Onda nije u garanciji cak i da nije okinut KnoxHaha, to je izgubljeno pre godinu i po-2 jos kod proslog ili pretproslog vlasnika...
Mozes preko TWRPa da stavis ALEXNDR-ov ROM. Nisam siguran da li moze i preko stock recovery-a, ali previse mi je sitan pa nisam mogao da probamAli TWRP ima na Playstore i sto ne mogu odatle njega nego bas preko Odina? Bas sam zardjao ***, ali bar zivnula tema!![]()
Ne znam da li modem moze da se flashuje preko TWRP-aInstallation:
CWM / TWRP recovery (KNOX 0x1) - open file using "Install (Zip)" option and confirm operation. If you want to perform "clean install' - perform "wipe data/factory reset" BEFORE flashing Zip! I highly recommend you to update bootloader/modem also to the newest versions available in post #3, to avoid potential bugs/issues.
Ja kupio tu, platio mislim 2700, nisam primetio boljitak u odnosu na predhodnu staru 3god dobijenu uz tel. Datum je iz ove godine na njojJesu li original u ProMobi-u, i kolika je cena ako znas mozda? I da li je manufacture date novijeg datuma?
Videću ja sa ovim jednim iz NS-a ako ti nešto znači?U ProMobi-u.
Meni i dalje treba opcija za jeftiniju popravku ekranaPosto je sada samo stacionarni telefon (drzi dve prepaid kartice samo za svaki slucaj ako neko zove), nije mi bitno da li je original ili sta vec... UnixTim i dalje samo standardno skupe opcije, 120e, nisu im naisli oni jeftiniji
Predlozi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari