Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja moj note 4 nosim bez zastite od kada sam ga kupio i nemam ni jednu tacku na njemu, niti se nesto guli, a brisem ga i od farmerice i od majice, i ekran a i sa strane. I dalje stojim pri misljenju da je besmisleno dati toliki novac za s6 a ne kupiti note 4 za 450/500e. Ok mozda je taj senzor za otisak bolji, ali note ima i zamenljivu bateriju i vecu bateriju i sd karticu i olovku i veci ekran i kameru koja ako nije bolja onda je sigurno ista kao na s6.To da je cigla to isto ne stoji, ja sam prvi mislio da je to ogroman ekran za telefon i pljuvao na sav glas sve preko 5" i onda posle par dana sa n4 se naviknes i sad ne daj boze da uzmem neki manji tel u ruke, kao igracku da drzim. Mogu da razumem neuke fenserke i pozere da ce s6 da uzimaju kao ludi jer je trenutni hit, ali vi ovde koji se razumete u te stvari i znate sve o telefonima ne mogu da verujem da uopste razmisljate o takvoj kupovini kad postoji n4 za 300e manje.

ja moj note 4 nosim bez zastite od kada sam ga kupio i nemam ni jednu tacku na njemu, niti se nesto guli, a brisem ga i od farmerice i od majice, i ekran a i sa strane. I dalje stojim pri misljenju da je besmisleno dati toliki novac za s6 a ne kupiti note 4 za 450/500e. Ok mozda je taj senzor za otisak bolji, ali note ima i zamenljivu bateriju i vecu bateriju i sd karticu i olovku i veci ekran i kameru koja ako nije bolja onda je sigurno ista kao na s6.To da je cigla to isto ne stoji, ja sam prvi mislio da je to ogroman ekran za telefon i pljuvao na sav glas sve preko 5" i onda posle par dana sa n4 se naviknes i sad ne daj boze da uzmem neki manji tel u ruke, kao igracku da drzim. Mogu da razumem neuke fenserke i pozere da ce s6 da uzimaju kao ludi jer je trenutni hit, ali vi ovde koji se razumete u te stvari i znate sve o telefonima ne mogu da verujem da uopste razmisljate o takvoj kupovini kad postoji n4 za 300e manje.
Taj note sada kosta toliko. Star je pola godine, nije kostao toliko kada je izasao. Kada je izasao Note 4 onda si mogao da postavis pitanje zasto bi neko kupio note 4 kada za 400 500e moze da se uzme S5. Ili kada izadje Note 5 onda ces pitati sto bi neko uzeo N5 kada moze S6 za manje pare i tako u krug.

Nisi mogao jer je note 4 bio mnogo bolji od S5, što nije slučaj sa S6 u odnosu na note 🙂

Druze ti ides sa konja na magarca,nemoj mi reci da mislis da je galaxy s5 telefon koji je u rangu sa n4. I ne znam zasto uopste poredis s seriju i note seriju. Kad n5 izadje pred kraj godine s6 i ostali ce moci samo da se pokriju usima i da cute kao i uvek. Ako bas hoces da poredis s i note serije onda sam ti dao dobar primer najnoviji s je u rangu sa proslogodisnjom note serijom. U krajnjem slucaju svako ce kupiti za svoje pare sta hoce, samo me zanima kako neko ko se razume u telefone i prati to sve ide da da 750e za s6 a ima n4 za 450e, znaci 300e vise, ej to nisu male pare za 300e mozes da kupis opasno dobru telefoncinu.

*** sa S6 je u toku, sad izasao telefon *** prije dva dana, a N4 od prosle godine, star pola godine koliko vec. 🙂
Ljudi hoce da su stalno u toku, da imaju najnovije, nidta cudno.

Realno ova Galaxy serija je medju narodom popularnija od te Note serije.

Poslednja izmena:
Druze ti ides sa konja na magarca,nemoj mi reci da mislis da je galaxy s5 telefon koji je u rangu sa n4. I ne znam zasto uopste poredis s seriju i note seriju. Kad n5 izadje pred kraj godine s6 i ostali ce moci samo da se pokriju usima i da cute kao i uvek. Ako bas hoces da poredis s i note serije onda sam ti dao dobar primer najnoviji s je u rangu sa proslogodisnjom note serijom. U krajnjem slucaju svako ce kupiti za svoje pare sta hoce, samo me zanima kako neko ko se razume u telefone i prati to sve ide da da 750e za s6 a ima n4 za 450e, znaci 300e vise, ej to nisu male pare za 300e mozes da kupis opasno dobru telefoncinu.
Druze ti telefoni nisu izasli u isto vreme pa da je Note 4 kao 500e a S6 700e i da se ti sad cudis zasto neko daje 200e vise.
Oba telefona imaju istu pocetnu cenu od 700e, sto znaci da imaju istu cenu. I s6 ce biti 500e za par meseci. Ne mozes tako da gledas. I da radije cu kupiti S6 jer nije ogroman. Nece svi kupiti S6 kad izadje sa cenom od 700e, vec ce cekati da cena padne po oglasima.
Taj Note je skup isto koliko i S serija, samo ti gledas cenu sada posle 5 meseci.
Gledaj cenu onda S6 kada bude izasao Note 5, gde ce verujem biti jos manja razlika u telefonima.

Ovde se gleda ko fol neki racionalizam, a kod 90% potrosaca presudi izgled i ime koje ova serija i te kako ima.
I ja bih prije uzeo galaxy seriju nego tu note, jer su mi vise ko tableti, i one olovcice me nerviraju, zadnji put je koristio na pocket PCu prije 15 godina i ne vezu me dobre uspomene 😀

Ne razumemo se, ja znam da je pocetna cena n4 bila 700e kao sto je sad pocetna cena s6 ali ti pokusavam reci da su to razlicite klase telefona i da za ono sto nudi n serija mora biti skuplja od s serije, ali samsung se sad napravio blesav i roknuo paprenu cenu s serije jer znaju da ce se to uzimati makar bilo i 1000e. Ono sto mene brine jeste cena note 5 kad izadje, jer ako samsung nastavi ovaj trend to ima da kosta preko 900e. Niko od nas ovde nece uzeti telefon po toj ceni ili ne daj boze preko operatera ja samo kazem da su proslogodisnji n4 i s6 veoma konkurentni telefoni danas i kad uzmes u obzir sve prednosti i mane i jednog i drugog i sadasnje cene jednog i drugog ne vidim bas dobar razlog zbog koga bi neko odmah bez razmisljanja posrnuo za s6.

preko 900e. Niko od nas ovde nece uzeti telefon po toj ceni ili ne daj boze preko operatera...... ne vidim bas dobar razlog zbog koga bi neko odmah bez razmisljanja posrnuo za s6.

Sigurno su se oslonili na ovo trziste, koje im bas leba znaci 😀 Jesam ti gore napisao razlog posrtanja. Noviji telefon, pa da je identican sa drugim imenom prodavace se. Bila je ona fora u americi gdje su uvaljivali ljudima stariji ajfoun kao novi i svi odusevljeni bili, to bi ti bilo slucaj i sa ovim, nikakve razlike. Meni su svakako svi isti S3/4/5, ne znam za 6, nisam ga vidio jos kako treba ni na slici.

Poslednja izmena:
Ne razumemo se, ja znam da je pocetna cena n4 bila 700e kao sto je sad pocetna cena s6 ali ti pokusavam reci da su to razlicite klase telefona i da za ono sto nudi n serija mora biti skuplja od s serije, ali samsung se sad napravio blesav i roknuo paprenu cenu s serije jer znaju da ce se to uzimati makar bilo i 1000e. Ono sto mene brine jeste cena note 5 kad izadje, jer ako samsung nastavi ovaj trend to ima da kosta preko 900e. Niko od nas ovde nece uzeti telefon po toj ceni ili ne daj boze preko operatera ja samo kazem da su proslogodisnji n4 i s6 veoma konkurentni telefoni danas i kad uzmes u obzir sve prednosti i mane i jednog i drugog i sadasnje cene jednog i drugog ne vidim bas dobar razlog zbog koga bi neko odmah bez razmisljanja posrnuo za s6.
Sta to Note 4 nudi vise u odnosu na S6?
Sem bespotrebne olovke i nepotrebno velikog ekrana.

Poslednja izmena:
Dovoljno što je 5x kvalitenije napravljen. Bolja baterija.
Kako kome nepotrebno velik ekran. Telefon uopšte nije toliko velik uživo kao što sam mislio.
Ja imam manje prste pa ne bi mogao jednom rukom baš da ga koristim kao S5.

Dovoljno što je 5x kvalitenije napravljen. Bolja baterija.
Kako kome nepotrebno velik ekran. Telefon uopšte nije toliko velik uživo kao što sam mislio.
Ja imam manje prste pa ne bi mogao jednom rukom baš da ga koristim kao S5.
Pitao sam u odnosu na s6, ne s5

Mislio sam u odnosu na S6

Mislio sam u odnosu na S6
Pa sto se ne hvalis da imas S6 na testiranju vec posto znas da baterija duze traje i da je telefon lose izradjen, tj da note ima kvalitetniju izradu. Aluminijum, staklo, ili koza, to je vec do izbora, sve je to visok kvalitet, po meni S6 je kvalitetnije izradjen od N4

Poslednja izmena:
Ovde se gleda ko fol neki racionalizam, a kod 90% potrosaca presudi izgled i ime koje ova serija i te kako ima.

Apsolutno. Kao da ljudi nece da priznaju da su vezani za brend, kao da je to neka jeres, pa pokušavaju da opravdaju svoj izbor. Najnormalnija stvar, ljudi se vezuju za brendove elektronike, automobila, garderobe... Sa čime god su zadovoljni u ranijem periodu. Da nije tako, većina ljudi ovde bi sa gnušanjem dočekala s6, jer se po koncepciji dijametralno razlikuje od prethodnika.

Nasli ste sa tozom da se raspravljate...

Unapred izgubljena bitka.

Slazem se,isto nosim Note 4 bez ikakvih silikona i folija i nema tackicu,a stavljati silikone i folije na Note 4 a pogotovo kada izadje S6 je za mene besmisleno.
Note 4 je nov oko 520 eura sto je odlicna cena a telefon je odlican,i baterija i izrada.Za S6 se nista jos ne moze reci dok se ne kupi i stavi u ruku i vidi kakvo je staklo pozadi,kakav je ekran,baterija koliko drzi,ali sigurno nece toliko ostajati otisci po masci kako neki tvrde,nedovoljno upuceni u model.A bela sampanj boja S6 modela je izuzetna,i tek na njoj nikakvi otisci se nece videti sigurno,a cena pocetna ce biti oko 700-750 eura jer kada su prosle godine mogli ostali da stave tu pa i jacu cenu za svoje vodece modela zasto ne bi i Samsung sa svojoj novom i perfektnom perjanicom S6 modelom.Ko ima Note 4 mislim da je suludo kupovati bolji telefon,jer razlike su u promilima,jeste da pratim tehniku ali ne bas u toj meri.

Jedva cekam test baterije.
Diskutujemo izmedju Note i S serije a ne izmedju 2 brenda.
Iznosim,svoje misljenje za proizvod koii mislim da je bolji i kraj price. Vi i vase vezivanje za brend. Pitaj me za ipad i S tablet pa ces videti koliko sam na strani ipada, nisam vezan za samsung, jednostavno je moje misljenje je da S6 potencijalno najbolji telefon i iznosim moje argumente i ne vidim nista lose u tome. Pola foruma ga je vec sahranilo zbog baterije a niko nema pojma koliko ce da traje, kako se to zove onda, brend hejtovanje u prazno.

Posto kazes da je olovka ono sto cini note seriju boljom, reci mi cemu ta olovka sluzi. Sta bi ona promenila u mom koriscenju S serije? Sve mogu sa prstima da uradim 2 puta brze. Nit crtam nit ista slicno cemu bi mi pomogla olovka.
Note ne mozes da koristis jednom rukom i to je dovoljan razlog da je S bolji za mene.

Poslednja izmena:
Ne znam zašto se ljudi iznenađuju nezamenjivom baterijom i nedostatkom slota za karticu. Obe stvari su trend. Ko god je malo pratio šta se dešava i u kom pravcu ide stvari ovo je mogao da predvidi.

Kakvo crno nošenje i menjanje baterija. Telefoni se ne prave za geekove. Removable memorija je bila greška još prvog dana. Google već dugo pritiska proizvođače na tu temu i nameće ograničenja i šta sve ne.

Jedva cekam test baterije.
Diskutujemo izmedju Note i S serije a ne izmedju 2 brenda.
Iznosim,svoje misljenje za proizvod koii mislim da je bolji i kraj price. Vi i vase vezivanje za brend. Pitaj me za ipad i S tablet pa ces videti koliko sam na strani ipada, nisam vezan za samsung, jednostavno je moje misljenje je da S6 potencijalno najbolji telefon i iznosim moje argumente i ne vidim nista lose u tome. Pola foruma ga je vec sahranilo zbog baterije a niko nema pojma koliko ce da traje, kako se to zove onda, brend hejtovanje u prazno.

Posto kazes da je olovka ono sto cini note seriju boljom, reci mi cemu ta olovka sluzi. Sta bi ona promenila u mom koriscenju S serije? Sve mogu sa prstima da uradim 2 puta brze. Nit crtam nit ista slicno cemu bi mi pomogla olovka.
Note ne mozes da koristis jednom rukom i to je dovoljan razlog da je S bolji za mene.
Dzabe je da objasnjavam kad vec znas da ti olovka nije potrebna. Olovka definitivno odvaja Note od svih ostalih telefona (ko zna da je iskoristi, naravno). I S se tesko koristi jednom rukom ako cemo bas tako.

S6 vs iPhone 6 mini test:

SAMSUNG GALAXY S6 VS. APPLE IPHONE 6 - A BRIEF COMPARISON

-As a result, in our comparison screens deservedly wins Samsung GALAXY S6: its AMOLED-display confidently bypasses Apple iPhone 6 in a number of disciplines. It is more bright and contrast, it is wider viewing angles and color reproduction has flexible settings. In particular, the "Basic" mode offers accurate color reproduction with natural colors. The combination of excellent brightness characteristics and high-quality color screen makes the Samsung GALAXY S6 benchmark for other flagships, including the Apple iPhone 6.

New brown color for Samsung Galaxy S6 outed in UK
Poll results: Did Samsung's Project Zero live up to the public's expectations or not?

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]EeSLqiz9ZQU[/YOUTUBE]

Mnogo bolja stabilizacija na iPhoneu... Ostalo rekao bih nerešeno, malo je jedan bolji malo drugi, bar sa telefona kad gledam 🙂

Nemam pojma, desava se da vidjam neke cudne semplove na tom YT kanalu (npr vidim po WB-u ili bojama da su drugacije od 90% ostalih semplova sa odredjenog telefona po netu) ali vidim niko ne kuka na isti kanal da laziraju rezultate ili nesto slicno. Ima vremena za poredjenja mada ne treba ocekivati neke drasticne razlike izmedju S6 i iP6 osim 4k kamkordera 🙂

Moguce da je bilo i ovo poredjenje, ko se ispratiti brdo postova. Ovde je recimo S6 stabilizacija bolja od IP6 a M9 kao da je montiran na konja u galopu 🙂

[YOUTUBE]UrMso9wbSr4[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
One handed mode, video sam kod druga na gpro2, dobra stvar za te ogromne telefone

Ja koliko znam i Samsung telefoni imaju tu opciju, tj. za Note 4 i S6 sam siguran da imaju.
Mislim da je Samsung to prvi i predstavio.

Ja mislim da su neki kinezi prvi to odradili. Ali nisam siguran.

Nazad
Vrh Dno