Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Znaci da je Samsung odradio dobar posao za promenu :) hvala na izvestaju :)

Odlican posao je Samsung odradio. Pomalo i cudno da sve u prvoj verziji sljaka, da nema nikakvih tikova, sve je glatko i brzo.
Imao sam jedan FC sa Zedge, kada sam ga prvi put upalio da skinem melodije. Posle tog FC-a, nisam vise imao iako sam ga jos nakoliko puta palio i gasio.
Evo i memorija stagnira, nema onog konstantnog rasta kao na Nexus 5. Ne greje se, baterija je (barem za ovo prvo punjenje) najvece iznenadjenje jer drzi i drzi, zvuk u slusalici je preglasan, kamera brze fokusira i skljoca..

Baterija drži na 4.4.2:
ccf2b5e56f9957472c3971c626d2c23c.jpg

Od v5 posle par punjenja očekujem još bolju bateriju.

Imaš na sammobile fino da skineš i ne razmišljaš se da li je neko nesto pakovao ili nije i da li će ti telefon raditi ili ćeš ga brikovati.

koliki je skor s5 na antutu sa lollipop? jel neko testirao?

Izgleda da sam jedini koji je stavio 5.0 :d
Ajd kad se vratim veceras pa cu tetirati, mada ne vidim poentu tih sintetickih testova.

Tel radi osjetno bolje. Task manager osjetno kasni. Bijela boja ubi, smeta. Neke druge bitnije razlike nisam primjetio

Da pitam za svaki slucaj posto vidim da ide preko Odina i Download moda, ne aktivira se knox kojim slucajem i svi podaci ostaju u telefonu ? Ne treba backup i tome slicno ?

Za bekap nema potrebe jer vraćanja nema na 4.4.2.
Ja sam za svaki slučaj, da bih bio siguran da nigde neće zapeti, uradio factory reset i wipe cache pre i posle flešovanja.
E sad podaci, ako imaš Samsung acc i tu urađen bekap, onda će ti vratiti, ako nemaš onda neće.
Knox naravno ostaje 0x0, neće okinuti sve dok stavljaš oficijelne verzije. Zapravo, Knox okine kada ga rutuješ, promeniš recovery ili staviš custom rom. Na 4.4.2 je postojala metoda da se rutuje a da Knox ostane 0x0, za Lollipop ne znam da li postoji.

Poslednja izmena:
I ja ću noćas kući kad dođem odradi na fabrička. Čisto da vidim hoće li bolje raditi a i da malo procistim :)

Zna li neko koliko bi kostala opravka mreze na S5?Ubacim karticu i nece telefon da je prepozna,a trebalo bi da je sim free.Koliko bi kostala opravka mreze?

Ubačen v5:

Prvi utisak, sve je mnogo brže.

ps.
Mx player free vezija radi.

pss.
ne znam da li je bilo u staroj verziji, sada slučajno naletim da može da se ugasi časopis, au al me nervirao, kakvo olakšanje:

Poslednja izmena:
Ne može, ali će moći. Bila je negde najava da će uskoro biti apdejt sa sve temama, pa ćeš moći i pozadine u settings da menjaš.

Telefon je vidno brži sa v5. Smanjio skalu animacije prelaska na 0,5, još brži, skoro pa kao nexus. Odličan posao sa ART. Skener otiska prsta mnogo bolje radi.

Poslednja izmena:
Sta se desava sa silent opcijom na 5.0??? Nema je???

Ne vidim ni kod mene.

Samo što tad ne zvoni ni alarm tako da pažnja :)

Nema šanse da nađem gde je ovo :wave:

Na aosp dobiješ kad stisneš volume tastere

Manite se od aosp, pricamo o S5 TW Lollipop 5.0... Ako nema silent, a da zvoni alarm... Pa to je ******izam najveći!

Nazad
Vrh Dno