Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da su skoro isti. Bacio sam pogled na brzaka
Koliko se secam,iphone je 300 i 90

Poslednja izmena:
250 i 80 i prebaci to u procente pa ćeš videti da nikako nisu skoro isti 🙂

Pa dobro. To prosecan korisnik ne moze nikako primetiti.. I ne menja cinjenicu da su namerno izbacili iphone iz ovih tabela

Što namerno? Pa nema ni wp telefona. Koga briga za iPhone 😀 na iosu se uopšte ne koristi isti tool tako da to što piše na anandu je poređenje baba i žaba. Kako god S6 je najbrži tel danas 🙂

Da nema tw bio bi najbrzi.. 🙂 sinteticki testovi su manje bitni

Kako god S6 je najbrži tel danas 🙂

Sve najbolje komponente su u ovom telefonu, sto cini jednu celinu.
Zaista je nebitno da li je par milisekundi brzi ili sporiji od nekog telefona, svi telefoni danas su brzi da je zaista glupo raspravljati o tome koji brze otvori kameru ili koji se brze otkljuca fingerprint skenerom. Ali upravo ove "sitnice" koje si postavio dosta znace.

Cinjenica je da je Samsung odradio odlican posao i sa S6 i sa S6 Edge, mislim da su se skoro svi slozili da je glavna zvezda MWC bio Edge, koliko vidim o ovom telefonu a i o obicnom S6 mogu da se procitaju samo pohvale na svim sajtovima i blogovima.

edge je dobio nagradu kao najbolji uređaj na MWC, kačio sam i to

pa kad postaviš dnevno 40 linkova, ko da te isprati 😀

Sve najbolje komponente su u ovom telefonu, sto cini jednu celinu.
Zaista je nebitno da li je par milisekundi brzi ili sporiji od nekog telefona, svi telefoni danas su brzi da je zaista glupo raspravljati o tome koji brze otvori kameru ili koji se brze otkljuca fingerprint skenerom. Ali upravo ove "sitnice" koje si postavio dosta znace.

Cinjenica je da je Samsung odradio odlican posao i sa S6 i sa S6 Edge, mislim da su se skoro svi slozili da je glavna zvezda MWC bio Edge, koliko vidim o ovom telefonu a i o obicnom S6 mogu da se procitaju samo pohvale na svim sajtovima i blogovima.
Da, sad nije bitno. A da je Samsung brzi onda bi bilo veoma bitno.

Koliko li je A punjac za S6?
Jel Note 4 ima isto 2A kao i S5?

Ne patim od toga da moram da imam najnoviji telefon kao pojedini. 😉

Imas iPhone 4 ili jos bolje 3, oni su brzi od S6 i od M9 zajedno. 😉

iPhone je najbrži, najduže mu traje baterija, najlepši je, ima najbolji ekran, najbolju muziku, najbolju kameru, najbolju memoriju, dopisati još po želji.

Eto sada možemo da se manemo iPhone-a zauvek.

Jel ovo tačno ili su se izlupetali?

Galaxy S6 i S6 Edge možete koristiti za plaćanje u svim radnjama koje imaju najobičniji čitač kartica zahvaljujući opciji Samsung Pay. Sa druge strane, Apple Pay opcija plaćanja koju poseduju iPhone 6 i 6 Plus funkcioniše samo sa terminalima koji imaju NFC (near-field communication) tehnologiju.

Jel ovo tačno ili su se izlupetali?

Galaxy S6 i S6 Edge možete koristiti za plaćanje u svim radnjama koje imaju najobičniji čitač kartica zahvaljujući opciji Samsung Pay. Sa druge strane, Apple Pay opcija plaćanja koju poseduju iPhone 6 i 6 Plus funkcioniše samo sa terminalima koji imaju NFC (near-field communication) tehnologiju.

Ovo je tačno, ali će biti pitanje koje kartice i gde će moći da se dodaju. Nekako mi se čini da su informacije koje dele na temu SamPay-a još uvek na kašičicu.

Da pojasnim, telefon može da emulira provlačenje magnetne kartice... emituje magnetni signal čitaču koji može biti 200 godina star 🙂.

Na prezentaciji rekoše visa i mastercard + par drugih - uglavnom skoro sve ...
Tu su zeznuli Epl iz prostog razloga što jabučari hoće procenat i kintu od svega - samo još što ne uvedu posebnu iStruju za punjenje telefona 😀

kartice.png

Poslednja izmena:
Ne uspevam da ispratim sve postove i linkove, jel ima utisaka o bateriji i autonomiji?

Pa ne vučeš ni sad 10 kartica za plaćanje, a osim platnih u svakom slučaju moraš da nosiš još vozačku dozvolu, ličnu kartu, i eventualno još neku karticu, za to te telefon neće spasiti, barem još neko vreme. Sad sam prebrojao, imam preko 10 različitih kartica u novčaniku, uglavnom neke članske i popust kartice, i zbog toga moram i da nosim novčanik. Keš, tj, novčiće koristim samo za plaćanje parkinga.
Pored kartica, ovde je potrebna samo vozacka dozvola (ona je licna karta, 2u1)
Ne nosim 10 ali nije ni daleko od tog broja.
U sustiji naravno da nece zameniti novcanik ali nije ni daleko od toga

Edit:
Mali off

Jedva cekam da izadje nexus sa citacem otiska prsta 🙂

Poslednja izmena:
Best smartphones of MWC 2015: PhoneArena Awards
Best innovation of MWC 2015: PhoneArena Awards

Samsung switches to LPDDR4 and UFS 2.0 memory, but what does it mean?

Samsung Galaxy S6 and Galaxy S6 edge reportedly facing touchscreen issues

According to the publication’s source, the South Korean smartphone giant might not be able to solve this issue with a firmware update as the problem seems to be related to the hardware.

^ Nadam se da nije hardver i da retail modeli nece imati ovaj problem.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno