Ako si dobar korisnik kod operatera, ili uzimas kod nekog veceg prodavca (MediaMarkt, Saturn, Carphone Warehouse...), izaci ce ti u susret sigurno vise nego sto bi ovde i preko veze.
Meni je ovo ekstra.![]()
Meni je ovo ekstra.![]()
Samo da javim, ipak na kraju nisam kupio S4 zbog prodavacice koja mi je na pola puta do nje rekla da je izgubila tel..pa taj osjecaj ne zelite da znate prodjete preko 80km i onda vas nazove da nema tel, posao do prodavnice i kupio novi Nexus 4, za 300e a cijenio ga je vjerovali ili ne 442, ali malo cjenkanja i eto..prosto nevjerovatno sto rade po prodavnicama ovlascenim.. Tako da svima hvala)
Samo da javim, ipak na kraju nisam kupio S4 zbog prodavacice koja mi je na pola puta do nje rekla da je izgubila tel..pa taj osjecaj ne zelite da znate prodjete preko 80km i onda vas nazove da nema tel, posao do prodavnice i kupio novi Nexus 4, za 300e a cijenio ga je vjerovali ili ne 442, ali malo cjenkanja i eto..prosto nevjerovatno sto rade po prodavnicama ovlascenim.. Tako da svima hvala)
Mogao si nexus 5 za te pare :d
Vrh!Meni su rekli da za sitnije popravke u prvoj godini ne treba fiskalni dok za sve ostalo, narocito ako je stariji od godinu dana, treba.
Kazite mi kako da vratim moj fon na stock rom a da mi ne izbacuje uzastopno Odin Fail,na custom rom nema problema ali da ga vratim na stock nema sanse,probao i sa pit file ali jok,jel ima neke sanse?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari