Nikola_SD
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.03.2010
- Poena
- 330
Bravo za samsung. Jos neko da napravi apk koja stvarno vredi i to je to
Uh stvarno bravo za samsung,svaka im cast.
Bravo za samsung. Jos neko da napravi apk koja stvarno vredi i to je to

To me uopšte ne iznenađuje.Ekran je fenomenalan, daleko bolji od S5, boje, su dosta prirodnije a i verovatno TW ima dosta udela u tome, barem mi tako deluje.
Odgledao sam 1080p epizodu serije juce i slika je kristalno jasna za 5 inca koliko je to moguce.
U odnosu na moj S5 je mnogo brzi. Sve iste aplikacije su instalirane. S5 ima mnogo laga, barem moj Verizon model star 7 meseci. Mozda je do toga sto tebi sad S5 deluje brzo ali kad uzmes S6, onda shvatis da je S5 u stvari za igranje zabica na vodi.Tozo gde se vidi tolika razlika u brzini u odnosu na S5? Jedino gde vidim da on nije brz je kad otvara recents i fabričku galeriju. Lollipop je na njemu.
Lizalo [emoji16]Koristio sam uporedo S5 i Nexus 5 i nikakvog epohalnog laga nema na Samsungu, zato te i pitam 🙂
Šta imaš na tvom S5, kitkat ili LP?
Ne kapiram sta si hteo da kazes?^i da ti poverujem sve to ali kada si rekao RHA 750 od 130$ sve mi je bilo jasno... 😀
Napisao sam da sam uporedio zvuk sa kvalitetnim slusalicama. Da nisam uporedio zvuk sa mp3 pesmom od 2mb na dobijenim slusalicama od 10$. Tako se zvuk ne moze uporedjivati.da si malo pod jacim utiscima napisao tekst... 🙂
Ocigledno nisam pametan posto i dalje ne kapiram sta zelis od mene.ili mozes pak ovako neki inventar da izbacis za uporedjivanje ako vec hoces nesto da "objasnis"?
Pogledajte prilog 167617
Ne zivimo u istoj drzavi. Cena na Amazonu i na njihovom oficijalnom sajtu je 129.99$(120$ bez iPod kontrola) RHA MA750i.cena im je 89e (skocila sa ~70e) osim odlicne izrade ali su tek nesto bolje od RHA MA 350 odnosno pre su u klasi sluski do 50e... 😉 u tome je cela poenta... inace lep opis licnog iskustva sa fonom, ali opet sam ostavlja utisak da je malo pristrasno napisan... 🙂
Da. Sistem 8gb, Aplikacije mi zauzimaju 4gb(imam mnogo aplikacija), tako da imam 20gb za slike, muziku, filmove, serije i ostalo. I vise nego dovoljno.@TozABG
Znaci na verziji od 32GB 24 je dostupno korisniku ? Da li to znaci da je na verziji 64GB dostupno 56GB ili ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari