Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Radi :)
y8a8ynud.jpg

Svi furamo GE 4.4 sad, nema ko da ti pomogne :)
Ja sam zadovoljan zasad. Doduse i sa 4.3 sam bio bas zadovoljan, jedino ta kamera sto je bolja na samsungu i eventualno baterija. Bateriju na ovom jos uvek nisam kasvetno istestirao ali cini mi se da je skroz zadovoljacajuca.

Zasto google toliko izbegava procenat baterije da stavi?
Jel imate random reboots-e?

Menjao bih malo svoj Iphone za s4, cisto da vidim mogu li se privici na onoliki ekran. Drugar mi daje mesec dana star, glavu za glavu. Problem je sto je zakljucan za VIP. Da li se posle ove metode otkljucavanja gubi garancija?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2282683

@swiper ja do sada nisam imao ni jedan mada koristim ga tek ceo jedan dan. A za procenat i meni nije jasno, mozda jer prikazuju kada spustis notif bar sa dva prsta ili otvoris one toggles. Mada nije to to...

da li je i vama sivkasta pozadina kad udjete u settings (kao da je izbledela crna) posto sam citao neke komentare a ne znam da li je to problem ili je to tako odradjeno? da nije clear black kao kada se spusti notiffication bar?

meni se na official romu svaki dan bar jednom desi random reset, kako ovo resiti, da li mu mozda neka aplikacija pravi problem? probao sam hard reset ali opet isto

Meni je official dok sam ga imao na telefonu oob radio perfektno ali posle sam morao da probam GE 4.3 a u medjuvremenu su ubacili knox pa se na official vise nisam vracao. Sa omegom sam imao problem,mada mozda je i zato sto sam ga bio malo ogolio (doduse kroz onaj njihov meni prilikom flesovanja), sa goldeneye takodje katastrofa lagovi i fc-ovi a sada sam na GE 4.4 i jos uvek nista lose, radi perfektno a jos sam i presao na art runtime, cisto da vidim ima li razlike.

Meni na stock 4.2.2.XXUBMEA radi toliko dobro da nemam potrebe za drugim....osim zbog air gestura zabovanih

Meni je official dok sam ga imao na telefonu oob radio perfektno ali posle sam morao da probam GE 4.3 a u medjuvremenu su ubacili knox pa se na official vise nisam vracao. Sa omegom sam imao problem,mada mozda je i zato sto sam ga bio malo ogolio (doduse kroz onaj njihov meni prilikom flesovanja), sa goldeneye takodje katastrofa lagovi i fc-ovi a sada sam na GE 4.4 i jos uvek nista lose, radi perfektno a jos sam i presao na art runtime, cisto da vidim ima li razlike.

I ima li razlike?

Omega v15 ni jedan jedini reboot. Cak mi je i situacija sa ramom mnogo bolja nego na stock 4.2.2 DMH.

Nema ili ja ne vidim. Mada ako sam lepo razumeo novi runtime bi trebalo da zaobilazi java vm i da omoguci pisanje aplikacija i u drugim jezicima. Ne da donese neku posebnu razliku u radu ili brzini.

Urekli ste me :)
Pao je malopre jedan restart i to u sred razgovora... Jos treba da se sredjuju takve gluposti, na 4.3 stvarno nije bilo nikakvih bagova :/

Juce sam probao koliko dugo moze da radi telefon kada se bas arci na 3G, max. brightness i voice calls.
Izvukao sam sa 75% baterije oko 2:40h screen on, 40 minuta voice calls (a u isto vreme dok sam razgovarao sam i koristio surfing, a ostalo je bilo YT preko 3G). Od pocetka koriscenja je to bilo nekih 3-3:30h max. Baterija je pocela sa nesto tipa 93-94% i isao sam do 19%.

Signal VIP-a tamo gde sam bio je odlican inace, sto sigurno doprinosi tome.

E sada treba isto isprobati uz WiFi :)

Moze li mi neko preporuciti provereno mesto za kupovinu kod za otkljucavanje za sve mreze?

S4 tema mrtva skroz :D
Izgleda ili svima radi sve najbolje do sad ili su ga prodali :d

Ma pofasali knox, pa nema flesovanja :p

I ja sam zadovoljan sa 4.4 GE pa nemam sta da piskam :)
I ne, Djilke, jos odolevam knoxu :p

A random reboots ti ne smeta?
I ja mu odolevam jos uvek :)

Ne smeta mi :)
Samo jednom za sada mi se desilo pa jos nije strasno.
Vise me nervira sto nema odvojena podesavanja za glasnocu zvuka za notifikacije...

Ma sad nemam ni root :)
Imao sam xposed na samsung romu, ovde posle flesovanja samog roma nisam nista vise radio jer me malo mrzelo. Mogo bih da ovo odradim...

Nazad
Vrh Dno