Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Prijatnog li iznenadjenja, 5 izacili. Kad dodjem kuci veceras-sutra probam. Ocekujem da je fon mnogo brzi.
Postavi i ovde neke SS @azimuth.
Molim te, kada uradiš to, reci mi da li su rešili problem sa galerijom i sinhronizacijom galerije sa Dropbox-om, Facebook-om i Picasa-om...trenutno u galeriji prikazuje samo po jedan folder za ta tri umesto sve one podfoldere i albume koji se tamo nalaze...pa u jednom folderu ima 5000 slika umesto da bude sve razvrstano onako kako sam ja to uradio na dropbox-u...na s3-ci i s4-ci je to radilo kako treba a radi i na note 4-ci, samo s5 ima taj problem :)
Edit: @azimuth, molba vazi i za tebe :)

Poslednja izmena:
Sad sam proverio, sve iz Dropbox-a ubaci u 1 folder. Neće ih razvrstati u više različitih. Doduše, kod mene su na Dropbox-u folder u folderu pa mozda zato.

Sad sam proverio, sve iz Dropbox-a ubaci u 1 folder. Neće ih razvrstati u više različitih. Doduše, kod mene su na Dropbox-u folder u folderu pa mozda zato.
Tako je i kod mene, ali to je pre fino radilo...na prošlim galaxy-ima

@shoomyrovich, nije mi dropbox ni picasa sinh sa galerijom, milion slika, volim u telefonu da imam samo sa fona i one koje mi trebaju. Ako mi nešto zatreba otvorim dropbox app i skinem sliku/slike. FB nalog nemam.

Ps.
S5 na 4.4.2.
3g sve vreme, autoosvetljenje (juče je od 16.00h uglavnom korišćen u sobi bez osvetljenja tj. upaljene sijalice, ležao sam u krevetu i čačkao fon dugo (možda 3 sata ako ne i više), 3g i wifi konstanto za to vreme, mada mi tu signal nije bio sjajn, 2g-3g se smenjivalo), sinh 2 maila, vremenska prognoza, viber, whats, malo skype...
Rekao bih da Greenify radi dobro posao.

3ca07aec3bea597b9c0d28ca599ea636.jpg

18d4edda608746f1033cee871fbc3df0.jpg
cdeb4dc6efb96dc1e0fa1f2dc0c14c22.jpg

93d9cd3e3d5c4a23c6c83b0be8d9d776.jpg

Poslednja izmena:
I ja sam imao ovaj problem resenje je da ga restartujes.
Mislim da je to zato sto se telefon dugo negasi vec ga kao ja punis na neki 10-5%.
E sto mi ide na živce što šteka YouTube dok gledam.. Samo zaledi sliku a zvuk ide dalje kad premotam malo on nastavlja pa stane opet... A ne dešava se stalno samo ponekad..

Jel može neko ko je stavio Lollipop da okači screenshot ekrana iz settings / running apps?

Može i odmah da vidim kako izgleda :)

Kada možemo očekivati mts da izbaci lolipop?

Poslednja izmena:
Za godinu :D

@batat može biti pošto mi se ne dešava često a vidim dan dva da ne šteka

Jel može neko ko je stavio Lollipop da okači screenshot ekrana iz settings / running apps?
Oko 14 stavio L, bateriju napunio oko 18, a ovo je trenutno stanje, manje više je konstantno. Inace je sve moguće od aplikacija popaljeno. Mene vise baterija zanima, koliko će duže držati. Za memoriju se ne brinem, ni na 4.4.2 nije štucao sa manje slobodne ;)
a2e497169dfadaa5f56a9a8e72114334.jpg

Hvala bratelo za informaciju vezanu za galeriju :)

šta je ovo restartuju se aplikacije a 700 imaš free :D

ništa aj baš da vidimo kako je posle 3-4 dana uptime, ima li leak kao na nexusu 5.

Pise restart, ali to je ustvari refresh :d

Ova gore stavka system me zanima kako se ponaša. Na nexusu ode sa 150 nakon boota na 600-700 posle par dana :) Google se ne oglašava pa me zanima da li je Samsung to zakrpio...

Poslednja izmena:
U prevodu ako mozes za 10-15 h opet da zakacis ss. Naravno da u medjuvremenu ne restartujes mob

Koliko sam ga provalio, seta se do nekih 670-680, ali se evo vraća. Ne znam u čemu je fora. Videću posle prespavane noći šta će mi pokazati.

Malo je 15h, 2-3 dana treba za ozbiljnije curenje. Neće noću ništa da se dešava jer ga korišćenje izaziva, kad je u sleepu tad je ok. Eventualno možeš sad da ga restartuješ ako te ne mrzi i da vidiš koliki je nakon boota odnosno šta je početno stanje..

Ok to će verovatno ubrzo otići na oko 400, treba videti šta se dešava za vikend recimo :)

Vojkan prelazi na S5 ako je ovo samsung zakrpio, ne raspituje se on džabe :D

Nakon dana korišćenja, @azimuth, kakvi su utisci? Neki bag, neka muka? :D

Utisci...
S5 je radio lepo i brzo na 4.4.2, a na 5.0 radi duplo bolje. Nigde nisam primetio da zapinje, da štuca. U ovom romu sam dobio i neke 3 poljske aplikacije, ali se one mogu ugasiti. Mx player pro mi ne radi, free nisam probao.
Ne greje se, baterija (čini mi se) duže drži. Malo mi bode oči ova bela pozadina u settings, ali i za to su najavili da će moći da se menja. Kamera brže fokusira i okida u svim uslovima. Zvuk u slušalici je preglasan, ja ga držim na ispod pola.
Razlika u odnosu na nexus je što nemaš u gornjem desnom uglu da biraš korisnika i u tome što nemaš ono priority bla bla već je to pokriveno sa tw koji zaista jako lepo radi.
I još sam provalio da u bateriji ne piše vreme od skidanja sa punjača, sada piše samo preostalo vreme do 0%.
Šta znam...to je ono što sam do sada primetio. Sve u svemu, zadovoljan sam. Bagove još nisam našao :D

Poslednja izmena:
Pa probaj free verziju mx playera, jer poslednja sigurno radi na art. Možda imaš stariju koja nije za art.

Sad sam video da su izbacili novu verziju mx pro. Probaću je ;)
Evo sada stanje sa memorijom
4fb1db8f0b4101036b3cd8bfa188beab.jpg

Ne radi mi ta kamera.

Ne racuna se dok si spavao. Znaci intenzivno koriscenje od par dana i to bez restarta :)

Nazad
Vrh Dno