Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Pojma nemam,ja sam kacio slike sa galaxya s3 sa fabrickim romom i sa cyanogenom aosp i razlika je bila bas primetna! Na gsm areni sam gledao fotke od s4 ge i dosta su dobre,zato me i interesjje da li je rom samo kloniran kada od obicnog pravim ge ili ima jos nekih nedostataka?! I dalje niko da napise sta da instaliram,nemam bas vremena od posla puno da se bakcem sa romovima raznim!

Ako hoces stock tw instaliraj omegu.
Ako hoces ge instaliraj 4.4.2 od jamala koji je bas ge pravi ili cm nightly 4.4.2 ili stable 4.3.1.
Ja bih sveo na to. To sam najvise koristio. Ima i drugih dobrih romova pa ako neko ima nesto da doda neka kaze.

Svako ima posla i svako ima obaveze. Ako nećeš da se bakces ostani na TW i gotovo. A ako hoćeš da se bakces ipak ćeš morati da isprobavas. Ima patcheva I fixeva za kamere itd.

Ako hoces stock tw instaliraj omegu.
Ako hoces ge instaliraj 4.4.2 od jamala koji je bas ge pravi.

Hvala za info,samo mislim da cu da stavim 4.2.2 od istoga posto kazu da ovaj novi resetuje tel po randomu!...nadam se da to ne vazi i za 4.2.2

Djilkose realno sam uvek imao neku srecu da natrefim dobar rom i da ga koristim dok ne zamenim telefon,stvarno nisam od onih sto su u stanju da izmene gomilu romova za par dana i takvima stvarno skidam kapu. A znam da ovde ima ljudi koji su probali dosta toga pa zato i pitam za preporuke ;)

Ja sam bas od onih koji i ako mi kazu koji valja, njega stavim prvog,a ja ocu da probam posle 2 dana i onaj koji ne valja :d
Ako hoces bas onaj ge pravi onda stavi od jamala neki sa random rebotsom.
Ako hoces najnoviji i za mene najstabilniji za sada cm11.
Ako hoces zvanicno najbolji cm onda 4.3.1 :d
Ako hoces stock neki sa tw onda ili taj fabricki ili omegu :d

Ja cas jedan cas drugi :D

Poslednja izmena:
Djilkose realno sam uvek imao neku srecu da natrefim dobar rom i da ga koristim dok ne zamenim telefon,stvarno nisam od onih sto su u stanju da izmene gomilu romova za par dana i takvima stvarno skidam kapu. A znam da ovde ima ljudi koji su probali dosta toga pa zato i pitam za preporuke ;)

Sta npr ako ti kazem da je meni odlican CM, ali ima bug sa lokacijama. Meni ne trebaju lokacije i ja to ne smatram bug-om. Znaci ono sto mi ne smeta, ja ne vidim ili ne koristim. Tebi mozda treba i onda ces da radis dupli posao i opet nesto da flesujes. Jednostavno kod flesovanja raznih custom romova i kernela moras da probas.

Probao sam 4.4 Jamalov, lepo izgleda ali me je nervirao random reboots. Čeka se da se sredi kernel. A i baterija nije baš blistala, vratih se na TW. Cm još nisam probao, kažete da vredi? Jel ima bugove?

Sta npr ako ti kazem da je meni odlican CM, ali ima bug sa lokacijama. Meni ne trebaju lokacije i ja to ne smatram bug-om. Znaci ono sto mi ne smeta, ja ne vidim ili ne koristim. Tebi mozda treba i onda ces da radis dupli posao i opet nesto da flesujes. Jednostavno kod flesovanja raznih custom romova i kernela moras da probas.

Tako je. Slazem se u potpunosti. CM11 recimo ima jedan od bugova je hdr koji ne koristim, a drugo za sta znam sto mi drug rekao je da dok razgovaras nece ekran da se ugasi cini mi se, pa mozes da ga zakljucas da bi se ugasio ekran. Ali meni to nije bug, nista od tog i meni je ok. Ono sto koristim to mi radi, nemam reboots, nemam fc, moja ocekivanja ispunjava.

Ako hoces bas onaj ge pravi onda stavi od jamala neki sa random rebotsom.
To cu i da uradim,samo me interesuje ako mozes da mi kazes da li i 4.2.2 ima problem sa resetovanjem posto to nije navedeno u nedostatcima?!
Sto se tw tice druze alergican sam na isti,ja sam jedan od retkih koji je na novi s3 svojevremeno prvo stavio custom aosp rom pa tek onda poceo da ga koristim ;)
U principu g4 sam i uzeo zato sto obozavam pure google a kontao sam da moze da se napravi od obicnog ge bez ikakvih nedostataka. Izasao me malo vise od nexusa 4,a imam bolji i veci ekran, prosirivu mem,jacu kameru,bateriju itd. E sad sto kontam da mi je tel preveliki i da cu da menjam za s4mini ili sony z1s kad se pojavi to je vec druga prica.

I 4.4.2 ima random reboots, nisam ga jos probao (i dalje sam na 4.4) ali pise mu na stranici : working all, bugs random reboots...

Koliko se vama vremenski puni baterija? Meni od 2-5 sati kako kada i to sa punjacom od 2A...

Nijednom preko 2h mi nije trajalo punjenje.

Ako je baterija 2600 a punjac 2000mA, trebalo bi da se napuni za 2600/2000=1.3h iliti 1h18min

Da, ali ne puni punom snagom od 0-100, nego kasnije opada... Pa dodje tako oko 2h, mozda manje...

Ja da kazem kako je u teoriji :) si presao na cetvorku? ;-) odavno gi isteko ugovor :p

Prešao sam u drugi tabor :p

Prilozi

• uploadfromtaptalk1387584291453.jpg
    uploadfromtaptalk1387584291453.jpg
    39.7 KB · Pregleda: 220
Uuuu bre, izdajice. I kako si zadovoljan?

Saljem ti PM, da ne spamujemo ovde ;)

Meni napuni za nekih sat ipo odokativno. Jako brzo puni. Nijedan se nije punio brze. Ali je zato vreo dok ne dodje do nekih 70ak posto, a kad pocne "sporo" punjenje onda je ladan normalno kao i kada se koristi.

Ja sam dobio tel bez punjaca...tj bez onog dijela sto ulazi u steker, imam samo usb kabal te punim sa 0.7a punjacem od S2

zlajoX stavio sam 4.3 od jamala za pocetak i extra je, samo mi se tel jako greje pozadi gde je kamera. Jel to normalno ili?

edit: evo vec imam i prvi problem; ne mogu nikako da iskljucim system update, stalno me smara porukom da je noviji sistem skinut i spreman za install!!

Poslednja izmena:
I meni se nekad napuni za manje od 2 sata a nekad puni 5 sati,neznam sta li je u pitanju...bitno da drzi po ceo dan :)

Mozda te zeza konektor kod usb-a. Meni se s3 tako nekad punio normalno a nekad za celu noc dodje na 80 posto.

Proday nzm za grejanje. Ako se greje dok igras igre onda i ok. U normalnom radu ne bi smeo da se greje previse. I moj se ugreje kada mu vadim dusu :D

Edit: to za update pogledaj u settings i iskljuci da ti provrerava update. Ja mislim da kada kliknes na tu notifikaciju odes u settings gde ti nudi da ga skines i onda tamo iskljuci. Ja se nesto ne secam da sam kod njega imao update. To mi je na cm nudjeno

Poslednja izmena:
Istalirao sam to pise prvi put kada sam ubacio dva puta po 1400,nakon toga sam probao oper pise dva puta po 1200...jel to ok nemam pojma :)
I negre je se mozda vrlo malo kada igram real recing 3...inace se ne greje...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno