Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Pa koja je rezolucija? Ja ne vidim podesavanja.

Meni stoji 800x450 i ne mogu da promenim.

Poslednja izmena:
Ha, ha. Meni se nista oko sociva kao ni socivo nije izgrebalo. Glupost cista.
Ti onda ne skidaj, ali mnogi se zale da slike ispadaju lose sa tom folijom.

Da li Vam se desava da prilikom najobicnijeg koriscenja telefona, navigacija kroz meni i slicno, telefon se pregreva u gornjoj zoni kako pozadi tako i na ekranu? Pritom baterija rapitno pocinje da se trosi. Brightness je podesen na skoro minimalnu osvetljenost. Za nekih 2 sata preko 20 posto baterije, uradio sam mu factory reset i ponovo isti problem. Da li iko zna sta moze biti u pitanju?

to je do tvog uredjaja, ako posle factory reset isto..nece tu pomoci ni novi fw..trazi novi uredjaj

Da li Vam se desava da prilikom najobicnijeg koriscenja telefona, navigacija kroz meni i slicno, telefon se pregreva u gornjoj zoni kako pozadi tako i na ekranu? Pritom baterija rapitno pocinje da se trosi. Brightness je podesen na skoro minimalnu osvetljenost. Za nekih 2 sata preko 20 posto baterije, uradio sam mu factory reset i ponovo isti problem. Da li iko zna sta moze biti u pitanju?

Ne desava mi se. Najbolje servis ili zamena.
Da li je i9500 ili i9505?

Poslednja izmena:
i9505 doduse to nije radio u startu, tek je juce poceo tako da se ponasa. Ne verujem da sam nesto zakacio, sad cu uraditi factory reset ali mi se ne cini da ce ista pomoci.

Gde mi rekose da vuce na plavicasto pri maloj promeni ugla gledanja..sad me nervira u pm :) ..videh sad izlozene modele u delti isto..

Ako neko ima navigaciju neka baci link na pm..

Gde mi rekose da vuce na plavicasto pri maloj promeni ugla gledanja..sad me nervira u pm :) ..videh sad izlozene modele u delti isto..

Ako te to nervira onda treba da prodas mob i da uzmes neki sa monohromatskim ekranom x)

Ne znam koji djavo proveravas na drugim primercima kao da imaju drugi ekran i staklo, ne znam sta si ocekivao da vidis

Isti problem sam imao. Delimicno sam resio problem prelaskom na powersave, a potpuno prodajom istog:)

Ako te to nervira onda treba da prodas mob i da uzmes neki sa monohromatskim ekranom x)

Ne znam koji djavo proveravas na drugim primercima kao da imaju drugi ekran i staklo, ne znam sta si ocekivao da vidis

Neko rece da nema toga na njegovom..
A ne bi bio ni prvi ni poslednji sa razlicitim ekranima na istom modelu..

Taj ko nema onda ne vidi lepo. I kod mene je tako na note 2, promeni boju ko na dugme kad gledas iz veceg ugla :)

Pokusaj da izvadis memorijsku karticu pa vidi da li se i dalje toliko greje. Moguce da postoji neki ostecen fajl na memorijskoj koji pravi problem.

Sa'će djilkoš da te proglasi ludim. ;) Svaki telefon se greje, normalno je da imaš spržene obraze. Tumor na mozgu nemaju samo idio*ti kojima se, zamisli, ne greje telefon... :)
...mdm update sa sammobilea, ful format kartice - na računaru, formatirati internu memoriju... hard restart posle apdejta...ako ne ide, probaj drugu SD karticu Posle ovih egzibicija, moj, ladan k'o zmija...

Poslednja izmena od urednika:
@ Emix

Kako tacno S4 kamera odradjuje gif animacije? Okine burst sa vremenskim ogranicenjem ili ogranicenjem u Mb pa od toga napravi gif ili nema limita i moze da se bira i edituje kao kod One sa onim Zoe tripom, znaci snimas koliko oces i posle sam pravis gif od delova koje izaberes. I da li ima 720p rezoluciju ili samo 800x4xx ili koliko vec..

Na prastarom S X600 kamera je imala burst mod od 10-ak fotografija pa sam na kompu pravio neke gifove :d

Danas sam bio sa drugarima u nekom kaficu i setim se da s4 ima ic. Ukljucim i gle cuda, salta programe na Sony-ju samo tako :d

@ Emix
Gde uploadujes GIF i koliko kod tebe zauzima MB ?

ih kad smo to imali na nokiji... malo me boli sto nokia nije prihvatila android da ne nosimo samsungovu plastiku po dzepu. nakon 10 meseci koriscenja s3 primetio sam habanje gorilla stakla po dzepovima. fini neki materijali. treba da drzimo telefone u pamuku... ziveli.

Sa'će djilkoš da te proglasi ludim. ;) Svaki telefon se greje, normalno je da imaš spržene obraze. Tumor na mozgu nemaju samo idio*ti kojima se, zamisli, ne greje telefon... :)
...mdm update sa sammobilea, ful format kartice - na računaru, formatirati internu memoriju... hard restart posle apdejta...ako ne ide, probaj drugu SD karticu Posle ovih egzibicija, moj, ladan k'o zmija...

Naravno da nije normalno da se telefon greje toliko da ne mozes da ga drzis u ruci, izmerite, pa vidite... Ja mislim da sam najvise nagurao kada sam igrao Real Racing 3 i to na nekih mislim da je bilo preko 40'C ... Nesto nije u redu sa nekom aplikacijom koja vrti procesor na 100%. Svako ima i svoj neki subjektivni osecaj, neko je osetljiviji, pa cim je napolju 25-26 stepeni ljudi polude koliko je vrucina. Svasta moze da utice. Opet kazem izmerite, pa vidite.

Sto se gif-ova tice, kamera snima oko 5 sekundi i za to vreme telefon ne sme da se pomera. Nakon sto se sve snimi slika je staticna a vi sami odredjujete koje delove slike zelite da animirate "trljanjem" po ekranu. Dakle mozete da birate sta ce da bude u pokretu a sta ne. Mozete i da "rezete" gif i brisete deo koji vam ne odgovara kao i da vracate odredjene animacije tj. da radite replay. Rezolucija je 800x450 i nema druge.

Uploadujem na imagebam a zauzima oko 5MB.

http://www.droid-life.com/2013/05/07/galaxy-s4s-animated-photo-gif-camera-feature-is-awesome/

Poslednja izmena:
Danas sam bio sa drugarima u nekom kaficu i setim se da s4 ima ic. Ukljucim i gle cuda, salta programe na Sony-ju samo tako :d

Sve to kul, ali ne vidim fascinaciju da to radis uredjajem od 600e a ima privezak od dolar i po koji to isto radi a baterija mu traje godinama :d

ME2 stock i rutovan ili neka lite varijanta?

Sve to kul, ali ne vidim fascinaciju da to radis uredjajem od 600e a ima privezak od dolar i po koji to isto radi a baterija mu traje godinama :d

Nije baš tako :)

Preko aplikacije možeš da biraš uredjaj koji ti treba, što taj privezak sigurno ne može, skoro sve ikada proizvedeno. Evo ova aplikacija ima bazu oko 300.000 uredjaja trenutno.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy&hl=en
Čak sam našao i korisnu primenu osim gašenja tv-a po kafićima. Moram često da idem u sportske kladionice (ne kladim se, poslovno :)) i moram da menjam nešto i podešavam često na nekim uredjajima i tv-ima i sada umesto da tražim od zaposlenih gde je koji daljnski i da imam 5 komada u rukama, sve to radim telefonom.

A da sam imao to i na nokia telefonu pre 5,6,7 godina, jesam :)

Poslednja izmena:

Mene to ne fascinira :D , ali evo kao sto @ Lappy kaze nekom je korisno i znaci mu :)

Ja sam samo to danas probao da vidim da li radi :d a fascinirao je publiku ,)

Sto se gif-ova tice, kamera snima oko 5 sekundi i za to vreme telefon ne sme da se pomera. Nakon sto se sve snimi slika je staticna a vi sami odredjujete koje delove slike zelite da animirate "trljanjem" po ekranu. Dakle mozete da birate sta ce da bude u pokretu a sta ne. Mozete i da "rezete" gif i brisete deo koji vam ne odgovara kao i da vracate odredjene animacije tj. da radite replay. Rezolucija je 800x450 i nema druge.

Uploadujem na imagebam a zauzima oko 5MB.

http://www.droid-life.com/2013/05/07/galaxy-s4s-animated-photo-gif-camera-feature-is-awesome/

Kod mene 20-25 :trust:

Poslednja izmena:
Nije baš tako :)

Preko aplikacije možeš da biraš uredjaj koji ti treba, što taj privezak sigurno ne može, skoro sve ikada proizvedeno. Evo ova aplikacija ima bazu oko 300.000 uredjaja trenutno.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy&hl=en
Čak sam našao i korisnu primenu osim gašenja tv-a po kafićima. Moram često da idem u sportske kladionice (ne kladim se, poslovno :)) i moram da menjam nešto i podešavam često na nekim uredjajima i tv-ima i sada umesto da tražim od zaposlenih gde je koji daljnski i da imam 5 komada u rukama, sve to radim telefonom.

A da sam imao to i na nokia telefonu pre 5,6,7 godina, jesam :)

Ti si 1 u milion. Pricam o cistom zaludjivanju sto moze i sa priveskom, samo se drzi mute i on se programira. Da se razumemo, i meni je to gotivaja i mnogo bih voleo da imam na n7100, samo kazem da niste morali da cekate s4 i da date 600e da biste neprimetno menjali kanale u kaficima dok pijete cedjenu pomOrandzu :D

ONE OF THE MOST VIEWED THEME ON XDA, OVER 3 MILLION PEOPLE!!!
ONE OF THE MOST COMPLETE THEME OUT THERE!!!
ONE OF THE MOST DOWNLOADED THEME EVER!!!

LETS HANGOUT TOGETHER ON SOCIAL NETWORKS. ADD ME AS YOUR FRIEND!!!
TWITTER, FACEBOOK, GOOGLE+

ABOUT ME
WHO IS MASTER VERTUMUS ACTUALLY???
READ WHOLE STORY
1st PART
2nd PART

ANOTHER STORY, READ THE ARTICLE
CONQUERING ITALY!!!
CLICK HERE

Hello boys and girls,

I hope you will like this theme and together we can make it even better!!!!
This theme make your GALAXY S4 closer look to the real JELLY BEAN NEXUS EXPERIENCE (AOSP)

FEATURES:
- JB stock experience
- Original JB layouts
- Original JB status bar
- Original JB animation integrate in theme
- Original JB sounds
- Original JB popup dialogs
- Roboto font
- Google JB blue/white status bar icons
- JB progress/ slider bars
- Overscroll glow

WHAT IS THEMED
- framework
- systemui
- settings

Screenshots :

iy3kg0.png

zmnq0z.png

zxl3jd.png

sc9i5f.png

2j34eab.png

Please consider a small donation as appreciation for my hard work. I am doing this at very professional level, spending endless hours and days, so few pizzas and beers would mean much to me.

DONATE!!!

Thank you in advance​

I did this on my friends GALAXY S4, since I still do not have the device and I needed two weeks for this!!!

For regular Domination updates, please help me to buy GALAXY S4 by supporting My Camping!!!

THANKS!!!

Nazad
Vrh Dno