Meni je netaknut .Tako da bloat hebe samo tako..videcu,kada stignem da rutujem i maknem bloat...Na Lollipopu je sasvim fluidan. Nisam primetio da bilo gde secka a dva mesta gde kasni odziv (laguje) su stock galerija i recents meni.
G900F, root i obrisan bloat
A da li je net na poslovnom broju? Kakav je signal na njoj?
Skoro svi mi imamo ovaj problem sa s5 duos, sto je najgore ti nemas pojma da ne stizu poruke dok te neko ne upozori il dok ne skigne 20 odjednom, znas sta meni pomaze uzmem posaljem sms sam sebi i onda kako ja to zovem "produva cevi" i proradi meni nekad ni reset ne pomaze, primetio sam da je to možda do one opcije da kada pricas na jednoj kartici mogu da stizu pozivi na drugu, ono da se medjusobno razmenjuju, ne znam jel sam se lepo izrazio.Da li je neko imao problem sa SMS da mu nestizu?? Imam s5 duos na 5.0 . Jedino sta pomaze je restartovanje telefona , znaci radi slanje ali primanje jok. I bas mi pravi probleme jer na poslu uglavnom salju sms poruke
Ako si na Lollypop, odustani
To je jedna od stvari zbog kojih sam hteo da ostanem na KitKat-u (na njemu radi), ali KK nema LTE kod nas![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari