Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stigao u zemlju, 10.-11. april krece prodaja, cene ce izgleda biti u rangu Note 4 i Note Edge, malo skuplje naravno. Edge varijanta u drugom planu, oko 20% ukupne količine.

Prilozi

• image.webp
    image.webp
    388 KB · Pregleda: 216
  • image.webp
    image.webp
    302.2 KB · Pregleda: 212
  • image.webp
    image.webp
    281.9 KB · Pregleda: 206
  • image.webp
    image.webp
    284.5 KB · Pregleda: 204
Skuplje od note 4, znaci hiljadu maraka na prenesi bubreg tarifu, nema sta samo kod nas.
Deri dok mozes. Zato na kp cveta prodaja

Znaci telenor ocekivano ubija sa cenama 🙂 skuplji uz paket od note 4..

Koje boje su nabavili ? Samo belu i crnu ?

Vidim ja biće i ovde na 24 meseca kao i iPhone 🙂

Jel sam ja lud ili pristrasan pa na onom gore linku bolje slike pravi Note4 i IP6 od njega ?
Softver mi deluje mnogo bolje i bogatije na S6 - to bi mogli da prebace na N4-u 😀

Ima ljudi verovao ili ne 😀
Što je najbolje kada kreneš da im objašnjavaš da ne kupuju telefon za dinar i da je to ustvari kao kredit i na nikako ne može biti jeftinije od kupovine za keš ...
Ukratko probaj pa ćeš videti šta će da ti odgovore 😀

Jel sam ja lud ili pristrasan pa na onom gore linku bolje slike pravi Note4 i IP6 od njega ?
Softver mi deluje mnogo bolje i bogatije na S6 - to bi mogli da prebace na N4-u 😀
Ne znam 🙂 cekam strucniji ljudi po tom pitanju da se jave.. Hsv,vojkan itd itd

Poslednja izmena:
Svrati u Mts poslovnicu onako usput, da vidis kako ide iPhone.. Licno video 🙂
To je specijalna sorta, 90% njih se steka cele godine, jedu pastetu da bi njima platili suludu cenu. Naravno da on ide kada mozes da ga uzmes na 86 rata, ne bi prodali 100 komada da moras da iskesiras tu cifru

Takodje bio prisutan juce kad je otislo 4 komada za 15 minuta dok sam ja cackao note 4. U sva cetiri slucaja debeo i zadrigao tip kupuje devojci telefon uz pretplatu dok se ona kikoce u pozadini i poskakuje od srece. Jos malo pa ce muskarci kupovati zenama iphone umesto prstena. Ironija je sto za jedan iphone 6 moze da se kupi brutalan prsten.

Cuj brutalan možeš se zeniti dva puta, 4 burme kupiti 😀

*** prestiž, iPhone 6, selfi u ogledalu da se vidi itd.

Budimo realni dobro je da Ajfon postoji jer Androidu treba jaka konkurencija ...
Da nema njega Samsung nikada ne bi predstavio S6 napravljen od ovih materijala već bi i dalje forsirao pijačnu plastiku kao na S3/S4 telefonu 🙂

A to ko kupuje te telefone, kod nas, to je tek posebna priča i u to bolje da ne zalazimo - ipak je ovo S6 tema ...

To je specijalna sorta, 90% njih se steka cele godine, jedu pastetu da bi njima platili suludu cenu. Naravno da on ide kada mozes da ga uzmes na 86 rata, ne bi prodali 100 komada da moras da iskesiras tu cifru
Ne mora da znači, jedan moj ortak je kupio GS4 čim je izašao u mts-u za keš, bez ugovora. Po reakcijama ljudi iz moje okoline prodavaće se GS6/edge kao lud, i to većina planira da uzme edge iako će biti skuplji 150e. Nekim ljudima novac nije problem, čak i u našoj zemlji

Znam gomilu ljudi kojima novac nije problem pa opet nece dati 900 eura za fon ako mogu da prodju za 500. Recimo u jednoj firmi gdfe su plate 2000+ eura svi kupuju od likova koji prodaju telefone na stotine na mesecnom nivou.

U toj pricu presudnu ulogu ima i detalj kako je neko dosao do love i koliko je obrazovan. Mada ovo nije tema za takve analize 🙂

Svako neka svoje pare trosi kako hoce. Neki predmeti ne bi bili toliko skupi da nema ljudi koji su spremni toliko i da ih plate.

Poslednja izmena:
Kupovina telefona kod operatera - nikad vise.

Da se vratimo na temu..

Full specs leak for upcoming Samsung Galaxy S6 Active

Now though a new rumor has surfaced claiming to give us the full spec list for the S6 Active. And to start with, it contradicts that previous finding about display size, saying it will sport a 5.1-inch QHD (2,560x1,440) panel as the 'vanilla' Galaxy S6.

Moving on, we should also expect the successor to the Galaxy S5 Active (pictured above) to feature all of the other hardware innards of its non-rugged siblings, the S6 and S6 edge. So the same Samsung Exynos 7420 SoC, 3GB of RAM, 32GB of storage, 16MP rear camera, and 5MP front snapper.

The one thing that will reportedly change is battery capacity, rumored to come in at a whopping 3,500 mAh.

Izgleda da su me shvatili ozbiljno :d

Mada ovo ne zvuci realno, to bi bio bolji telefon od obicne sestice a i od edge-a. Uglavnom ako bude imao 3000 mAh ozbiljno cu razmisliti o kupovini jer ne vidim razlog zasto bih menjao takav telefon 2-3 godine sto mi je i cilj, samo je pitanje da li ce stici kod nas i koliko ce kostati.

Poslednja izmena:
Opet se napada cena ajfona a kada stigne S6 Edge u Telenor ima da bude kukanja na forumu koliko je skup.

Osim baterije i problema sa otiscima na zadnjoj strani bilo bi dobro da je vodotporan 🙂
Kad već jeste S5 što da ne bude i naslednik - realno to je skroz dobra opcija potrebnija i korisnija od npr meranje kiseonika u krvi i ostalih gluposti ...

Znam gomilu ljudi kojima novac nije problem pa opet nece dati 900 eura za fon ako mogu da prodju za 500. Recimo u jednoj firmi gdfe su plate 2000+ eura svi kupuju od likova koji prodaju telefone na stotine na mesecnom nivou.
Pa naravno tebra, nije telefon jedina stvar u votazi. Kad bi se tako ponasali za sve, nigdje ih ne bi bilo. 🙂

Ja na primer ne mogu da verujem zasto bi neko isao da kupi s6/edge za 750/800e a ima note4 za 450/500e

To jeste realno zanimljivo pitanje.. 🙂

Maltene ce to biti dva ista uredjaja a razlika u ceni ogromna. Jedino sto note 4 nema senzor za otisak koji valja i sto je phablet. Ostalo skoro sve isto.

Ima tu malo više razlike 🙂
Osim olovčice S6 bi morao da bude kvalitetniji i da im bolju kameru ...

Meni se na npr Note 4 telefonu počeo da skida ovaj Samsung "metal" sa strane - kada se briše krpicom skida se i crna farba 🙂

Poslednja izmena:
Pa kada su ga farbali u boju uredjaja. Koji nepotez.. To je jos jedan plus za s6,lajsna je ostala u prirodnoj boji alu/metala

Poslednja izmena:
Budimo realni dobro je da Ajfon postoji jer Androidu treba jaka konkurencija ...
Da nema njega Samsung nikada ne bi predstavio S6 napravljen od ovih materijala već bi i dalje forsirao pijačnu plastiku kao na S3/S4 telefonu 🙂

Bolja je i pijacna pastika nego ovo staklo, plastika se bar ne razbije tek tako kao staklo.
Nisi verovatno imao stakleni telefon ili se nesto ne kreces da ti svaki cas moze telefon ispasti i razbiti se.

Nazad
Vrh Dno