Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

@Vert
Si siguran da si hteo ovo da napises "...help me to buy GALAXY S4 by supporting My Camping!!!" :)

Ti si 1 u milion. Pricam o cistom zaludjivanju sto moze i sa priveskom, samo se drzi mute i on se programira. Da se razumemo, i meni je to gotivaja i mnogo bih voleo da imam na n7100, samo kazem da niste morali da cekate s4 i da date 600e da biste neprimetno menjali kanale u kaficima dok pijete cedjenu pomOrandzu :D

Pa možeš i muziku da slušaš na mp3 playeru od 20e, možeš i bolje fotke da praviš digitalnim aparatom od 100e, možeš bolje klipove da praviš jeftinom kamerom, možeš temperaturu da meriš termometrom od 100din, možeš da kupiš navigaciju za 60e, možeš da telefoniraš nokiom od 20e, možeš igre da igraš na psp-ju od 180e, možeš da surfuješ netom na netbook-u od 150e, možeš filmove da gledaš na jeftinim portabilnim plejerima...
Ali ovde imaš sve to u jednom uređaju, umesto da oko sebe imaš 15 drugih.

+1 управо то је и сврха smartphone-a, да буде all in one уређај :p

Da li je normalno zagrevanje telefona dok se puni? Nekako je baš dosta topao, a najviše u gornjem delu, kod kamere

Da li je normalno zagrevanje telefona dok se puni? Nekako je baš dosta topao, a najviše u gornjem delu, kod kamere

Да се мало загреје је нормално, али најбоље скини неку апликацију па измери температуру :p

Sad sam baš primetila da se zagreva kada ga punim i koristim. Znaci nije strašno, valjda ;)

Pa pravi all in one uredjaj, cak greje i stan ovog hladnog strokavog marta :d

Pa možeš i muziku da slušaš na mp3 playeru od 20e, možeš i bolje fotke da praviš digitalnim aparatom od 100e, možeš bolje klipove da praviš jeftinom kamerom, možeš temperaturu da meriš termometrom od 100din, možeš da kupiš navigaciju za 60e, možeš da telefoniraš nokiom od 20e, možeš igre da igraš na psp-ju od 180e, možeš da surfuješ netom na netbook-u od 150e, možeš filmove da gledaš na jeftinim portabilnim plejerima...
Ali ovde imaš sve to u jednom uređaju, umesto da oko sebe imaš 15 drugih.

Nemoj da banalizujes, jer uopste nema veze s vezom to sto pricas. Svakako ne mozes da poredis vaznost navigacije i pravljenje fotografija sa zamlacivanjem i menjanjem kanala u tamo nekom kafiću, mislim stvarno.. I jos jednom, ne kazem da je lose imati, stavise super mi je, ali ne vidim cemu toliko odusevljenje.

Poslednja izmena:
haha vi ste blesavi skroz :D

jelenac: jel punis telefon org adapterom i kabelom?!

Da, da.. Originalnim. Ali uočih da se zagreva jedino kada ga koristim dok je na punjaču, naročito kada razgovaram

Kontam da je to normalno, pogotovo sto ga punis i pricas istovremeno. Eventualno probaj preko kompjutera da ga punis direkt sa usb-a, vidi oce biti ista drugacije.

Ne valja link prvi, a stavio sam da skida.
Jel mora ceo fajl?
Krenuo sam da spavam pa ne mogu da cekam jer je sporo. Ako mora celo, sutra cu.

Obećao sam da ću da slikam Samsungov case...

I meni ali... Nije tako izgledao u zatvorenom prostoru :D A i beli spigen sam već naručio tako da nisam hteo dva bela da imam.

Ha, ha. Meni se nista oko sociva kao ni socivo nije izgrebalo. Glupost cista.
Ti onda ne skidaj, ali mnogi se zale da slike ispadaju lose sa tom folijom.

Neki tvrde jedno neki drugo. Ja bi je lično skinuo da znam kako. Noktom nemože. A kako to radite sa kred. karticama. Nisu one tanje od nokta.

Neki tvrde jedno neki drugo. Ja bi je lično skinuo da znam kako. Noktom nemože. A kako to radite sa kred. karticama. Nisu one tanje od nokta.

Ma moze sa noktom, skini poklopac i skine se bez problema

Poslednja izmena:
Ufff :) Si grebao nekad neki loz ili srećku?:D Eto tako...

Meni izbacuje neki Access denied, ne mogu da skinem. Upišem code i izbaci mi:
Access denied
Download this file from depositfiles.com

Nazad
Vrh Dno