@danijell
Te tačke od "prašine" koja grebe gorilla glass moguće da se desilo ukoliko nosiš telefon u farmerkama.
Moj ujak ima prodavnicu tekstilne odeće i često kad mu stigne roba (farmerke) probam model koji mi se dopadne.
Primetio sam da u svakim drugim farmerkama imaju sitni kamenčići i pesak ili tome slično pa sam ga pitao o čemu se radi ...
Kaže radi se o nekoj vrsti kamena (nešto slično kao onaj za pete kod moje mame

) koji se stavlja prilikom pranja i izbeljivanja farmerki
da bi farmerke izgledale malo pohabano i izbeljeno na nekim mestima.Ta sitna zrnca umeju jako dugo da se zadrže u džepovima
pa sam ja recimo izgrebao moj ljubljeni S2 i po ledjima i sa strane i po ekranu za samo jedno veče u farmerkama koje nisu bile baš prvi put obučene.
Moguće da je to ta "prašina" koja je tebi izgrebala lajsnu jer kad se stisnu zrnca kamena izmedju maske i telefona verovatno da može da napravi riseve na aluminijumu a
u plastičnu masku se utisne, kad ispadne, plastika se verovatno taj mikromilimetar vrati u prvobitno stanje, nema oštećenja na plastici a alu lajsna ima ožiljke.
Sve jedno bilo kako bilo žao mi je što ti se to desilo kao i što ti je verovatno zapala falična baterija, elem direktorov sin ima S6, kolega takodje, drugarica iz ulice
zlatni na koji sam i otkinuo i ja imam S6.Da se greje, greje se na fast charging-u al baš ko furuna neće biti.Ja verujem tebi na reč ali pre mislim da je do loše baterije ili
nečeg drugog jer ostali telefoni koje sam ti naveo nemaju taj problem.A meni nekako logično: normal charging-normal temp ... fast charging-hot temp
Što se baterije tiče recimo da je negde na nivou sa Note 4 koga sam koristio od oktobra ili novembra prošle godine.Ne gasim bluetooth ni wi-fi na 3G je konstantno.
U Telekomu su mi izvukli prosek izmedju 700 i 800 minuta mesečno pričam u zadnjih 12 meseci.Facebook je uključen i svako malo stigne neka poruka ili neko dešavanje.
Razmenim recimo desetak poruka dnevno,uključen mi je Blic i Telegraf i surfujem ne više od 15-20 min. dnevn

bavezno slušam muziku kad idem na posao i s posla, sat tamo i sat nazad.
Neki put kad mi dosadno preturam po opcijama ali ne svaki dan naravno.Slikam decu obično ili ih snimam ali to ne radim svakog dana u proseku opalim desetak fotki dnevno.
uveče kad dodjem kući oko 21h (ujutru skidam sa punjača oko 8-8:15) bude mi izmedju 30-40% baterija.Lično smatram da većina korisnika na ovaj način eksploatiše telefon.Način na koji ti koristiš telefon ne koristi ni 0,001% korisnika i u to sam potpuno siguran pa iz toga zaključujem da baterija nije očaj živi nego je do tvojih navika.
Tim tempom tebi ne bi bilo dovoljno ni 3 puta za dan da napuniš bateriju.U pitanju je TELEFON koji ima mogućnost da pročitaš nešto na netu a ne da ljudi surfuju satima pri maksimalnom osvetljenju negde na ulici ili u parku etc. ....bar ja ne doživljavam TELEFON tako.
Neki umeju da kažu kakav mi je to telefon od 700-800€ na kome ne može da se surfuje satima, da slika par stotina slika, da se igram sat dva, da razgovaram ceo dan i šaljem poruke i da izgleda lepo i da je kvalitet izrade na vrhunskom nivou kao i materijal od koga se pravi......mislim da neki umeju da budu baš nerealni (ne mislim na tebe konkretno)
A ovo za ip6 mi baš čudno ... ne volim iphone i okruženje tipa moraš ovo ovako ili onako ali imaju top telefonske aparate i najfluidniji OS koji sam video (nebitno koji model) mora da ti je kolega veoma snažan

kad se odlepio digitajzer.
O S6 nešto više pišem za koji dan jer ga koristim tek 6-7 dana, za sada sam prezadovoljan svakim segmentom posebno izgledom!!