Onda nije u garanciji cak i da nije okinut Knox 🙂Haha, to je izgubljeno pre godinu i po-2 jos kod proslog ili pretproslog vlasnika...
Mozes preko TWRPa da stavis ALEXNDR-ov ROM. Nisam siguran da li moze i preko stock recovery-a, ali previse mi je sitan pa nisam mogao da probam 🙂Ali TWRP ima na Playstore i sto ne mogu odatle njega nego bas preko Odina? Bas sam zardjao ***, ali bar zivnula tema! 🙂
Ne znam da li modem moze da se flashuje preko TWRP-a 🙁Installation:
CWM / TWRP recovery (KNOX 0x1) - open file using "Install (Zip)" option and confirm operation. If you want to perform "clean install' - perform "wipe data/factory reset" BEFORE flashing Zip! I highly recommend you to update bootloader/modem also to the newest versions available in post #3, to avoid potential bugs/issues.
Ja kupio tu, platio mislim 2700, nisam primetio boljitak u odnosu na predhodnu staru 3god dobijenu uz tel. Datum je iz ove godine na njojJesu li original u ProMobi-u, i kolika je cena ako znas mozda? I da li je manufacture date novijeg datuma?
Videću ja sa ovim jednim iz NS-a ako ti nešto znači?U ProMobi-u.
Meni i dalje treba opcija za jeftiniju popravku ekrana 😉 Posto je sada samo stacionarni telefon (drzi dve prepaid kartice samo za svaki slucaj ako neko zove), nije mi bitno da li je original ili sta vec... UnixTim i dalje samo standardno skupe opcije, 120e, nisu im naisli oni jeftiniji 🙁
Predlozi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari