Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

е нема нас ни милион

273,494 тренутни број гледалаца

A plata 18 000...znam te markete...

jel radi photoshope na ovome? Da ga prikljucim na monitor i da ne akam ovu kanturinu od racunara onda!! Mala spravcica gura sve programe pa da uzivam, ne ovako neko veliko cudo mi stoji ispod stola i gomila kablova uz njega. Taman i kosta ko neki dobar i7 sa dobrom plocom i memorijom. Jos ovde imam 4 jezgra za mp3 i 4 za premiere ma milina.

kada je repriza?

ladno sam se naložio da i ja gledam uživo prenos.
kasne. :trust:

Znaciiii pokidali sa dizajnom, znao sam, nije plastican!! CarbonFiber, brutalan je!

prepoznao sam muziku, to je onaj samsungov ringtone, u malo drugačijem aranžmanu. :D

Eto kolko je ljudima postalo interesantno da se ni pola miliona ne moze skupiti :D

TRenutno jedan NS gleda predstavu :d

Poslednja izmena:
da zaboravio sam, za sada ce da pokrece notes i facebook aplikaciju. EKSTRA!!! Nadam se da ce uspeti sa da pokrene svih 8 jezgra za where's my water posto nisam siguran da ce njegov graficki gpu to uspeti da izvede.

Drugo mogli su neki jaci gpu da ubace, ako je ono sto pise u gsm areni onda nije nist spektakularno. Vidjao sam neke tablet racunare neke leve marke koja ima 4 jezgra i ogromnu rezoluciju sa istim takvim gpu cipom i 2 giga rama, a cena 250e

Јел ће опет презентацију да воде онај белгијски швалер и холандски шимејл као на презентацији С3 како их неко описа?

baš brutalno izgleda

možda vam kasni stream,evo već 10 minuta ga zumiraju

Nazad
Vrh Dno