Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

I ti ljudi su za mene .......sem ako ne rade za neke velike, mnogo velike pare.
Po meni je sad cena IP5 korektna ko ga toliko voli i zeli ok je da izdvoji svoju celu platu i kupi ga, naravno ako mu nije zao para kao meni :(
Ali 900/1100 je stvarno ........ne znam sta bih rekao.

Telefon po specifikacijama deluje sam vrh trenutno ali cena za sada nerealna.
Verujem da ce se to resiti veoma brzo cim ih bude vise na trzistu i krene neki operater da prodaje.
Onda se nadam da i ja uzmem S4 :)

Poslednja izmena:
Po meni za telefon kako god da okrenes preko 400e je mnogo za ovu drzavu i nase standarde.
Jedino je prihvatljivo da tolke pare das na 12 rata kao kod operatera recimo ili ako neka prodavnica daje na isto toliko rata a da nije preko 600e.

Još kad bi imao zvanično da se kupi kod nas..

baš je flexi poklopac baterije na S4

Davali su i 1600e za ip4

Sta se toliko cudis, ima puno ljudi u srb/bg kojima je 1600€ kao tebi 1rsd :) (lako dolaze do velikih para, pogotovo na nelegalan nacin)

S4 je 800€ sada, kada se pojavi kod operatora u drugoj polovini aprila, pocetak maja bice oko 550€ u oglasima, bice velika potraznja..

Ili kao ja koji radim kod privatnika za 16.000RSD nekolicina plata!!!

Teški off, ali šta se radi mesec dana za 16k rsd? Čak i u Leskovcu.

godisnja plata nekih :(

Ja imam bar 10 prijatelja i kolega kojima je 1600e manje od pola jedne plate. Ali bi možda 2-3 dalo max 500e za telefon. Prosto nemaju potrebu za tim ni tehnički ni sociološki.

Čini mi se da će pre to kupiti ovi čija je godišnja 1600e.

Kao i sto se kupuje BMW da stoji ispred (naravno, jer nema goriva), a kod kuce nema leba da jede, ALI EJ BMW stoji napolju!

Voleo bi da neko ko je kupio/dobio ovaj telefon da malo utisaka iz prve ruke.
Ili su ovi prvi kupci kupili da se vidi samo da ima i ne znaju da postoji ovako dobar forum :)

Ja imam bar 10 prijatelja i kolega kojima je 1600e manje od pola jedne plate. Ali bi možda 2-3 dalo max 500e za telefon. Prosto nemaju potrebu za tim ni tehnički ni sociološki.

Čini mi se da će pre to kupiti ovi čija je godišnja 1600e.

Cime se bave? Dilovanjem belog?
Ja jos nisam cuo da neko ima platu vecu od 1500-2000evra u Srbiji, osim direktora javnih preduzeca. A poznajem mnooogo ljudi koji rade raznorazne poslove, po jacim firmama.
Drugar je radio u Alpini kao nadzor na auto putu i imao je ni 2000e, zavrsio fax.

Obicno ovakve telefone furaju upravo ljudi koji jedva krpe kraj sa krajem, kompleksi su cudo.
Ja sam jednom dao 500e za tel i nikad vise!

ovakve telefone skoro niko ne kupuje od jednom u kesu, vec preko operatera

Ima i toga naravno. Drugar ima jaku vezu u Telekomu i postao je "prijatelj Telekoma" i uz Mix Net L (2000din mesecno) dobio je S3 za 12 000din i to na rate.
*** mora da se deli rodbini, prijateljima, komsijama.

Nemam svi takve veze. :)

Ja jos nisam cuo da neko ima platu vecu od 1500-2000evra u Srbiji, osim direktora javnih preduzeca. A poznajem mnooogo ljudi koji rade raznorazne poslove, po jacim firmama.

Ocigledno nisi video plate u bankama onih na visim pozicijama.

Ima i toga naravno. Drugar ima jaku vezu u Telekomu i postao je "prijatelj Telekoma" i uz Mix Net L (2000din mesecno) dobio je S3 za 12 000din i to na rate.
*** mora da se deli rodbini, prijateljima, komsijama.

Nemam svi takve veze. :)

Родбина, ућароши и багра. Док год се то не искорени обичан мали човек може само да плаче нажалост. Кад чујем имам комбинацију повраћа ми се.

Pa tamo u usa ili kanada gde si ti cujes I've got connection:D

Inace ti prvi po 1600 su prodati na ovdje na benchu, sledeca tura par komada po 1100-1200 ako se dobro sjecam

Poslednja izmena:
Ма добро има тога свуда али 200гр кафе и чоколада само у Србији:D.
Који су то болиди који дају ту лову?

Ja svoje Telefone placam od jednom jer nevolim te rate.Jednom sam to uradio i kupio Tel na rate i posle 5 meseci ga prodao ,skucao pare na neke gluposti a rate i dalje placao.Zato sad platim od jednom i nerazmisljam vise o ratama.

Drugar je radio u Alpini kao nadzor na auto putu i imao je ni 2000e, zavrsio fax.

Obicno ovakve telefone furaju upravo ljudi koji jedva krpe kraj sa krajem, kompleksi su cudo.
Ja sam jednom dao 500e za tel i nikad vise!

Niti si video plate u osiguravajucim drustvima, telenoru, vipu, undp, revizorskim kucama itd itd (menadzeri, direktori,..)

HIDDENS4.jpg

http://www.sammobile.com/2013/04/10/galaxy-s4s-latest-benchmark-confirms-samsungs-exynos-5-octa-kills-qualcomms-snapdragon-600/

Da ne otvaram novu temu. Sta cenite koliko ce kostati Galaxy Mega kad dodju kod nas? Hardver je slabiji od Note 2 i Galaxy S3 i 4. Jedino ce ekrani biti 5.8" i 6.3".

Nazad
Vrh Dno