije to. Da je s6 350e na vise od pola mana bi se zatvorilo oko :)

Upravo tako. Za toliki novac ocekujes da sve bude top a precesto nije tako.

Zato se ti telefoni kupuju kada im cene popadaju na iole realnu vrednost, znaci na oko 300-350e max. :) Jeste da onda malo zastare ali boze moj :D

Pa ja nisam vise imao volje da ga zadrzim uopste. Dugo nisam imao losiji telefon, a svakih 6 mjseci mijenjam u prosjeku. Jedino sto je dobro je kamera, sve ostalo daleko ispod nivoa te cijene. Sa P8 sam progledao, mnogo bolji fon.
Kako si zakljucio da je ois crkao tj kako to uopšte moze da se proveri ?

Kako si zakljucio da je ois crkao tj kako to uopšte moze da se proveri ?

Pisao sam ranije o tome i kacio link. Dal je SW bug ili je HW bug ne znam. Samsung kaze da je to normalna stvar, cak ima i pisano o tome na Samsung sajtu. Mada meni to izlgeda kao da nesto nije u redu. Naime, upalim kameru, slika treperi i cuje se zujanje u kameri. Nekada izostri za sekund - dva, nekada ne izostri nikako, nego moram izaci iz kamere, pa ponovo uci. E sad, po netu sam citao razne stvari, od reklamacija, mijenjanja kamere itd... A sa druge strane, Samsung kaze na sajtu svom da je to normalno, jer OIS "tako funkcionise". Mene je to ispizdilo, jer mnogo slikam. Za 3 mjeseca sam uslikao preko 2000 slika. Onome ko ne slika cesto mozda to i ne bi toliko smetalo. Upravo je i kupac to rekao. Sve mu objasnio, pokazao, ima i garanciju, pa neka ganja. Ali je cinjenica, da se to pocelo desavati tek sa 5.1.1. update-om. I koliko sam ja vidio po forumima, nije jedini tel sa tim problemom. Isti problem ima i neki HTC, S5 i jos neki telefoni koji imaju OIS, ali i M8, a koliko znam on nema OIS? Tako da u cemu je problem, ne znam stvarno. Ja sam odustao od S6 i Samsunga generalno.

Poslednja izmena:
Samsung undisputed smartphone leader in Q2, reports says

Svi telefoni:

Smartphone-shares.jpg

Samo smart telefoni:

Mobile-phone-shares.jpg

Zanimljivo je koliko Huawei napreduje kad su smart telefoni u pitanju. Dok recimo LG ima preko 4 puta manji procenat od Samsunga, i pored toga sto je G4 izasao u aprilu.

Poslednja izmena:
Lider u broju prodatih uređaja, ali ukupni profit? :) Još sada ima da ih zakopaju sa iphone 6s...

Nazad
Vrh Dno