Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Bolje su mi HTC-ove reklame.

Mocna reklama, bas originalna. Prosto tjera kupce da kupe S5 :)

^ Bio je sakrastičan :d

Poenta postojanja ovog telefona je da se proda sto bolje.

Kako stvari (po Samsungu) stoje: ljudi koji citaju teh. specifikacije i oni kojima je estetski dozivljaj poklopca baterije bitan - nisu kupci S5. Oni hoce reklamozdere: nova kamera, 4k kamkoder, pulsometar, veci ekran, tanak (ili samo izgleda), neklizajuca ledja, novi TW, ima fejsbuk/twiter/instagram S aplikacije, citac otisaka prstiju...

Gikovi, izgubili ste! Vise telefone ne prave po vasem ukusu :D

Poslednja izmena:
Cuo da ce imati cak 50 megapiksela! na senzoru velicine zrna pirinca verovatno :d Lik je smesan.

Taj br. mpix moze da ima smisla na senzoru iz 1020, na 1/2.x''-1.3'' tesko.

Pa nije sve u kameri.. 2k displej,4000mah baterija koja moze da se vadi.. Ako nista imace vise inovacija u sebi nego s5

A da li je lik smesan,to broj pregleda njegovih klipova moze da ti kaze :)

U pitanju je lik sa YT linka koji rangira Oppo kao #1 smartfon. Pa ga cudi kako neko sa onakvom kamera opremom moze tako nesto da izjavi za "50Mpix" kameru :)

Pa nije sve u kameri.. 2k displej,4000mah baterija koja moze da se vadi.. Ako nista imace vise inovacija u sebi nego s5

A da li je lik smesan,to broj pregleda njegovih klipova moze da ti kaze :)

Ne sumnjam da ce Find 7 biti odlican ali je hajp oko 50mpix kamere smesan jer se ono najbitnije o toj kameri ne zna jos uvek. A da F7 moze da bude losiji od S5.. tesko, samo ce biti mnogo manje popularan.

A da li je lik smesan,to broj pregleda njegovih klipova moze da ti kaze

Otkad to je broj pregleda merilo kvaliteta? Jesi ti svestan da i kuca poso/ekrem ima pregleda kao koncert pink floyd-a? :d :d crnja je smesan u odnosu na ericu recimo. Nista korisno iz njegovih ''testova'' ne moze da se cuje, samo reciklirano ono sto se vec zna + hajp oko odredjenih uredjaja (placen ili ne).

Poslednja izmena:
Ne dize se uopste hajp za kameru oppo telefona,on je to samo rekao u 10sec klipa koji traje 7min.. Ne znam cemu hejt kada se lik razume u kameru sigurno 20 puta bolje nego ti.

Drugo,ekrem ima toliko pregleda jer uporedjujes branse koje nisu uporedive,trece erika je tezak smarac od coveka.

Ne dize se uopste hajp za kameru oppo telefona,on je to samo rekao u 10sec klipa koji traje 7min.. Ne znam cemu hajp kada se lik razume u kameru sigurno 20 puta bolje nego ti.

Drugo,ekrem ima toliko pregleda jer uporedjujes branse koje nisu uporedive,trece erika je tezak smarac od coveka.

A da, zaboravio sam, crnja je Nexus zilot :d :d

trece erika je tezak smarac od coveka.

Mozda je erica smarac ali se bar mnogo trudi oko testiranja uredjaja. Mozda i preteruje i ima neke svoje favorite ali radi testove koje osim anand-a i gsm arene retko i pokusava. U svakom slucaju je korisnije citati i slusati sta ona brblja nego slusati placenog crnju fensera ;)

Poslednja izmena:
A koji su tvoji argumenti? :) Crnja opet objasnio, evo crnja izbacio test, crnja ovo ono.. :d

a za hajp o kameri od 50mpix sam mislio generalno, eno poludeli ljudi po komentarima, kao Nokia Pure View killer i slicno :d

Poslednja izmena:
Je li realno da lik ima ovakvu opremu?

http://amzn.com/lm/R3B571T7PT4PWM

Ne znas ti koje on pare vrti na YT-u :)

trece erika je tezak smarac od coveka.

1. Ne diraj Eriku :p

2. Ipak je devojka koja od 99% ljudi na YT-u rade recenzije o IT-u.

3. Barem zna vise od 99% onih koji rade recenzije o telefonima.

4. Review traje sat vremena i lepo obuhvati ceo telefon, a ne 5 minuta kao ostali sto uzmu i ispricaju samo specifikacije uredjaja.

5. Lepo je razlikovati se od ostalih.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Kod nas srba je uvek tako,cim neko postane popularan on smara.. Da vi znate kakvo ja misljenje imam o tamnoputim ljudima ne bi me ovde tako napadali za ovog malog crnju :)

Sto se erike tice opet cu reci da je smarac. To je ona klasicna pojava,zensko u muskoj bransi mora da da 400 posto od sebe da bi je muskarci prihvatili kao znalca.. Ona to pokusava ali smara zestoko. Kada pocne da mi prica kako ima male sake ,kako joj se svidja ugao moba ili ne ,meni se povraca

Poslednja izmena:
erica >>>>> marquez

nema tu nekog poređenja, marqezov video je čisto da se upoznaš sa telefonom, ericin gledaš kad ga razmatraš za kupovinu :)

Nazad
Vrh Dno