Kako god S6 je najbrži tel danas 🙂
Cinjenica je da je Samsung odradio odlican posao i sa S6 i sa S6 Edge, mislim da su se skoro svi slozili da je glavna zvezda MWC bio Edge
pa kad postaviš dnevno 40 linkova, ko da te isprati 😀
Da, sad nije bitno. A da je Samsung brzi onda bi bilo veoma bitno.Sve najbolje komponente su u ovom telefonu, sto cini jednu celinu.
Zaista je nebitno da li je par milisekundi brzi ili sporiji od nekog telefona, svi telefoni danas su brzi da je zaista glupo raspravljati o tome koji brze otvori kameru ili koji se brze otkljuca fingerprint skenerom. Ali upravo ove "sitnice" koje si postavio dosta znace.
Cinjenica je da je Samsung odradio odlican posao i sa S6 i sa S6 Edge, mislim da su se skoro svi slozili da je glavna zvezda MWC bio Edge, koliko vidim o ovom telefonu a i o obicnom S6 mogu da se procitaju samo pohvale na svim sajtovima i blogovima.
Da, sad nije bitno. A da je Samsung brzi onda bi bilo veoma bitno.
Tesko da je od iPhone-a brzi. 😉S6 svakako jeste (naj)brzi, ali opet nebitno je. 😉
Tesko da je od iPhone-a brzi. 😉
Jel ovo tačno ili su se izlupetali?
Galaxy S6 i S6 Edge možete koristiti za plaćanje u svim radnjama koje imaju najobičniji čitač kartica zahvaljujući opciji Samsung Pay. Sa druge strane, Apple Pay opcija plaćanja koju poseduju iPhone 6 i 6 Plus funkcioniše samo sa terminalima koji imaju NFC (near-field communication) tehnologiju.
Pored kartica, ovde je potrebna samo vozacka dozvola (ona je licna karta, 2u1)Pa ne vučeš ni sad 10 kartica za plaćanje, a osim platnih u svakom slučaju moraš da nosiš još vozačku dozvolu, ličnu kartu, i eventualno još neku karticu, za to te telefon neće spasiti, barem još neko vreme. Sad sam prebrojao, imam preko 10 različitih kartica u novčaniku, uglavnom neke članske i popust kartice, i zbog toga moram i da nosim novčanik. Keš, tj, novčiće koristim samo za plaćanje parkinga.
Niko ga još nema na testu, kako bi mogli da bilo šta tvrde.Ne uspevam da ispratim sve postove i linkove, jel ima utisaka o bateriji i autonomiji?
Ne secam se da sam pomenuo M9 (koji sasvim sigurno lepse radi od S6). Ali poznato je da se izuzetno palite na Antutu i slicne "testove".Imas iPhone 4 ili jos bolje 3, oni su brzi od S6 i od M9 zajedno. 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari