Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Ring tone mi normalno prikaze a ima i opcija dodaj, kod notifikacija nista, samo fabricke

Napravi folder \media\audio\notifications na internoj memoriji i ubaci tu sta hoces....

Napravi folder \media\audio\notifications na internoj memoriji i ubaci tu sta hoces....
Napravio, restartovao ali opet u izborniku nema ovih tonova
uploadfromtaptalk1430062637809.png

Jedino kada nesto skinem sa Zedge, i kliknem na set as notification u aplikaciji, tada bude dodata u izborniku

Poslednja izmena:
Jedino sto mi jos pada na pamet je neka scan media app sa play store, jer ocigledno ti telefon ne skenira foldere za media fajlovima....

Uzmi onda i ubaci u zedge folder, pa ce ih tamo ocitati.

.ogg format pa ce i da radi ;)

Samo one koje su skinute u Zedge folder sa aplikacijom, naknadno prebacene ne prepoznaje. Kako da napravim ogg format? Vidim da su njegovi tonovi u root folderu u tom formatu

Iznenadilo me trajanje baterije a telefon je star nekih godinu dana. Izgurao malo više od 3 dana i to uz moje normalno korišćenje kao i uvek. Wifi i 3g uvek upaljeni, viber, internet (pregled foruma i vesti), sms , poneki poziv tokom dana bez dužih razgovora. Kameru ponekad upalim ali je baš slabo koristim. Stvarno je milina kad zaboravite na punjač.

Screenshot_2015-05-05-06-24-43.png

Jos samo da sredis Google Play Services...

To je nesto tad radio kad sam uradio update aplikacija. Sad nije vise ukljucen.

Nesto je malo nemoguce 3 ipo dana,sto nisi okacio grafikon gde se vidi da li je fon bio kacen na punjac?

Da ali nije okacio ss gde se vidi awake stanje,kako je ekran radio,signal mreze,i tu se vidi da li je bio kacen na punjac.

Pa nocu naravno nisam koristio. Ali nisam ga kacio na punjac jer sam hteo da vidim koliko ce izdrzati. Kako god, po meni je ovo odlicno kako neki telefoni jedva dan izguraju.

Pa ti sto jedva dan izguraju se koriste 3 puta vise nego ti tvoj sto si koristio.
S5 isto tako je jedan od njih.

Koliko kosta dekodiranje ovog telefona i gde najbolje da se uradi?

Kodovi preko ebay-a? Ili da ti otkljucaju u nekom servisu? Vidi šta ti se vise isplati [emoji4]

Furam sta ja hocu, a vec par godina drugi telefon mi je android.
Zadovoljan? :)

sutra mi stize s5.ako bude na kit ketu da li da apdejtujem na lizalicu?nisam skapirao da li bolje radi na loliju i da li ima battery drain

Radi super. Evo baš baterija od malopre

Prilozi

• uploadfromtaptalk1431563221645.jpg
    uploadfromtaptalk1431563221645.jpg
    83.9 KB · Pregleda: 227
Da,ali je kamera solidno losija na petici nego na 4.4.4

kamera je katastrofa, praktično neupotrebljiva osim ako nije u sred bela dana :)
mada ni tad ništa spec...

Nazad
Vrh Dno