Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

ja vec mesec dana ganjam n4 ali mi nekako mrsko da dajem 400e sa telenor garancijom.. ako nista ima da ga nabavim iz amerike za mesec dana.. mada ako najave novi nexus u maju opet ce da bude cekanje i tako u zacarani krug :D:D

Ljudi, dzabe razbijate glavu: odvojite lepo 500e i kupite najbolje (N7100) :d

Realno, i dalje najbolji telefon danasnjice, ko nije probao ne zna koliko je perfektan.

Ако је ово прототип, прави би требало да буде још бољи.

Нешто ми оно не делује као прототип, више изгледа као готов производ. То се види по детаљима на ливеним деловима, било пластичним, било металним. Израда алата за ливење и пресовање је много скупа да би их радили само за прототип. И ја бих волео да ово није прави, али засад све иде у том смеру да је ово ипак финалан производ.

Na stranu sada hw izgled, ali da li je moguće da je touchwizz i dalje onako ružan??? Pa kakav je ono izbor boja, ikonica, oblika? Prosto neobjašnjivo ogavno.

http://www.sammobile.com/2013/03/14/breaking-more-images-galaxy-s-iv-duos-showed-up/ i ovi tvrde da je prototip... Bice zanimljivo.. P.s. istinu zbori kolega iznad,i ja sam ubedjen da je finalni.. Ne znam da li ste primetili ali se meni cini da je ovaj novi amoled dosta drugaciji od starog..
Tu sam i ja procitao :)

Na stranu sada hw izgled, ali da li je moguće da je touchwizz i dalje onako ružan??? Pa kakav je ono izbor boja, ikonica, oblika? Prosto neobjašnjivo ogavno.
Vidis da su bolidi. Al sto je najgore, promenili su sad celu shemu. Sad imaju belu pozadinu i bele pop-up prozore, sa crnim slovima. Tj Theme.Holo.Light...kuku majko, trebace mi godina da vratim sve na Theme.Holo...

Ono što se može primeniti sa ovih slika i klipova i što se sigurno neće menjati do večeras je ekran. Boje su vrlo intenzivne i jarke.

Koliko obično traje predstavljanje sapunčeta. Nisam ja to do sad nikad gledao :)

Moramo ko bilderi mazati šake da nam ne isklizne šljamsung :d

Poslednja izmena:
Sat, dva.

Inače, sinula mi je sjajna ideja :D
Napravimo večeras g+ hangout oko live prenosa na youtube - u :)

Sada sam video ovaj smart pause, deluje baš super. Pametna opcija.

a log izmedju pritiska lock dugmeta i prikaza lock screen-a ostao i dalje :D ne verujem da ce mnogo da se razlikuje od ovog leakovanog sivo-crnog koji neodoljivo podseca na malo manji note 2. cini mi se da mu oblik ovih kineskih futrola bas pase.

event.png

u 23:00h po ovome...

Nazad
Vrh Dno