Mislio si da dobijes nov S4 za 300e??
I za polovan je nerealno 300e.
Ali ima tih krseva sad mali milion koji sve iskopiraju sem hardvera i softvera naravno.
Sta jos postoji sem hardvera i softvera?![]()
IPhone drži samo kod nas cenu, jer ga nema kod operatera... Cena je svuda ista kao i svi flagship android telefoni. Ispada da je samo iPhone kvalitet, a i on ima mana i prednosti kao i svi telefoni. Ne postoji savršen telefon još uvek, niti će ikad postojati![]()
Kol'ko bi ti 500€? Sljamsungu (a i ostalima naravno) brzo pada cijena nije to iPhone, eto ga sledece godine novog za 300€![]()
Gasi tabove.
Opet ja sa usporavanjem.
Ima li neko problema da mu s' vremena na vreme znatno uspori? Npr. listanje home screenova kao da ima 15fps.
Restart does the job.
Desavalo se na stock romu i sad na Omegi.
Sta jos postoji sem hardvera i softvera?![]()
Konkretno, vozio sam par nedelja Apex pro i on mi na S4 bas tako laguje, kao da imam prototip S1 a ne S4...dok sa Nova prime fon radi kao dzmei.
Opet ja sa usporavanjem.
Ima li neko problema da mu s' vremena na vreme znatno uspori? Npr. listanje home screenova kao da ima 15fps.
Restart does the job.
Opet ja sa usporavanjem.
Restart does the job.
Sto se telefona tice prezadovoljan sam. Ne planiram da ga menjam a i ako ga zamenim to nece biti zato sto nisam zadovoljan vec zato sto zelim da kupim nesto drugo.
Ne da sam zadovoljan nego sam prezadovoljan. Nekako mi je prirastao za srce.
Od prvog dana pa do danas nijedan jedini problem sa telefonom. Ne pamtim da mi se ovo desilo.
Da ne pominjem to da je pravo uzivanje koristiti ga kao kameru, plejer, za net, pa i za pokoji film i seriju... Prezadovoljan sam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari