Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Sad će to i na sammobile mada i to je ok sigurno. Vidi na xda ne moraš baš ti da budeš pokusni kunić. HOA7 je i na exynosu.

Koliko vidim svima radi tako da je to to :)

Jel ima na njemu air gesture? Na devojkin sam stavio lollipop google edition,sa xda, i nema air. I ima cudan bag,rotiranje igrica radi kontra,tj naopako. Dok kod svega ostalog,rotiranje je normalno

Meni ovaj 5.0.1 nikako ne lezi, vise mi se dopada interfejs kitkata. Citao sam da ovaj 5.0.1 ima par gresaka sa S Voice, mada dok sam ga koristio radio je savrseno.

e sad mi zao, bas sam hteo tw lollipop na s4 da probam :/ ma kakav crni s6 odakle mi para :D sad se koristi asha 302 :D

Koliko je realno da se doplati za Note3 a da se da s4 u mint stanju?
:)

Zavisi od tog note, a i od starosti tvog... 50-80 recimo

Moj je star skoro 2 godine, maja2013 sam ga uzeo ali folija i silikon od prvog dana ima. Note nije tako lepo ocuvan.

Ponovo ja sa nesrećnim rutovanim S4. Ovo najviše pitam ixtis-a, jer sam se na osnovu ovog njegovog posta http://forum.benchmark.rs/showthrea...axy-S4-I9505&p=3836230&viewfull=1#post3836230 odlučio na root koji mi je uništio telefon :(

Probao sam da ga vratim na fabrička podešavanja, uradio reset, ali ništa se nije promenilo.

Ne može da se uđe u boot (download) mod, a zahtev za ažuriranje sofvera mi govori da je to nemoguće jer je telefon rutovan.

Telefon mi se i dalje restartuje 10-tak puta dnevno, zamrzava i više puta, a sve to nakon ruta.

Kako i čime da mu uradim unroot i obezbedim da se normalno može nadgraditi na Lolipop?

kako ne može da uđe u download mod?

Carbon pa ne znam druže šta očekuješ sad!?

Na 486-toj stranici smo ti i Sejk i ja dali detaljno uputstvo šta i kako.

Ako nisi vičan rutovanju, što si se uopšte zezao i petljao sa tim!?

U Download mode se ulazi tako što držiš zajedno VolDown+Home+Power dugmiće (pa potvrdiš sa VolumeUp), a izlaziš tako što držiš Power dugme sve dok se mob ne restartuje.

P.S. Telefon ti nije uništen, a prčkanje oko rutovanja i uklanjanja istog zahteva samo da pratiš uputstva koja smo ti dali. Ništa više!!!

Poslednja izmena:
Root ne unistava telefon. Nego onaj koji ne zna da koristi, odnosno neobuceni korisnik.

Da ne bude zabune, ja telefon nisam koristio, ja sam ga dobio pokvarenog nakon rutovanja.

Pre nego što sam ga vratio u tu firmu koja ga je radila, otišao sam kod drugara koji se kao nešto "razume", a on reče da ne može da se uđe u download mod. Nisam siguran da i on nešto zna, za ponedeljak sam zakazao da ga prime u tu radnju gde su ga rutovali, pa će oni da se mlate sa njim. Mada, naravno, oni ne priznaju da su svi problemi u radu nastali nakon rutovanja...

Pitanje, molim vas: da li postoji način da mi vrate makar glupi Kitkat, ida mi se on normalno upgraduje na Lolipop (jer u Lopipopu neću imati problem koji me je i naveo na rutovanje), i da zaboravim ovu ružnu epizodu?

Hvala

Možeš direktno da staviš Lollipop

A jel presao neko od vas sa s4 na n3 ili obrnuto? Jel se isplati?:)

Pozdrav svima od novog korisnika s4,dobih telefon juče, danas sam flesovao lollipop onaj nemački i mnogo mi lepše i radi telefon, a i naravno lepši je lollipop milion puta od kitkat a.. P.s. Koliko su ti uzeli para za rutovanje, baš me zanima?

A jel presao neko od vas sa s4 na n3 ili obrnuto? Jel se isplati?:)
Pa ako neće zaraditi novac ne može da se "isplati", ali jeste osetno bolji telefon. Ekran baterija i RAM, a tu je i stylus ako ti se to svidi. Plus leđa ako nemaš black edition S4. Plus S800 ako nemaš i9506 :)

Au, veselo, 10 ojra za taj posao

Nazad
Vrh Dno