Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hheh meni juce note 4 sa stepenice na krevetu 30cm visine, pravo na ekran ravno, a dole granit plocice na podu.Nista nije bilo srecom a lupilo je kao da je lonac pao. Nemam case btw. Inace kad mi ispadne telefon uvek me vise brinu unutrasnje povrede, nego one spolja koje vidim.

Uradio sam drop test, ispao mi je iz dzepa direktno na ekran na beton [emoji16]
Jedino sto se ostetilo je ivica aluminijuma.
U ovom slucaju mi nedostaje plastika [emoji20]

I S4 si skrljao posle 3 dana :d :d :d

Meni stiže sledeće sedmice, nisam siguran hoću li ga zadržati...

Ma jok. Nema nista od podesavanja. Na lg bar ima long i long plus ovde ni toga nema. Koja sprdnja. Ali i bez toga dosta je bolji u low light od note 4. Pogotovo video. Ova 1.9 blenda je pun pogodak.

Ma jok. Nema nista od podesavanja. Na lg bar ima long i long plus ovde ni toga nema. Koja sprdnja. Ali i bez toga dosta je bolji u low light od note 4. Pogotovo video. Ova 1.9 blenda je pun pogodak.
Pa i ja na soniju imam long i duze pa zato i rekoh. Znaci to ni ne postoji od opcija na s6,divota! Sreca je ta 1.9 blenda sto izvlaci dobre rezultate...gledao sam par fotki,krajnje upotrebljive budu.
Meni su na z3c kako god da podesim uvek boje nekako isprane :-(

Instalirao sam onu manual camera sto neko okaci unazad desetak strana. Prolazi sve osim raw. Ali ss je max 1/10 🙁

Ih sada na svakom.. 😉 i tvoj g3 bolje puni ram a isto je na 5.0. Najlakse sve prebaciti lose na google... Zutaci zakon google raspad.

Kada smo vec kod zutih,sto ne podrzavaju full camera api2 ? Osecam da je i za to google kriv ?

Poslednja izmena:
Pa kad su već indijci sa xda izvor onda da vidimo šta kažu:

"system is using 1.2gb of ram and apps using 400mb."

System 1.2 (olakšan tw) + 5.0 koji ne radi kako treba = multitasking 3 klase lošiji nego na nexusu koji ima 2 GB rama. Nema nikakve veze sa Samsungovim ram menadžmentom (aj u 100 maraka da ovi sa PA nemaju pojma ni šta je to 😀)

Pa Loznica piše ovo zato što je Samsung tema, ne bi pisao na Nexus temi 😉

Google usrao sve, ostali sta pokrpe, pokrpe.

Nemam ja nista od samsunga ,nexusa ,googla itd. Samo kazem da se uvek napada google a samsung nikada nije kriv.. Nece biti kriv ni kada updejt za 5.5 ili 6.0 bude kasnio 6m.. Opet ce google biti kriv jer ko sme uperiti prst u velike zutace.

Vojkane izbegavas odgovor za g3 i punjenje rama na 5.0. 🙂 Zakljucak o losem ram menadzmentu sam povezao sa onim klipom gde s6 drzi max 5apk u ramu iako ima 3gb. Xda nisam citao.

Poslednja izmena:
Evo kako G3 puni ram na 5.0

Samsung kriv za ovih 500 free?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1430223730164.webp
    uploadfromtaptalk1430223730164.webp
    91.3 KB · Pregleda: 301
^^ to si vojkane na kvarno gasio/brisao apk iz kes memorije,znamo se 🙂
Takav ss mogu i ja da napravim sa 5.1 i to sa 2gb rama.

d287e3b9a0153d1a71c2dd490e921acf.jpg

Poslednja izmena:
Pa i to što je gugl kriv pa zeznuo, ko je kriv što samsung na svoj telefon od 1000 eura ne može da izbaci 5.1 u roku od par meseci.

Poslednja izmena:
Ipak ce da puste ove specijalne boje ? Razbice se od novaca..

Messi batina

Nisu to specijalne boje, standardne verzije, znam da postoje ove Avengers teme.

Ja to ne vidim. :d
Ram je standardno tamno sive boje na plavom/crnom ako to mislis.

3:15 i 3:16 . ako ovo nije zlatno ja sam slep.. Plus sam i video te modele negde na slikama.

Na 3:15 je crni/plavi model sa sivim ramom.
Sledeca scena je zlatni Edge model, koji tako izgleda.

Inace u CG se ovako reklamiraju po novinama S6 i Edge uz Avengers film, ali naravno standardni modeli. Nece oni izbaciti one sljastece varijante ja mislim nikad. Znam na sta mislis.

Juče je žena dobila ovaj telefon u beloj boji. Sve što je ovde rečeno o telefonu stoji. Prelep je, brz, baš brz, ekran fenomenalan, kamera sjajna. Ali ovaj telefon ima dva ozbiljna nedostatka. Prvi je baterija, ali ajde da kazem da je još rano za ozbiljniji zaključak, mada za sada je prilično loše. Druga stvar je po meni ozbiljnija. Telefon ima očajan prijem. Ne može da održi stabilnu vezu, signal stalno skače i pada. Tamo gde je imala pun 3g signal sa s4 sada ima 3-4 crte sa tendencijom pada i prelaska na 2g. Kako izgleda signal u poređenju sa mojim m8 na istom mestu u stanu možete videti u prilogu. Planirao sam da prodam m8 i kupim s6 kada malo padne cena, ali ako ovakav signal imaju svi primerci onda m8 ne ide nigde.

Screenshot_2015-04-28-22-29-23.webpScreenshot_2015-04-28-22-24-07.webp

Nazad
Vrh Dno