Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

To su najsladje pare, na takvima se zaradjuje :)

Kad sam bio u servisu telefona, najvise sam voleo da odradim factory reset i uzmem 500 dinara :d

Ne razumem zašto ne pregaziš šta god imaš na tom telefonu odinom, i ćao.

Pa verovatno ne zna čovek, iako ima uputstvo za svaki korak, čim je radio root u servisu.. Ja se lomim sad i da ga rutujem, ali nisam stigao sve da pročitam, neki problem sa garancijom, to je ok, i Knox, ne znam sta je s tim problem, pa se još uzdrzavam, a svrbi me ovaj bloat da sklonim.. ☺

Odin je bar jednostavno koristiti. Samo pratiš uputstvo gde šta da staviš i to je to, nikakva komplikacija.

Istina, ja sam promenio rom na lilipop posle jednog dana, ima svaki korak..

I jesi zadovoljan lolipopom,ja se kanim da ga stavim,ali sve čekam oficijalni na sammobile,ali ga nema :)

Paa jesam, prvo izgledom, performansama ne znam, imao sam kitkat samo pola dana, dan, dok nisam ovde video link za taj lollipop nemački.. Nemam nikakvih vidljivih problema, sve radi odlično.. Jos samo da ga rutujem..

Meni i ovaj 4.4.2. stvarno odlično radi,nisam imao nikakvih problema 7-8 meseci od kada sam ga kupio,nijedam restart,baš baš ništa,ali me malo smorio,voleo bih da ga malo promenim

Mnogo lepše radi LP (osim recents liste). I bolje izgleda, nemaš više osećaj da imaš gingerbread na telefonu :)

Lolipop radi odlicno, nisam primetio greske.Na xda pojedini clanovi su prijavljivali gresku sa S Voice, mada ja takvu gresku nisam imao.

Carbon prouči root na netu, udji u recovery, uradi wipe data, system, cache i instaliraj neki kuvani rom ponovo.

Nemoguce je da ne moze da udje u dl mod.Ako uspes da udjes flesuj preko odina ovaj lolipop.Ako ne onda preko adb probaj da flesujes recovery pa da flesujes custom rom npr. cm12.Imas na xda tutorijale.

Može jedno pitanje sad skidam philz rikaveri, Odin imam, flesnucu recovery, onda super su iz njega i imam root samo me zanima kakav problem pravi Knox, da bar to znam unapred, jel moram da ga obrišem kad ga rutujem ili Ništa od toga?

Kad upališ SuperSU prvi put pitaće te da ga isključi, prihvati to. Obično zaglavi iz prvog, ako to isključivanje stoji duže od par sekundi restartuj tel pa odradi opet, iz drugog prođe odmah.

Knox nece da se pokrene uposte.Ne moras da ga brises.

ja nesto ne radim lepo, udjem u odin, izaberem AP, stavim phillz, odradi to, i kad udjem u recovery ispadne mi neki sa crvenim slovima gore, to nije phillzov koliko ja znam, znam kako on izgleda?
jel treba nesto da ostikliram, stikliran mi je f reset time i auto reboot, auto reboot sam odstiklirao, tako pise na xda, ostaje sam f reset time?

Poslednja izmena:
Tako je isključi auto reboot, kad Odin odradi skini kabl, izvadi bateriju, vrati bateriju i upali ga odmah u recovery, nemoj da ideš u Android pre toga jer će ti vratiti stock recovery. Nekad to radi nekad ne, kod tebe eto da.

ahaam, to nisam znao, tako je kad hocu sve odmah a da nisam iscitao lepo.. :) hvala puno, sad cu probati

??????

Nosio si u radnju da ti rutuju telefon?

Ne znam šta je tu čudno, nosio sam ga u najjaču radnju u mom mestu, i ne da su mi ga rutovali, nego su mi ga rutovanjem upropartili...

Ja vas molim da shvatite da na svetu ima ljudi koji nisu kao vi, koji se ne bave hakerajem, računarimo i slično. Kao što vidimo, čak i u radnji su mi ga upropastili, a pitanje je šta bi se desilo da sam ja to pokušao...

Carbon prouči root na netu, udji u recovery, uradi wipe data, system, cache i instaliraj neki kuvani rom ponovo.
Hvala, ali ovakva pomoć mi ne znači ništa, bukvalno ni jednu reč ne razumem.

Bio bih zahvalan kada bi mi dali neko uputstvo kako da se uradi unroot i u perspektivi ubaci Lolipop takvo da barem tom liku u radnji bude nešto jasno.

Ne mora Lolipop odmah, sačekaću oficijelni Lolipop da se upgraduje sam, ali da sada napravim da telefon dozvaoljava update na Lolipop, a ne kao sada što ne dozvoljava, jer kaže je softver modifikovan.

nemoj da se ljutis, nisam mislio nista lose s tim da si ga nosio u radnju, ali placati to je bzvz, posto vidim da nisi uopste u ttematici, ne znam sta te teralo da ga rutujes uopste, evo ja sam ga upravo rutovao, upalio, i sve radi kao i pre 2 minuta kad nije imao rut, tako da ti verovatno u romu nesto ne valja, probaj prvo factory reset, ako ne, http://www.ibtimes.co.uk/android-5-...eaks-galaxy-s4-lte-snapdragon-600-how-1490244 sve sto ti je potrebno je ovaj link i da ispratis sve korake.. nikakva nauka, odatle sam i ja instalirao lolipop..

Aman, sve mu je već dato na tacni pet strana unazad. Njega mrzi da to odradi, a ja kao i i iko ovde to ne može da mu odradi na daljinski!

Zato lepo sutra kod šabana koji su ti "upropastili" telefon rutovanjem, pa neka oni lome glavu sa tobom i mobom.:mad:

Ne znam šta je tu čudno, nosio sam ga u najjaču radnju u mom mestu, i ne da su mi ga rutovali, nego su mi ga rutovanjem upropartili...

Ja vas molim da shvatite da na svetu ima ljudi koji nisu kao vi, koji se ne bave hakerajem, računarimo i slično. Kao što vidimo, čak i u radnji su mi ga upropastili, a pitanje je šta bi se desilo da sam ja to pokušao...

Pa cudno mi je to nosenje u neku radnju da se rutuje.Ako ne znas sta je rutovanje, ni ne treba ti, a i odrace te, jer bukvalno su ti povezali fon na komp, i stisli jedno dugme..Jednostavno koristis fon, najnormalnije kao i 95% korisnika androida..Znaci nemoj da shvatis post kao nekakvu prozivku.

Rutovanje, kastm romovi i sl, za onog ko hoce da se time bakce, zahtevaju malo vise vremena, da se upoznas sa tematikom, sto se kaze, malo naprednije znanje, tj da izdvojis bukvalno desetak minuta da se ozbiljnije pozabavis time sta sve treba da uradis da bi rutovao uredjaj, ubacio rikaveri ili stavio neki rom.I to je to.Manje vremena ti treba nego da se obujes, odes u radnju, pitas ih da ti rutuju i da se vratis kuci.

E sad, zasto telefon puca, ko zna.Ne znam jel isti postupak za rutovanje kualkom i exynos verzija.Jesi ostavio telefon kod njih?Mozda su nesto ceprkali, ili su koristili nesto drugo za root..

Imam jedno pitanje za vas iskusnije galakticare, jel sve ove zezancije tipa Air ovo i mrdanje strana, slika rukom i to utiče na trajanje baterije u primetno meri da je pametnije izgasiti to? Isti tako i nfc s beam i ostalo?

Oket, i hvala puno za pomoć za rutovanje

Da li je moguce S4 prebaciti da mu wi-fi radi na 5.8Ghz ?
Da li je moguce da se preko wi-fi konekcije napravi direktan video link izmedju S4 i Note 3 ?

Imam jedno pitanje za vas iskusnije galakticare, jel sve ove zezancije tipa Air ovo i mrdanje strana, slika rukom i to utiče na trajanje baterije u primetno meri da je pametnije izgasiti to? Isti tako i nfc s beam i ostalo?
Gasi sve to, ja koristim samo smart stay sve to jede bateriju.Ovaj s4 bateriju kao da nema xd

Haha I ja sam hteo to da kažem, ali ne znam, mozda je i baterija na izdisaju, ipak ima već godinu i po.. Ali da srče, srče.. Pa reko da nije zbog ovih zezancija.. :)

Nazad
Vrh Dno