Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Ne se zna za note 2 dali ce dobiti ali s4 sigurno dobija

ja i dalje trazim 9505G verziju, touchwiz organski ne podnostim!

ja ocekujem do 10 og da ce da bude i u Srbiji 10 og januara sta vi mislite?

To znači da ima nade da do Aprila stigne i na 9506 :)

Ja se nadam da ce u drugoj polovini januara izaci prvi LP firmware, kao sto je izasao poljski za S5...

Dok ne vidim kakvi su 'boljitci' i kako su ljudi zadovoljni ne instaliram ništa :)

Ce da bidne nesto za 9515 ?
Tek u martu ?

auu brate pa telefon ti se napuni za manje od sat :DD gde si kupio?

Trebalo bi da ovakvim kablom ide punjenje do 1900mA. Samo je za punjenje.

http://m.ebay.com/itm/221626703641?nav=SEARCH

Poslednja izmena:
Pa sa dx, vidi link. Toliko mi daje i originalni samsung kratki kabal....iako pise 2A na punjacu

Puče mi Viber, pojma nemam zašto, traži mi da se registrujem i upišem broj telefona, kad to učinim javi mi da je došlo do greške i tako u krug. Reinstalirao sam ga i opet isto, kad uđem u GOOGLE PLAY preko kompa javlja mi da imam instaliran Viber. SVe ostalo radi perfektno, pa dajte savet kako da oživim Viber da radi ponovo.
Hvala unapred i srećna Nova Godina ,)

Kakvi *****i, ne mogu da verujem, dopisivao sam se direktno sa ovima iz VIBER SUPPORT-a i probajte ovo, probajte ono, pošaljite nam screenshot-ove i na kraju me obaveste da su mi ubili nalog vezan za moj broj mobilnog zbog povećanog saobraćaja ostvarenog na Viberu zbog spama, a ja sam samo prijateljima čestitao Novu Godinu ponaosob :mad::smash::zgran::crash:

Pošto sam im zatrpavao redovno elektronsko sanduče pritužbama zbog njihove greške i mog gašenja naloga, rešili su da mi uključe nalog ponovo, uz primedbu da kad me sledeći put isključe neće me više nikada uključiti. Kakvi retardi majko mila, kao da im ovdašnji političari vode poslovnu politiku.

Da li znate sa kog su tržišta Telefoni S4 I9506 koji se pojavljuju kod nas ili je bolje uzeti I9505 u ovlašćenim radnjama kod nas? Da li je neko poredio ovaj telefon i HTC Desire 816?

Sto je bitno sa kog je trzista i9506 kad je snapdragon 800 u pitanju?...ima lte, radice svuda! Uzeti u ovlascenoj radnji telefon je lepo bacanke para pored proverenih prodavaca na mobilnomsvetu ili kupujemprodajem. Htc 816 je prilicno veci,po meni skroz druga klasa telefona pa ga ne bi poredio sa s4 uopste!

ma ajde bre koji htc 816 mnogo je slabiji ako ga uporedjujes po specifikaciji uzmi ti I9505 neces da se pokajes ja ga korsistim vec preko 3 meseca i nemam nijednu zamerku

Apsolutno, S4 je daleko bolja kupovina od pomenutog HTC-a, iako se razmisljam da moj zamenim za Nexus 5, ali to je vec druga prica... :)

Ako dodajes pare onda uzmi note 3, ako menjas telefon za telefon onda nexsus je bolji izbor bolji procesor jedino kamera slaba a moze i da ti je i dosadan vanila android sve na svemu je ukus u pitanju :)

Ako dodajes pare onda uzmi note 3, ako menjas telefon za telefon onda nexsus je bolji izbor bolji procesor jedino kamera slaba a moze i da ti je i dosadan vanila android sve na svemu je ukus u pitanju :)
I opet ce da mu radi losije nego Nexus. Ja otkad uzeh Nexus 7 nervira me svaki Samsung uredjaj (lag). Cesto imam priliku da koristim Tab S i ono radi osetno slabije od Nexusa.

Brat mi problem sa verzijom i9506.. Nocas je mu se tel 2x ugasio, jer je slikao neku sliku, baterija bila na 84%, poslije drugog gasenja baterija je pala na 54%.. Je li moguce da sve to baterija prouzrokuje, iako je jednom prije 5 mjeseci mijenjana? Odradjen hard reset i za sad je stanje ok moze da se slika ali mi je nevjerovatno da se ovo desava sve.

Nazad
Vrh Dno