Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

to je to i opet nema apdejta
ima li neko odgovor?
Telefon je kodiran za telenor mrezu

Poslednja izmena:
Moj telefon je za SEE, a imao sam bnl9 5.0 Preko Kiesa mi je davao upfate preko 1gb a OTA je bila 390mb. Odlučio sam se za Kies... Uradio update i sada je boc7. Zatim sam uradio fabrički reset i wipe cashe.
Ostavio sam ga noćas namerno na wi fi da vidim koliko će da svlači bateriju. Za 12 sati sa osnovnim aplikacijama i uključenim wifi-jem svuko skoro 15% Ima li neko rešenje za ovo?
Jutros instalirao sve aplikacije koje sam i do sada koristio aktivirao ih i pogledao ram... bolje je stanje nego na bnl9. Za nekih 200 mb
Nema vise laga, ima mute, prva rec pri pozivanju i javljanju se cuje...
Samo baterija... :(
Screenshot_2015-04-02-16-49-28.png
Sta preporucujete?

Poslednja izmena:
Ništa, imao je neki drain u početku i posle se smirio, trebalo bi da bude ok sad.

Ništa, imao je neki drain u početku i posle se smirio, trebalo bi da bude ok sad.

OK ispraticu ga pa se javljam veceras ili ujutru... (nada uvek postoji) :)

Usput... Ja imam otkljucan telefon iz telenora, a koristim mts postpaid broj... gde mogu videti da li podrzava lte? I da li ga je telekom uopste pustio?

U opcijama za mrežu vidi da li nudi među podešavanjima LTE. Nije mi tu tel trenutno, ako ne uspeš da pronađeš napisaće već neko drugi tačnu pitanju ili ja malo kasnije. Tamo gde podešavaš ono 2g/3g/auto...

Ok nasao ima LTE/WCDMA/GSM Samo da jos Telekom pusti LTE... :)
Zaboravio sam da napisem u proslom postu da sam onemogucio shealth... do tada mi se grejao telefon kao lud...
istog momenta kada sam ga onemogucio telefon se ohladio... Mozda nekome zatreba ovaj savet...

Nema. Imam na toggle ali nemam mute na volume dugme.

Btw. Vi koji ste radili updejt na Kies, da li vam se odradio factory reset? Meni su svi programi ostali. Da li to tako treba?

Poslednja izmena:
OTA je sam apdejt firmera a preko Kiesa je kompletna reinstalacija kao posle factory reseta. To mi je logično pa potvrdite vi koji ste skidali giga i kusur preko kiesa je li to tako.

Preko Kiesa je uradjena puna instalacija nisu mi ostali programi, ali sam ja za svaki slućaj još jednom odradio fabrički reset i wipe cash

Sad mi prikazuje 1.66 Ram-a a pre apdejta je bilo 1.86

Meni je radio i sa starom verzijom exchange...

Vidor
Da li ti je telefon zakljucan na telenor ili je sim free?

Uzet u telenoru, ali zaista ne znam da li je zaključan. Ima li neki code da proverim?

Pitam ga jer je moj zakljucan,jos sam uzeo novu karticu za 4g mrezu,okacio sam gore ss verzije,proveravam ali nema apdejta

Prebacih i ja upravo na 5.0 sa 4.4.2,posle njega dobih još jedan update od nekih 390mb,dobio mute i 4G-LTE,pre tog poslednjeg update-a nisam imao(proverio),telefon sa Telenor mreže,zaključan na istu. I vidim da je verzija BOC7.Ručno sve updateovano preko telefona,automatic update bio isključen od kako je 5.0 izašao za S5. Evo i ss verzije :
7e7c69e591829f58bac14af99f4fde67.jpg

Dal su nestali ostali bagovi tipa ono da ekran ne reaguje par sekundi posle zavrsetka razgovora i sta smo jos primetili da ne valja?

Kod mene je sve u najboljem redu,za sada ne primećujem ništa čudno,čak radi bolje nego 4.4.2,ne znam zašto ali radi :)

Šta je uzrok ne reagovanja na home dugme, desi se nekada par puta dnevno a nekada sve radi ok par dana?

Evo i mog ss-a baterije,skinut sinoć ili jutros kako god oko 2h sa punjača,tokom noći skinuo 4% baterije,od kako sam ustao (nekih 11h) do sada čačkam tel.,igram igre,yt video,surf,pa malo pauze,pa opet isto,ovo je rezultat:
f0f7d35d72074d85aa2e32063ed83c7b.jpg

Imam S5 i uzeo sam danas 4G karticu. U Džona Kenedija sam jedva uspeo ručno da se nakačim sa očajnim signalom od -125dBa i to je prva slika.
Screenshot_2015-04-03-22-06-44.png
Druga slika je od kolege koji je isto danas zamenio karticu i mislim da je u Galenici pustio test.
Screenshot_2015-04-03-14-41-40.png
U pitanju je Telenor. Potrebno je samo selektovati u More networks>Mobile networks>Network mode, LTE/WCDMA/GSM (auto connect) umesto WCDMA/GSM (auto connect).

Poslednja izmena:
Telefon nikad brže nije radio posle ovog update a, ali camera deamon battery drain se javlja već drugi put danas, a nije pre ovoga već min 2 meseca nijednom. Glupavi Viber!

Skini neku stariju verziju,ove nove su i onako napucali sa brdo tupavih stvari

Videcu ako se bude ucestalo desavalo, moracu.
Ne mogu da verujem da se taj bug vuce vec mesecima...

Nazad
Vrh Dno