Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 Active

Emix

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2011
Poena
570
s4-active-leak.jpg

http://www.gsmarena.com/see_the_samsung_galaxy_s4_active_for_the_first_time-news-6069.php

Poslednja izmena:
Lepsi je od S4, bar meni :D
Cena ce verovatno biti astronomska :d

ako ovaj telefon nije lepsi od klasicnog s4 ja ne znam.. ipak samung kada hoce stil moze da ga i napravi :)

Ne znam zasto ali lici mi na 808 sa vecim ekranom.
U plavoj boji ce biti jos bolji 100%.
Velika zal za kamerom koja je sa S3, 8mpx i za ekran se ne zna da li je Amoled.

Натписи испод иконица у док бару на Српском (Хрватском). Кажу да ће званично представљање да буде у Хрватској.

bolje da je ovako izgledao sIV, ostavio bi veci utisak a i ovaj lepse izgleda :D

gsmarena_003.jpg

Prilozi

• gsmarena_003.jpg
    gsmarena_003.jpg
    244.9 KB · Pregleda: 119
Poslednja izmena:
Mene je pomalo podsetio na Nokiu 5800, ali u svakom slučaju mi se više sviđa od standardnog S4. Samo su morali nečim da ga osakate, a to su procesor i kamera, a prilično sam siguran da će mu cena biti u rangu sa standardnim S4.

Odlican fon, zadnja strana izgleda mocno ali i pored toga nije bas najbolje dizajniran ali je u svakom slucaju mnogo lepsi i kvalitetniji od S3/S4 (za mene jedni od najruznijih smartfona u poslednje vreme, mozda i ikada)

A ovaj je jos i IP67, respect.

"The phone is priced at 649 euros in Netherlands"

Ali ono najbitnije, Samsung NIJE zaboravio i moze da napravi kvalitetan telefon od nesljastece plastike! :d

Sto se mene tice S4 je mogao ovako da izgleda, znaci ovo plus 13mpx i Amoled... nenad****v telefon do izlaska S5. Zasto to nisu uradili meni nije jasno.

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_active-review-935.php

Ovo mi se mnogo svidja:

gsmarena_008.jpg

"Up top, there's the 3.5mm audio jack which is left exposed. There's a "WATERPROOF" label etched into the plastic if you need extra reassurance. Most water-resistant phones put a flap on the audio jack too, meaning you have to open it every time you want to plug in your headphones (and then remember to close it)." ,)

Poslednja izmena:
Zato sto ce ovako da izmuzu vise novaca

Moj buduci telefon ako padne na 450e preko oglasa :) brutalan je p.s. tek sada vidim da nije amoled.. koji rsmo

Poslednja izmena:
Ali ono najbitnije, Samsung NIJE zaboravio i moze da napravi kvalitetan telefon od nesljastece plastike!

Ovo je mozda dokaz da mogu da naprave i takav Android telefon samo ako hoce a ne zaboravi da odavno u ponudi imaju bukvalno tenkove kao sto su Bada i WP7/8 telefoni. Meni cak i htc telefoni imaju losija kucista od ovih koje sam pomenuo.

A to sto nece imati samoled i nije neki problem jer su super lcd/ips u poslednje vreme mnogo dobri i sto se tice uglova gledanja a i kontrasta, crna nikada logicno nece biti kao na samoledu ali je*iga.. zato su svetliji i imaju bolji belu.

Poslednja izmena:
ladno moze da se vadi baterija iako je otporan na vodu..zanimljivo.. ex da je izasao kada i xperia z ,soniju bi totalno oduzeli trziste.. :)

Ne sviđa mi se dizajn ovih prednjih dugmića nikako. Mada u odnosu na običan s4 telefon je prava lepotica, zadnja strana izgleda puno bolje.

Nadam se da ce sledeci Galaxy biti nesto poput ovoga, najvise volim ovakve telefone od kvalitetene mat plastike. Stvarno je dizajn odlican za jedan rugged smartphone.

Ja bih voleo da Smamsung napravi Android fon sa kucistem i dizajnom kao na Wave 3.

To bi bio bingo.

Ja bih voleo da Smamsung napravi Android fon sa kucistem i dizajnom kao na Wave 3.

To bi bio bingo.

Hoce svakako! Nego premium build cuvaju za svoj operativni sistem "Tizen"... Mogu da zamislim tek Note III waterproof, jedno 7" ekran, ima ajkule da beze kad krenu da rone sa njim :)

Poslednja izmena:
Tizen se razvlaci vec dve godine skoro, ne znam sta ce biti sa tim.

Da naprave Wave 3 sa 4.5" i androidom, ne bih pitao sta kosta, odmah bih pazario.

Razvlaci se, cekaju momenat kad preuzmu kompletno trziste, zavrsice kao "Bada" verovatno.

Nazad
Vrh Dno