Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

Razlika je nikakva, nema playstore veze sa time .
Neće knox praviti problem jer flešuješ samsung rom (samo umesto za tržište južne afrike flešuješ jugo-istočnu evropu) ...
Posle flešovanja idi u rikaveri (volume up+power+home) i obavezno odardi factory reset ;)

Od ovoga reda čitaj - How to factory reset the Galaxy S6: Hardware buttons

https://www.androidpit.com/how-to-factory-reset-the-galaxy-s6

Poslednja izmena:
Ok, hvala. Bas sam hteo da pitam jel bi trebao i factory reset, znam da se preporucuje, uvek sam radio kad sam na S3 ubacivao custom rom-ove, ali na stock preko OTA ili Kies-a nisam.

Stigao 5.1.1 OTA na Telenor. Ne znam da li je nekome ranije stigao, meni je malopre...

Koristite li bezicni punjac? Planiram da uzmem posto procitah u temi da se puni oko 2h. Ne svidja mi se sto ga ovaj zicni ovoliko greje u pocetku.
Naravno ne pada mi na pamet da uzmem samsungov za 50 evrica :) Ima ih na KP vec od hiljadu i nesto. Sta da gledam od specifikacija? Da podrzava QI standard i da bude 1A ili treba vise?
Videh da je orig. 1A snage.

Evo kad smo bas kod wifi punjaca, da napomenem da mi se nesto cudno desava. Kada je na punjacu i stigne neka notifikacija(meni se sa fb notifikacijama evo nocas drugi put desilo), prestane da puni. Cim pogledam sta mi je stiglo(ne skidajuci sa punjaca), on nastavi da puni. Znaci, notifikacije ga nekako blokiraju, ne znam zasto. Jel se jos nekom ovo desilo?

Можда и није прикладна тема, али не знам где да питам. Шта ће бити са овом заплењеном робом?
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=08&dd=11&nav_category=16&nav_id=1026011
Капирам да су се цариници већ поновили, али шта ће бити са остатком? Јел постоје код нас оне јавне лицитације на фору оних са Дискаверија или ће завршити у КомТрејду? :d

Можда и није прикладна тема, али не знам где да питам. Шта ће бити са овом заплењеном робом?
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=08&dd=11&nav_category=16&nav_id=1026011
Капирам да су се цариници већ поновили, али шта ће бити са остатком? Јел постоје код нас оне јавне лицитације на фору оних са Дискаверија или ће завршити у КомТрејду? :d
neko će se omrsiti [emoji1]

Poslednja izmena:
Koliko vam se greje telefon? Moj ume lepo da se ugreje, najvise se oseti na lajsni. Dok je zadnji deo za nijansu hladniji. Definitivno se vise oseca toplota nego na prethodnm g2 koji sam imao.

To sam i ja prvo pomislio kad sam pročitao vest. Nekom je izgleda upala kasika u med.:D I posle nije istinit vic kad neće kolegi da ustupe treću smenu kao poklon za rođendan.:D

Poslednja izmena:
koliko se zaradi po jednom mobu koji se dovuce odatle ? nije mi jasno kako je tamo toliko jeftinija tehnika

Moja preporuka je da pre kupovine proverite garanciju pozivom na 011/3216-899 Samsung Srbija gde po imei broju mogu da vam kazu vazi li garancija i do kada.
Ako prodavac izbegava da vam da imei broj, to znaci da nesto muva.

Pa vam je posle cudno kad na oglasima vidite "Prodajem S6 nov neraspakovan bez garancije za 400e" :p Ja sam rodom iz Vrsca i upoznat sam sa "prilikama" na granicnom prelazu Vatin. Ti ljudi sto rade tamo mogu da daju platu u dobrotvorne svrhe, jer za jednu nocnu smenu ubiju vise od jedne plate...

Ja bih jednu nocnu tamo:)

Ma koja crna isplativost, ovo su sve kopije telefona :) Dubai replike, kako vise vole da ih zovu

dal' je tel replika ili nije to se proveri na imei.info , to vec i deca znaju.

Imao sam jednonedjeljni izlet sa Nexus 6. Stvarno zvjerina od telefona, radi ko blesav, brz i sve ali se ipak vratih na s6.

Gde su nestale one teme Iron man? Znam da ih je pre bilo u temama..

sigurni su shvatili da su odvratne pa su sklonili

Nazad
Vrh Dno