Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Video sam i ja to...videcemo...kad izađe neki novi njega cu flešnuti pa mozda bude bolje :)

Ja sam danas sa poljskom verzijom imao zauzece memorije od gigu I 200 I odradio no fabricka PA ubacio spansku PA opet na fabricko I sad dobro radi PA cemo da vidimo

Srećna nova! Mnogo zdravlja i dobrih trenutaka u 2015. za vas i vaše najdraze! Ivan.

Hvala! I ja svima želim sve najbolje u životu. Srećna Nova godina ljudi! :)

Evo i mene, Srećnu novu godinu vam želi Sremac67 :party:
A sada da se pohvalim da sam 30.12.2014.godine dobio nov S5 kao zamena za reklamirani koji je imao problem sa kamerom, sve pohvale
za BG ELEKTRONIK kao i Samsung Srbija koji su bili krajnje korektni.
A imam i pitanje za one koji su instalirali Lollipop, da li je kod kamere omogućeno slikanje u RAW formatu i kako vam se to čini?

Nema raw formata još uvek. Čak ni sa Camera-FV ne dozvoljava, jedino png format. I sa png ćeš dobiti slike teške oko 15 tak mb ;)

Vi koji imate S5. Sta je sa prednjom kamerom? Jel stvarno toliko losa? Devojka mi se zali da je gora nego na S4
???

Vi koji imate S5. Sta je sa prednjom kamerom? Jel stvarno toliko losa? Devojka mi se zali da je gora nego na S4
???
Loša je u poređenju sa zadnjom, ali nije toliko bas katastrofa...nisam video kakva je na s4ci ali recimo u poređenju sa prednjom kamerom s3ke je dosta bolja...

???

Mislim da je ista kao na S4. Moze biti samo bolja odnosno noviji senzor, nikako losiji.

Ne znam sta je ali ona kaze da je ocajna na S5. (prednja kamera, ova od 2 mpx)

Kako očajna? Na svakom novom S-u je sve bolja i bolja.
Da nije mozda ono "ulepšavanje" upalila/ugasila ili šta već? Neka obrise kameru, mozda se zamastila.

Vratio sam se na 4.4.2, bez problema preko odina. V5 sam takođe ubacio preko odina, i dva update koja su došla OTA za v5. Provereno 100% može da se vrati.
Ostajem za sada na 4.4.2, čini mi se da je kamera bolja, ispeglaniji je od 5, nema problem sa galerijom... sve u svemu meni bolji. Nisam probao Španski. Svakako, jedva čekam da sve ispeglaju da se vratim na 5.
Malo se i razmišljam oko root, da ubacim kamera fix. Koje sve metode imaju?

Poslednja izmena:
Ivan I

Kakav problem si imao sa galerijom, posto ja na spanskom nemam nikakvih problema, a sto se tice kamere nisam primetio nikakvu razliku

Sporo mu je ulazio u galeriju. Zapravo je problem sa folderom u koji se smeštaju fotke unutar galerije. Kao da mu treba sekund dva da učita fotografiju.

Pisao sam da sporije ulazi u galeruju. Nervira me i što nema fokus tj. da pozeleni kada je fokusirao... ima još sitnica koje mene nerviraju, nisu strašne. Šta znam, meni nije bitno da imam pslednji update po svaku cenu, već da imam dobar i stabilan OS. Hteo sam da probam 5, isprobao sam ga, sviđa mi se, očekujem još stvari da isprave i da ispeglaju, najviše oko kamere, jer su brzinu poboljšali i performanse, bateriju su takođe popravili na 5... neka tako nastave.

To za fokus da, ali sto se tice kvaliteta slike ne primecujem razlika, slazem se da ima jos peglanja i nadam se da ce svaki naredni update biti bolji,

@ Ivan I.
Vratio si se s poljskog/ španskog 5.0 na 4.4.2? Da li je bio root? I da li se izgubio knox?
Plašim se da se ne zaglavi

Treba mi 4.4.2 really bad. ..
Ali da nije root, zbog microsoft exchange i mdm
Da li može nekako da se vrati

Može. Pa napisao je čovek da prosto iz Odina prevuče 4.4.2 i to je to. Knox neće okinuti, rut nemaš ali možeš da ga kasnije rutuješ pri čemu Knox i dalje ostaje 0x0.

Ja sam se baš juče vratio sa poljskog 5.0 na 4.4.2 telekom i prošlo je sve bez problema.

Kako da ugasim u Google Chrome lokaciju? 108598501020345904325622.jpg
Pitao me je da li zelim da stavim dozvolim google location, i slucajno sam pritisnuo allow, i to je od toga.
Na google location setting je sve ugaseno, location reporting-off, location history-off, i opet pise na google chrome na pocetnoj kada udjem lokacija?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1420377768321.png
    uploadfromtaptalk1420377768321.png
    919.7 KB · Pregleda: 174
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno