Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Nisam znao da je Mironiko u pitanju. :)

Sve čestitke dobitniku! Veoma mi je drago što će telefon otići aktivnom članu Benchmark foruma. :)

Hvala lepo svima, nadam se da ce vam se svideti tekst. :)

Benchmarku jos jednom hvala na pruzenoj prilici, i nadam se da ce slicnih eventova biti jos u buducnosti. Ova nasa mala IT zajednica to zasluzuje.
Bravo bravo Mironiko :) Čestitam
Nadam se da ces i mene računati kada budeš nabavljao rock :)
Lepo da te služi

Nije valjda :) Drago mi je. Jedini iz NS-a, opravdao si moje izostajanje i "moj ucenik" da dodje do glavne nagrade, pa nema mi veceg zadovoljstva :smoke:
Lol

Mironiko, moja posebna cestitka, zaista. Imas i u inbox-u zasto :) da te u zdravlje sluzi, novac ili telefon svejedno.

Hvala svima jos jednom, posebno Gizmu, cije misljenje postujem od postajanja clanom. Takodje, radujem se zbog poslednjih reci njegovog posta, o cemu sam i pricao sa Pecom. U slucaju mogucnosti realizacije toga, radujem se saradnji. :)

@Sale&Djilke
Moram priznati, prvi root prosao je pod protektoratom Djilketa, i uz njegovu pomoc. Nije fizicki bio prisutan, ali ucestvovao je u tome kako je sve pocelo... ;)

Cestitke Mironiko. Sedeo sam za istim stolom sa covekom koji je osvojio telefon ;) a ja bio treci...pa nas sto je znaci dao najbolje recenzije sve ukupno gledano ;) cestitke jos jednom, neka te lepo sluzi...Uzivaj!

Hvala svima jos jednom, posebno Gizmu, cije misljenje postujem od postajanja clanom. Takodje, radujem se zbog poslednjih reci njegovog posta, o cemu sam i pricao sa Pecom. U slucaju mogucnosti realizacije toga, radujem se saradnji. :)

@Sale&Djilke
Moram priznati, prvi root prosao je pod protektoratom Djilketa, i uz njegovu pomoc. Nije fizicki bio prisutan, ali ucestvovao je u tome kako je sve pocelo... ;)

Cestitke Mironiko i da sto pre Djilke i ja odradim jedan test te S5-ice(ne brini,nece biti drop test) :)
A pivo naravno placas ti :p

Hvala Vojkane, hvala Cobi, i svima ostalima, a za NSadjane ce biti jedan uvid u telefon, i naravno da ja castim tom prilikom. ;)

Ако је част у питању можемо и ми који нисмо из српске Атине да банемо тамо :) никакав проблем..

Emix, apsolutno se slažem sa tobom da drugoplasirani dobije S4, a treći S3, mada imam bolji predlog: prvi može da dobje i plavu verzu petice, a ja ću da se zadovoljim crnom verzijom, koji je malo manje lep, a trećeplasirani ne verujem da će se buniti da dobije onu zlatnu :D

Znači biće dobrih slika sa vožnji bajsom :)

pa Mironiko ga je spakovao u džep još taj dan :d s5_9.jpg
svaka čast,čestitke pobedniku i benchu na sjajnoj akciji

Tako je, vracali smo se zajedno. :)

@Emix
Ima jako glasan zvucnik, o cemu ima i pokoja u recenziji koju sam pisao. Da je sa prednje strane...

Svaka cast,imao si najvise srece da osvojis S5,jer ovde treba i dosta srece ne samo znanje.Zao mi je sto se nisam prijavio ali zbog selidbe nisam bio u mogucnosti.

Gonza..? :)

@ g-arena test

Jedina prava prednost S5 u odnosu na One su kamera/kamkorder i malo bolja autonomija, isto kao sto su stereo zvucnici i premium materijali jedine primetne prednosti M8 u odnosu na S5, sve ostalo je totalno subjektivno jer:

1 - mnogi ce preci preko losije ergonomije zbog zvucnika i dizajna/metalnog kucista M8 a sa druge strane nekome sve to ne treba a odgovara mu S5 dizajn/ergonomija i IP67. M8 je veci nego sto treba u odnosu na velicinu ekrana, baterije i nema IP a sve zbog tupave druge kamere. Aj ok moze ''tie'' za sve ostalo al' izrada/dizajn M8 2 svetlosne godine ispred ali opet nema IP.

2 - interfejs, svako ko voli stock android vise ce gotiviti sense, ni TW nije ocajan ali ima vise bloat-a i deluje manje ozbiljno od sense-a, Ok - S5 ima i razne senzore i slicno pa ko sta voli, znaci moze da se kaze da su egal, to da je TW bolji je komedija.

3 - Ekrani, stara tema totalno subjektivno, 2 odlicne tehnologije pa sta kome odgovara mada je prema tom testu na suncu je bolji S5 i ima malo veci ekran pa neka bude manji +.

I tako dalje.

Prema gsm arena rezonovanju u ovom testu M8 ne moze da ostvari prednost i tamo gde je ocigledno za nijansu bolji, prosto neutralisu to e jedino za zvucnike nisu mogli a sa druge strane lako presude u korist S5.

Posle duzeg vremena prvi put mogu da kazem da mi se ne svidja njihov test cak i ako mislim da je S5 kompletniji uredjaj (nikako primetno bolji osim u slucaju kamere).

I jos nesto, ko gotivi htc - bice mu bolji M8. Sa druge strane stari samsung korisnici ce bez razmisljanja odabrati S5. I niko nece pogresiti;) A sve ostalo su decje fanmasturbator forumske price jer jednom zilot - uvek zilot :d

Poslednja izmena:
Svaka cast Mironiko, cestitam! :)
Nisam verovao da si ti dobio, bas mi je drago :)

Sto nisi verovao? :D

I hvala, naravno. :)

[YOUTUBE]V0ijg7in0K8[/YOUTUBE]

obratiti paznju na 2min i 20sec.. stvarno su trebali da idu sa 3gb rama umesto 2

Poslednja izmena:
Pa čekajte da mu stigne :)

Vrh Dno