fkloznica
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 23.09.2010
- Poena
- 1,285
Da ali kad uzimas Nexus dobijas samo sistem i nista vise... Kod HTC-a, Samsunga itd dobijas bateriju, kameru, dodatne stvari, npr meni je smart stay savrsena stvar, ne moram da klikcem stalno da mi se ne bi ugasio telefon kada citam nesto na telefonu i naravno microsd slot.
Ja jedino Sense ne mogu da koristim, to mi je bas bloat, a npr TW mi nije toliko los, sta vise najbolje radi od ostalih launchera, jer naravno mora...
Zasto zatrpavati telefon bloutverom, sto rade svi sa svojim softverom. Cist guglov android je kao prazno platno, a ti imas boje i cetkice![]()
Mislim, ovo su besmislice. Sta fali bateriji i kameri na N4? S3 ima realno najbolju kameru, ali N4 je tu odmah iza. Bolja je 100x recimo od one na One X. Baterija isto u rangu sa njima, ja prezadovoljan... Mnogo bolja od gnexa.
Pre neki dan ortak je uzeo S3 iako smo ga ubedjivali da uzme N4. Vise mu se svideo ekran i zvuk, a pogotovo to sto se baterija moze vaditi. Nece covek da razmislja sta ako mu vrisne baterija. Imao je losa iskustva sa postovanjem garancije u Srba pa kod veli bolje da ja sam mogu da otvorim i stavim drugu nego da me servis odere a sobzirom koliko aka telefon verovatno ce da kupi i rezervnu.
pa razumi ljude, ceo život imaju metalne telefone ili od ko zna kojih svemirskih materijala pa im je sad šok kad samsung izbaci plastičan :beat:
podsećaju me na one ajfonovce kojima je glavni argument "ma to plastika"![]()
sad se i materijali dele u premium i one druge? aj da je tozla ili tako nešto, al ono izbor između plastike stakla i aluminijuma... to o čemu vi pričate nije kvalitet nego ukus. i kao što ti i još par vas hoće npr alu telefon nekog to smara jer se lako grebe, neko hoće staklo a nekom je to mana jer može da pukne jelte. nekom smeta što je telefon lagan i plastikaner i "nemam osećaj da držim 500€ u ruci" a neko uopšte ne želi ciglu u džepu već telefon koji i ne oseti da je tu. ok da izrazite neke lične preferencije al ovde bre već 5 strana drvlje i kamenje na plastiku u fazonu da samsung može samo ključ u bravu ako "i ovaj S" bude plastičan. A u praksi se svaka naredna generacija proda u sve više primeraka.
ako vam se ne sviđa telefon i toliko vam smeta plastika, zaobiđite ga i nemojte brinuti tuđe (samsungove) brige i predstavljati to kao nedostatak telefona (to je kao kad bi mana telefona bio što je beo a ne crn), a ne da je glavna tema foruma plastično kućište... *** samo čekam da se otvori podforum "kućišta i materijali"
Ja jos nisam video ovde na forumu da se neko zalio na dvojku sto se tice guljenje lajsne, a tema o S2 ima najvise postova i najvise pregleda. Mozda je bio jedan, dva, ali cim se ne secam, znaci to je 0.000001%
SGS1 je bas osjetljiv telefon. Imam par ogrebotina nazad, po jalsni u gornjem dijelu, a nije mi ispao 2x i to na tepih!
Meni se na s2 ona tamno siva lajsna okolo sama od sebe počela da ljušti, samo od nošenja, imao sam onu traku za oko ruke kada sam ga koristio, ni jednom nije ispao.
Po uglovima i random, krene da se ljušti i onda se samo sve više širi. Inače kupljen nov u telenoru, sve originalno.
Onda sam razredjivčem skinuo skroz boju sa te lajsne i nakon toga je super, sve crno, deluje da je fabrički bio tako![]()
Guli se i meni, ali tamo gde sam oštetio ram. Da li je moguće zameniti samo njega kod nas?
A što se tiče S4, meni je S2 dizajn lepši (+ hrapava poleđina > glatka poleđina) i prilično sam razočaran odlukom Samsunga da prekopira S3.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari